WHEN IT FADES


valborg idag, jag siktar mot att lyckas få se en brasa ikväll. det blir att umgås med tette, simon, sanna och kanske någon mer. jimmy me såklart. förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta lite bilder också, det märker vi :p ha en bra dag, kväll och natt :) puss!

BEAUTIFUL

har inget intresse för det här giftemålet egentligen men asså shiiiiiiit, klänningen var ju så sjuuukt vacker! hon var riktigt fin :) bilderna är inte dom bästa, man såg mycket bättre på tv såklart. så vacker vill jag vara när/ om jag någon gång gifter mig :p (y)


YOU HAD ME AT HALLO

Happy birthday..

I WANT TO BE FOREVER YOUNG


god morgon! har drömt sjukt mycket och sjukt jobbigt inatt.. -.- hatar sånna nätter. jag är trött på allt just nu, riktigt irriterad och ledsen. men vad ska man göra.. livet rullar på i sin egna väg ändå.
valborgs helgen nudå, ärligt talat så bryr jag mig inte änns. jag har för mycket annat att lägga min energi på, men lite kul ska vi nog se till att få i helgen. aja,  vi hörs. puuuss.
Anonyma kommentarer! blir riktigt irriterad på folk som kommenterar dryga kommentarer anonymt. stå för det ni skriver ist och låt mig ge svar. vet ni om att ni gjort det kan ni gärna höra av er igen. finns ingen som har någon anledning att dryga emot mig.

svar

har fått förfrågan om att berätta lite om min gymnasielinje, Spa Hälsa & Friskvård, så jag tänkte slänga in ett kort litet svar :)
vet inte riktigt vad jag ska säga men.. vi lär oss helkropps massage(att massera hela kroppen), vi lär oss olika spa-behandlingar(t.ex. ansiktsbehandlingar) vi läser medicinsk grundkurs(alltså skelettet, muskler m.m.), vi har gympa och så. senare i linjen ska man få välja inriktning.. antingen mer åt Spa-hållet eller mer åt att bli typ personlig tränare. vi har praktiskt en gång i veckan och så ska man sköta endel praktiskt själv utanför skolan också. vi har praktik på vildmarkshotellet och så ska vi iväg på andra ställen också har jag för mig, sen har vi självklart egen praktik i några veckor då och då(inget jag har full koll på). på skolan här i Norrköping har vi typ bara unga lärare vilket jag ser som väldigt positivt, dom är mer på jämn nivå med oss elever.. vet hur dom ska prata med oss osv. vi har en väldigt skön stämning på skolan.
linjen ska ändras lite till nästa år så jag vet inte riktigt hur förändringarna blir men jag tror nog inte att det blir något av det här som går bort utan att det skulle bli mer idrott också :)
vet inte vad jag ska säga mer, jag hoppas att du fick svar på det du undrade. kram

THIS FEELING, I KNOW IT SO WELL.

jag har träningsvärk och ångest, ett påskägg ligger bredvid mig i sängen men nepp jag vill inte ha!
väntar på att min fina pojkvän ska sluta jobbet så vi kan åka iväg på äventyr :) som ni ser har ja en ny header, vad tycks ? x) ne nu ska jag fixa iordning mig. vi hörs, puuss.

GREEN


IT TOOK AWAY THE SMILE ON MY FACE

(en gammal bild från kolmården i somras, hittade den bland gammalt skrot och såg att den inte var fixad och så vipps, titta vad fin den  blev! riktigt nöjd faktiskt.)
god morgon, idag har jag ingen ork eller lust till någonting. vill bara somna och vakna upp när livet går bättre. ska iaf försöka ta mig iväg till skolan snart, det är alltid värt ett försök.  ikväll blir det dans, ser inte änns fram emot det. jag vill bara begrava mig under täcket och stänga av allting utanför. fan...
vi hörs, pusspusspuuuuuuss.

SIT UPS

hahha crazy bazy på vår träning igår, vi avslutade med massa situps och pusha såklart varandra till tusen :D

JAG LÄNGTAR EFTER VÄRMEN, VATTNET OCH FRIHETEN


SHORTS

köpte de här shortsen på H&M för 249:- för några dagar sen. Sköna, höga i midjan och lite längre på benen. Jag är så svår när det gäller kläder, jag måste verkligen känna mig bekväm i det jag har på mig. Inte visa för mycket :p dom här kommer jag nog använda flitigt i sommar, kommer använda dom med lite större längre toppar som på högra bilden. Skönt och bekvämt! :)

NOW WE CAN WEAR A LITTLE LESS

 



IN PICTURES

god morgon, ska snart iväg till skolan. är inte pepp men när är man någonsin pepp på skolan lix. vill bara ha helg igen, speciellt den helgen som kommer. valborg m.m. kommer bli awsome! :) bajs... nu börjar det regna också -.-
min blogg har blivit lite mer av en fotoblogg, någonting jag nog kommer fortsätta med. jag själv föredrar bilder före en massa jobbig text att läsa och att fota är för mig ett större intresse också. jag kommer ju sticka in lite vardagsinlägg då och då också, men inga superlånga texter om vad jag gjort/ska göra idag x) kanske någon outfit lite då och då osv. så vad vill ni se ? vad vill ni att jag ska försöka fota mer av ? tell me tell me :)
puuss

BASKET .3


NECKLACE

det här underbart fina halsbandet fick jag lite random sådär av min underbara älskling för några dagar sen. älskar det! taaack jimmy, du är bäst <3


24 APRIL

god morgon. jag har haft ett fint lov.. vart utomhus rätt mycket, ätit alldeles för mycket gott, känt hur sommaren kryper närmre, spenderat massor av tid med min kärlek, träffat min systers lilla vovvsing som är typ det sötaste jag vet just nu och jag är superduperavis, fotat massor(vilket ni säkert märkt), invigt halvars m.m. :p
jag har haft det riktigt nice med andra ord, dock går ju alltid loven alldeles för snabbt tycker jag men nu är det väl inte sådär jätte långt kvar till sommarlovet. längtar så mycket... polen, sommarjobb för första ggn i mitt liv, långa promenader, sol och bad och förhoppningsvis skara sommarland :D
höhö nu har jag babblat på en del, men hoppas ni haft ett lika skönt lov som jag :) vi hörs, puuss.
du är det bästa jag vet <3

BASKET .2


BASKET



FACE OF THE FUTURE

jaa enligt den här sidan är det såhär jag kmr se ut när jag blir gammal :p återstår väl att se xd

COME HERE AND HOLD ME

usch... mitt huvud dödar mig. jag har extrem huvudvärk och jag vet inte vart jag ska ta vägen känns det som. vill bara ha en varm famn att gosa i :( dansträningen vart inställd idag pga detta och det suger för vi har så himla mycket att göra.. men vi ska förlänga träningarna nu efter lovet så förhoppningsvis ska vi hinna med allt.
mår inte alls bra idag, vill bara gråta för det gör så jobbigt ont. menmen...
vi hörs, puuuss.

BASKETBALLS AND BIKES

bildbomb från igår :p

BILDBOMB

här kommer massor av bilder från föreställningen den 20e mars. enjoy :p
fotograf: Sakina Aoufi

DU ÄR VARM OCH JAG ÄR KALL

god morgon, har som vanligt vart vaken fram och tbx från klockan 6 men gick inte upp förän för typ en timma sen :p jimmy går ju upp då och åker till jobbet o jag vaknar av larmet alla tusen ggr han snoozar och sen är jag pigg och kan inte somna om på hundra år x)
har dansträning 12-14, sen följer tette med hem hit och ska käka och så.
vene vad som händer mer idag, det är sånt som märks. vädret är inte lika fint idag.. hittils.. tyvärr :/
aja nu ska jag äta lite frukost, vi hörs sen. puuuss


ALL THE TIME THAT I'VE BEEN WAITING

njuter för fullt av lovet. solar, tar det lugnt och tar tag i nödvändigheter. underbart!

LÄNGTAN

hejsan. shit vad jag längtar till polen asså.. tänker på det hela tiden :p det ska bli så underbart, en vecka i polen med underbara människor. vi är bara fyra stycken som åker (plus fyra småbarn) me ndet gör mig ingenting för jag tror det kommer bli galet kul :D det är jag, tette, inez och kassandra som åker, lovely! hade ju vart roligt om fler åkte med men jag tror vi kmr få det awsome ändå. ååååh vad jag längtar :D ännu mer nu när värmen det har vart värsta sommarvärmen i två dagar.


SUNSHINE

faaaaasan vad skönt det är ute, nästan 25 grader!!! jag har legat på baksidan i bikini i typ en timma nu och har faktiskt fått lite färg :) riktigt skönt!!


WHAT ARE WORDS IF THEY'RE ONLY FOR GOOD TIMES THAN THEY DON'T

god morgon. lite surt att vakna såhär tidigt på lovet men ao.. jag har vaknat typ var 10e minut sen jimmy åkte vid halv 7 typ. jag vaknar och hostar hela tiden.. det är skit jobbigt. vill bara kunna sova ordentligt :/
idag vet jag inte vad som händer, vi kanske skulle gått till halvars o käka lite glass jag, bella och mamma men man får se hur det blir med det. vore kul iaf :)
vi hörs snart igen, puuss.
ang. rubriken. för det första kan jag ju säga att ALLA borde lyssna på låten "what are words-chris medina".
just den meningen håller jag med så mycket, menar man någonting på riktigt så ska orden alltid menas. inte bara när det är bra utan i alla stunder. älskar man någon på riktigt så gör man det genom alla stunder, oavsett vad. att älska någon är inte så lätt som att säga de tre orden, men säger man dom till någon så ska man också vara redo att älska personen. jag tror inte på att så djup kärlek som att älska någon försvinner, älskar man någon så gör man alltid det. man kan älska någon på olika sätt men att älska någon är djupt och har man gjort det en gång tror jag aldrig att det försvinner. att vara kär och att älska någon är inte samma sak, att vara kär kan komma och gå men att älska betyder att man bryr sig om personen. det finns ju självklart miljoner olika sätt att förklara ordet men det är ett av alla, enligt mig. aja haha jag kände att jag ville skriva det här bara :p

YESTERDAY


I WILL HOLD ON

(bild från igår, älskar dig jimmy)
hejsan, helgen har vart bra. i fredags chilla vi bara här hemma för både jag och jimmy var jätte trötta :p igår spela vi basket på kvällen tsm med masken, jenny, tette, simon, anna och adde. när vi kom hem satte vi på en film men vi hann inte se långt så ringde linda och fråga om vi ville med ut och åka lite och varför inte liksom.. så vi åkte runt i bilen lite hit och dit och sen till donken i ingelsta :p
idag vet jag inte vad som händer, jag hörde någon prata om halvars och det skulle jag absolut inte säga nej till. det är superfint väder idag också! men vi hörs, puuuuss.

WHEN WE BECAME MORE

tjenis! har knappt sovit inatt.. min astma är jobbig som lmglkngäekngä nu när jag är både förkyld och det är massa pollen i luften. jag har aldrig varit såhär känslig som jag är emot allt i år någonsin förut.. det suger.
jag har fått legat med täcket som en gasmask för munnen hela natten för att jag skulle kunna andas, vart luften jag andades in minsta kall fick jag hostattack. usch inget kul det här asså.
dansträningen igår gick bra förutom att astman förstörde så mycket, men men. det var kul att äntligen ha en "ordentlig" träning och göra lite nytt.
men vi hörs senare igen, puss på er.

AMAZING

älskar att se sånt här.. man blir så glad! det är så sjukt fint :)

DANSDANSDANS

nu ska jag snart bara slänga i mig en macka och sen cyklar jag iväg mot danslokalen. det blir två pass idag men det första är bara med småbarnen så det blir nog inte så tufft :p vi hörs senare, pusspusspuss.

YOUNGER NOW THAN WE WERE BEFORE

dans idag, ses fram emot sådär lite halvt. är inte på super humör idag men det ska bli bättre. vi hörs senare igen, puuuss.

YESTERDAY

Anna har tagit körkort och igår tog hon med oss ut på en runda, vi chilla en stund hos tette och sen åkte alla hem :p riktigt nice! <3

JUST LIKE BEFORE

nu cyklar jag snart ner till stan :) ska bli super kul att umgås alla fyra igen, det händer tyvärr inte alls ofta längre. jag saknar dom gamla goda tiderna :p vi fyra gjorde livet galet, älskar er alla <3

WE DON'T NEED TO BE ANGRY

här är min nya "pyjamas" höhö, love it! :p
ska ner på stan sen för en fika med tette, jenny & anna. myyys <3

OHYEAH!

Jag är i skolan, ohyeaaah! :D
hahaha bjuder på denna goding :p jag är iiinte gravid, bara skjortan som ville att det skulle se ut så x)

20 DEGREES

Tette är här, hon överraskade oss imorse. vi har fotat och skrattat oss till tårar när vi tittat igenom gamla foton :p ikväll kanske jag och jimmy följer med och spelar basket, får se om han svarar någon gång men jag tror inte han säger nej höhö. vi hörs, puuss.

SHIBA

vill verkligen ha en sån här i framtiden, så himla fin!


I DON'T EVEN KNOW WHY

hej, har vart på möte på skolan och det gick bra.. har endel att ta igen men det ska gå bra. nu känner jag mig peppad tills måndag, nu ska jag fixa det här!
har hållt på i rummet sen jag kom hem, innan jag åkte också för den delen, jag har rensat massa kläder och dammsugit in i minsta lilla hörn :p men det ser fortfarande lika hemskt ut tkr jag haha.
ska cykla upp till malwa om någon timma och fixa lite grejer, sen hem igen för då kommer jimmy snart :)
men nu måste jag göra någon mat, är skit hungrig! vi hörs, puss.

20mars

lite bilder ifrån dansuppvisningen den 20 mars, jag hoppas att det kommer dyka upp fler bilder jag kan sno :p här dansar vi "irländska"

GETSPORTY

älskar H&Ms bilder för sportkläder, jag blir så himla träningspepp av dom :p vill bara beställa hem ett par snygga shorts, en snygg topp och gå ut och springa :D dock är det väl den härliga bakrunden som får det att se så härligt ut men nån lång sandstrand med klarblått vatten finns det ju inte här tyvärr :( jag får nöja mig med skogen xd

ALL I NEEDED WAS A CALL

hejsan. har skit ont i halsen och så har jag fått hosta också :/ allt efter den där jävla mardrömscykelturen.. xd
förutom det är det ganska bra, jag var på träff på sommarjobbet igår och det verkar som det kommer bli nice :) jag valde att jobba på demensavdelningen höhö. bra erfarenhet tänkte jag och slängde ur mig ett "jag kan ta den!" och så vipps ska jag jobba med dementa i 4 veckor i sommar. det blir nog väldigt svårt men också roligt. som sa att dom alltid har jätte kul där :p
imorgon ska jag ha möte med mamma och rektorn om min skolgång, äntligen reagerar dom på att jag bett om hjälp... efter ett samtal ifrån mamma såklart. dom kunde ju inte lyssnat på  bara mig nejnej. aja jag är glad över att vi tar tag i det nu och förhoppningsvis ska det lösa sig.
ikväll är det dans och det ses fram emot, dock är min astma värre nu när jag har hosta så lite jobbigt kommer det nog bli men det är jag ju van vid nu -.-
vi hörs senare, puss.

här får ni en repris på första bilden jag någonsin laddade upp här på bloggen :p snyggt


WHERE WERE YOU WHEN EVERYTHING WAS FALLING APART

god morgon. fasan asså... cyklade hem cykeln idag i regnet. mina öron och hela mitt huvud värkte så jag trodde jag skulle falla ihop och bara tjuta hela tiden, usch. tog världens varmaste längsta dusch när jag kom hem och hoppades på att må bra efter det men hela huvudet känns helt segt och jag fryser hela tiden. inte så smart att cykla hem den idag kanske men jag lovade att cykla hem den trots väder så då fick jag göra det med hehe.
idag ska jag på "möte" på ringdansens äldreboende där jag ska sommarjobba. jag hoppas att vi kan fixa så det inte krockar med polenresan.. vet inte ritkigt hur jag gör isf men dom skrev att vi skulle komma fram till period tsm så det ska nog bli bra hoppas jag.
vi hörs senare, puuss.

jag längtar...

<3

BILDER IFRÅN FÖDELSEDAGSFIRANDET FÖR THINDRA(min och tettes systerdotter) HOS SOFIA

DANCE FROM THE HEART

BILDER IFRÅN SÖNDAG

YOU'VE GOT BEAUTY FROM THE INSIDE

hejsan, har suttit och pluggat typ hela dagen och nu ska jag snart iväg till jimmy.
det är skit varmt idag.. jag dör här inne asså. fuktigt och äckligt. jag har fönstret öppet och ventilen men ändå är det skit äckligt men det är väl luften. hoppas det åskar inatt mohaha :D älskar när det åskar!
imorn cyklar jag hem min cykel från jimmy, wohooo. sen kan jag börja cykla överallt ist för o ta bajsspårvagnen. älskar att cykla x)
aja, nu ska jag snart gå. vi hörs senare, ska lägga upp lite bilder från träningen igår :p puss

FIND OUT WHO I AM

hejsan. dålig uppdatering hela helgen, som vanligt. sry för det men det kommer nog tyvärr vara så ett tag. det blir inte mycket tid över till datorn på helgerna.
menmen, jag har haft en finfin helg. igår var jag och jimmy iväg i lite olika affärer tsm med mamma, bella, ias, moster och danne(kusin) :) det var faktiskt nice! på kvällen chilla vi med godis och film. myspys! igår var det också vår 6 månaders dag :) låter så töntigt att säga det så men väfän, hur ska man annars säga xd
idag har jag vart uppe i danslokalen och dansat med tette, vi gjorde klart vår del av vårt nmr till "världen är trött" och nu återstår det bara att göra klart varsin liten del till våra grupper vi tränar :) det blir nog skit bra sen när det är klart, vi är nöjda hittils iaf. småändringar dyker ju alltid upp på vägen men just nu känns det bra.
jag väntar på att jimmy ska komma hit nu.. saknar han redan x) men vi hörs imorn, puss.

A PART OF ME DIED AS YOU SPOKE THOSE WORDS

nu drar jag snart iväg på lite dans tsm med tette. vi ska koreogrefera ett nmr till föreställningen "världen är trött" som vi kommer ha i maj. ska bli skoj! hörs, puuss.

H&M

lite nytt jag har/har beställt.  bikini 129:-/99:-, topp 60:-, leggings 80:-
linnet kommer jag använda till träning och leggingen ska jag klippa cykelbyxor av till våra dansuppvisningar eftersom vi har det i flera danser, jag har inga och det finns inte att köpa någonstans :p

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus