on new years eve


min nya lila glittriga tröja, nya smyckena och mitt fina nagellack jag fick av tette i julklapp!


det nya året


snart är det ju nytt år och såklart har jag ju satt några egna nyårslöften :) jag vill och hoppas att 2012 ska bli ett superår, ett sånt där fint och lyckligt år då det händer massor fina och spännande saker. här är mina löften för att göra året så bra som möjligt för mig själv..

1. äta mycket mer frukt och grönt- jag har blivit så slarvig men nu är det dags att ta tag i det sunda livet igen. man mår ju tusen ggr bättre och så är det så mycket godare :)
2. dra ner massor på sötsaker- jag har ätit alldeles för mycket godis och chips det här året, nu får det bli stopp. fredagskvällarna får bestå av grönsaker med dipp (y)
3. börja promenera igen - jag älskar att promenera, förr gick jag morgonpromenader men det bara rann ut i sanden. jag ska börja promenera igen och sen kanske börja springa :) underbart!
4. sluta handla så mycket kläder - jag har redan en fullproppad garderob men massor kläder jag inte änns minns att jag äger. det är dags att börja använda det jag har och sluta köpa massor nytt. det finns så mycket annat bättre att lägga pengarna på.

it doesn't really matter what they say

 

fick hoppa in och jobba imorse. chefen ringde 7.15 och jag skulle börja 8 :p men jag hann jätte bra, mamma kom och skjutsade mig så jag slapp stressa med spårvagnen. min mamma är bäst, snällast på jorden. så jag kom hem för en timma sen och satte igång att tvätta direkt. är skit trött men kläderna tvättas ju inte av sig självt. imorgon har jag sovmorgon iaf, jobbar kvällen och sen är det ju helg och nyårsafton på lördag :D men nu ska jag ner i tvättstugan igen. vi hörs, puss.

 


tips!


tänkte tipsa om det här supergoda te't jag fick av tette i julklapp. jag ääälskar te så jag blev superglad när jag fick både ett gott te och en såndär tegrej, vad det nu heter :p jag är den enda som i familjen som är extra förtjust i te och det hade dom tänkt på, jag blev jätte glad :)

 


julafton


lite bilder från julafton, kanske kommer fler om jag hittar några bra :)


we won't fade into darkness

hejsan. gick upp för en 45 min sen, jag har blivit expert på och sova men jag gillar det iiinte. kan sova till 1 på dagen men kan fortfarande ha svårt att ta mig upp ur sängen. inte kul -.- ikväll är det jobb som gäller, 16-21. så vi hörs mer imorn. ha en fin dag, puss.


mellandagsrea


det här fick jag med mig hem igår efter en sväng på stan. väldigt nöjd med alla saker :)


christmas gifts



 

fick detta superfina i julklapp från min älskade jimmy :) pyjamasen jag så gärna velat ha, en supersnygg t-shirt och en jättefin guldglittrig tröja som jag också hade på mig igår på julafton :D tack så mycket bästa älskling, jag blev verkligen super glad <3

 


Det är okej att känna


man kan aldrig tänka "det händer inte mig". i sverige drabbas fler än 800 människor mellan 16-30 år av cancer, varje år. det är en skrämmande hög siffra, tänk om det blir jag. eller du. så istället för att lämna det åt ödet, ta den kontrollen du kan för att förhindra att just du råkar ut för sjukdomen. börja aldrig röka, sola inte solarium. och gör du redan det så sluta. jag blir så arg och ledsen när jag tänker på alla mina nära som röker.. jag tänker ofta på det.. snälla sluta röka. för er egen skull först och främst men också för alla som älskar er och bryr sig om er, jag vill inte förlora någon för tidigt. självklart vet jag att inte alla som röker får cancer eller att dom som inte röker inte har någon risk att få det men rökning är alldeles för ofta orsaken.

Isabella


har haft min lillasyster på besök här idag, hon kommer tillbaka igen senare efter att hon vart på sin skolavslutning. jag fixade henne inför avslutningen och såhär snygg var hon när hon gick härifrån för en stund sen :) hon har blivit så fin, bellaskrot :p

my love

när vi tältade i somras. jag älskar dig så otroligt mycket Jimmy. glöm aldrig det.
(måste bara säga att du är väldigt söt när du sjunger sankta lucia så vackert för mig i telefonen :))

din tystnad säger mer än du tror


hejhej, sitter och väntar på att dra iväg till tette. vi ska planera lite dansträningar och sådär, då har jag gjort någonting idag iaf :p det känns så himla sent när det är så mörkt ute. känns som jag ska iväg mitt i natten men klockan är bara snart halv 6.

let it snow


snöade massor för några minuter sen, nu har det slutat :( hoppas det får ligga kvar iaf och såklart att det kommer mer snart :p

take a walk with me


god morgon! gick upp för en halvtimma sen ungefär och har ingen ork till någonting känner jag just nu :p ska ner till tvättstugan iaf så fort jag orkar och slänga i en tvätt. får se vad som händer idag, det är sånt som märks. vi hörs iaf, puss.

i'm so bored

kul då.. xd när jag hade kommit till klocket, varit där en stund och precis skulle gå till dansen så messar jag tette för att försäkra mig om att det var rätt tid och så ringer hon upp och säger att det blivit inställt -.- taaaack kära syster, du kunde inte meddelat mig tidigare lix :p haha men det är sånt som händer. så min dag har bestått av ett kort besök i klocket och inget mer. nu sitter jag som vanligt i soffan med mina älsklingar, saknar min käraste och väntar på att det ska bli dags att sova. hatar vardagar nu för tiden.. jag sitter bara hemma i min lägenhet hela dagarna och gör inte ett piss.. om bara jimmy kom hem på kvällarna så skulle det vara helt underbart men det gör han ju inte :(
aja, nu ska jag fortsätta tråka. vi hörs, puuuuss.

nära blick på dagens.

the light

wohoo jag lyckades få en nästan perfekt trappa på ljusen :D
nu kommer mamma snart och plockar upp mig, då drar vi till hc snabbt och sen till klocket. därifrån går jag sen till dansen :) vi hörs sen, puss.

när det känns i hjärtat


tänkte åka upp och titta på en dansträning idag, har inget bättre för mig ändå så :) ska se om jag lyckas knäppa några bra bilder där uppe också. det är sånt som märks :p

dancing in the moonlight

god morgon :) ska sova en stund igen tänkte jag men ändå.. blir mer uppdatering nu igen så håll utkik här idag. puss

17 december

hejsan. har segat hemma hela dagen och ska snart iväg till jimmy, blir en myskväll hemma bara. lovely :p
imorgon är det dansträning som gäller, alltid lika kul. blir mycket mer uppdatering efter helgen igen, promise. puss

the winds of change are blowing wild and free


halloj, har jobbat idag och sen inte vart hemma. därför ingen uppdatering. sitter hos mig nu och tar det lugnt, uppdaterar mer imorgon :) ha en fin fredagskväll! puss

15 december

har ni lagt märke till min söta tv ? har den tills jag fått råd att köpa en själv :p
god morgon. vaknade för 15 min sen och ska snart upp o fixa mig för att jobba 16-20.30. mer än så händer inte för mig idag. jimmy kommer äntligen hem från oskarshamn men självklart ska jag ju jobba kväll så vi ser inte varandra förän efter det men jag är super glad ändå, saknar han så mycket när han jobbar borta.
vi hörs, puss.

Jullunch

från jullunchen på ellen idag :) var riktigt kul att komma dit igen, var så länge sen man träffade alla nu <3

I really want to be with you, share my life with you.


hejsan, ingen uppdatering på hela dagen.. sry för det :/ hann inte imorse innan jag skulle iväg till hageby och sen vidare på jullunch. har haft en jätte bra dag full med god mat och trevliga människor. ska uppdatera lite mer om det sen när jag fått över bilder på datorn :) hörs mer snart, puss.

nighttime

har blivit kär i det här nattsetet från gina :p want ittttt! luffar alltid runt här hemma i mina underbara pyjamasbyxor som jag haft i flera år nu höhö, kanske är dags för lite uppgradering :p är det inte fiiint?

Go to the ends of the earth for you


to make you feel my love

new in

har åkt runt med mamma och ias idag och letat kläder till ias. fick med mig två tröjor hem också, är super nöjd. båda för 49:-/st på ginatricot. den röda går att använda som både tröja och tunika/kortare klänning. kommer att ha den lite slarvigt instoppad när jag använder som tröja :) love it!

HAHA


hahahah coolingen! xd

when the evening shadows and the stars appear



Svala

Jag längtar så sjukt mycket tills jag har pengar till att tattuera in en svala på handleden.

Svalan har många olika betydelser som tex. säker hemkomst, lojalitet, hälsa och rikedom. Två svalor står för frihet.


Pumbish

nu äntligen har Pumba blivit stor, märkte det nu när dom låg och sov såhär att dom är lika stora nu höhö :p <3

skype


sitter och snackar med tetteraise på skype, vilket har blivit väldigt vanligt att vi gör nu för tiden :p trevligt att ha någon att prata med här i ensamheten höhöhö

my precious



12 december

middag hos tette och simon i fredags :)
hejsan, har nyss vart nere med första satsen med tvätt och väntar nu på att gå ner med nästa :p usch.. är inte kul alls att tvätta men det måste ju bli gjort det också. har inget mer planerat idag, ska nog bara slappa här hemma med katterna :p hörs om en stund igen, puss.

it's so much more than I could ever imagine

god morgon. snart är det dags att dra iväg och jobba 14-20.30. skönt att jag fick sovmorgon iaf! känner mig helt seg idag men det blir nog bra :) men iaf.. vi hörs väl efter jobbet. ha en bra lördag, puss.

myskväll

myskväll hos tette och simon :) idol och svull är vad bjuden kommer bjuda på, nice!

9 december

i brist på annan bild xd
hejsan. fredag idag och det blir en myskväll hemma hos jimmy för mig. idolfinalen är ju ikväll och det måste ju ses :p om en stund ska vi dra en sväng till hc och jimmy ska kolla present till sin lillebror :) see ya, puss.

chris medina


ikväll klockan 20.00 kommer chris medina till linden i stan och spelar "what are words" o signerar skivor o sådär. lugnt att jag ska dit!! :D

it will always win


so I don't look back

even in the best of days


gick upp för några timmar sen och nu sitter jag bara här i soffan och segar som vanligt. ska till jimmy sen när han kommer hem men tills dess ska jag fortsätta sitta här i min soffa med mina bästa katter sovandes bredvid mig. vi hörs :) puss

VS

äääälskart! så grymma shower så det är sjukt och alla är så himla snygga :o


lite julpyssel


var på hc en sväng med mamma och bella och köpte inslagspapper så nu har jag slagit in lite julklappar. fick med mig en chokladkartong hem också :p den var så billig så jag passa på o testa om det var nått att ha höhö. men aladin och paradis är tusen ggr godare kan jag ju säga :p men endel bitar funkar!

skull


7 december

hejhej! idag vaknade jag nog på helt rätt sida, jag har redan hunnit städa o torka golven o nu sitter jag i soffan nyduschad och funderar på vad jag ska hitta på mer idag. huvudvärken har inte släppt helt men den går att stå ut med idag iaf. ska ligga på spikmattan en stund sen och se om det hjälper :) hörs snart igen, puss.

when the sun goes down


godkväll :p sitter som vanligt i soffan med datorn i knät och försöker fördröja tiden tills jag ska lägga mig. det är inget kul att sitta själv hemma.. skönt är det väl ibland men inte om det blir för ofta. men sånt är livet! :) vi hörs mer imorn, vad vill ni att jag ska lägga uppdatera om förestän ? vore kul o veta lite så är det nått spec så säg till. pusss

this time we'll make till the end


on the way!

nu har jag tvättat, diskat och plockat lite och så började jag precis laga mat. hatar att laga mat till mig själv.. egentligen förstår jag inte hur det kan vara sån skillnad på att laga till 1 eller 2 men fasan asså.. man får tvinga sig själv till att fixa ihop någonting. och allt är för jobbigt och ingenting är tillräckligt gott :p haha vilka problem..
men nu ska jag fortsätta med maten, vi hörs. puss

mums

mums! julvört med rödbetssallad och köttbullar. har nog snart tjatat ut det tyvärr xd

6 december

god morgon! lyckades ta mig upp ur sängen tillslut och tvinga mig ner till tvättstugan.. förstår inte hur jag som aldrig haft svårt att gå upp på morgonen nu helt plötsligt kan sova dygnet runt om jag bara fick typ :s skumt.
men nu är jag uppe iaf, huvudet värker och halsen gör ont. huvudvärken kom igårkväll när tablettena släppte och har hållt i sig sen då. jag är helt varm i kroppen och svettas typ ihjäl så fort jag rör på mig. ska bara sitta hemma idag också och hoppas på att jag känner mig bättre imorn. 6e dagen idag jag mår såhär och det är inte kul :(

old ones

kvällsmys


älskar kvällarna såhär års när det är så mörkt ute och man har massa stjärnor och ljus överallt som får lysa upp. så himla mysigt!
tydligen snöar det här i nrkp nu!!!!! ser ingenting genom fönstrena för det är så mörkt, mer än att det är lite vitt på marken :D:D:D fortsätt snöa, fortsätt snöa!!! xd

we can make it right

har suttit hemma hela dagen och ska väl fortsätta med det. ska fixa något att äta och sen tänkte jag träna lite, måste börja med det igen. förr var jag så duktig på det där men nu har jag blivit så himla lat :/ jag ska försöka få igång som vana igen att träna lite varje morgon eller kväll :) får se hur det går men jag ska föröka iaf höhö.

ne nu måste jag äta nått och ta en värktablett innan huvudvärken blir för extrem.. usch är så trött på det här nu. har haft huvudvärk i 5 dagar nu och det går aldrig över. får ta tabletter hela tiden och jag som hatar att göra det :/ aja, vi hörs. puss


best friends

sitter hemma och tar det lugnt tsm med mina bästisar :p mozart och pumba, vad skulle jag göra utan er! höhö <3


I finally feel like home

från ena sidan till den andra, några småbitar ur lägenheten.

I'm going back to the start


hejhej.. har vart sjuk i några dagar nu och innan det jobbade jag och sov resten av dagarna i stort sätt. därför den dåliga uppdateringen. har ingenting intressant att berätta just nu men vi hörs senare, puss :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus