HAPPY DAY

blir bara ett pass idag, yoga. mamma mådde inte så bra så vi tar bara ett ist för två och det kankse är bäst för ryggen också. är iaf skit pepp! ska bli så kul att ääääntligen sätta igång. har ju längtat så mycket.
ryggen och benen känns en aning bättre just nu, har tränat lite rygglyft och så, måste börja med kvällsträningen igen känner jag. är iaf skit glad idag, aja nu ska jag ringa lite samtal. vi hörs, puuuss.

I COULD STAY AWAKE JUST TO HERE YOU BREATHING

god morgon. vene vad fan jag ska göra.. jag kan knappt sitta för det gör så ont. knappt stå för att benen värker, ligger jag ner värker det lika mycket ändå. jag hatar det här! ikväll har jag två pass bokade, får se om jag klarar av det. jag måste ju träna för att det ska bli bättre men det är svårt när det gått såhär långt för det värker verkligen extremt mycket hela tiden. men det är bara att kämpa på tills det är bra igen. jag vet ju vad det beror på och vad jag måste göra åt det.
aaaja nu ska jag inte skriva mer om min jävla värk, vi hörs senare. hade bäst,puuuss.


värk

jag vet inte vart jag ska ta vägen... jag kan knappt röra mig. jag har extrem värk i lendryggen, bäckenet och mina ben värker. jag antar att det beror på att alla mina muskler försvann nu när jag var sjuk och låg i sängen 24/7. min rygg är för svag för att hålla sig uppe själv typ.. så jag måste vara ganska noga med att hålla igång med träning. har haft problem med ryggen i stort sätt hela livet, dock har jag aaldrig någonsin haft ont i benen såhär. ryggen är jag van vid men mina knän och hela benen gör sjukt ont..
fyfan, bara tjuter nu. och ikväll är det dans, hur fan ska det gå.. aja jag ska ta mig upp iaf. klarar jag inte av att dansa får jag titta. måste träna ryggen och knäna ordentligt ikväll.

I'M READY FOR THE NEXT CHAPTER

hejsan! sry för ingen uppdatering alls igår. var med jimmy när han tattuerade sig från halv2 till halv5 typ.. var inte så värst kul att sitta där i tre timmar :p fick kämpa för att hålla uppe ögonen, plus att jag var hungrig som jag vet inte vad. men tatueringen vart skit snygg iaf! riktigt nice
idag har jag vart hos jimmys mamma på lite typ "släktkalas" för jimmy, åt smörgåstårta muuums hehe.
vet inte riktigt vad som  händer mer idag mer än att jag har dansträning klockan 18.
och imorgon är mitt första pass på friskis inbokat- yoga :D:D wohooo längtar
vi hörs senare, pusss


WHAT DO YOU WANT FROM ME

don't give up on me


28 JANUARI

hejsan! var på appleaffären idag med datan och det var tydligen laddaren som krånglat igen.. så datan hade helt enkelt dött. men laddaren funkade ju inte så därför kunde inte datan laddas upp igen. skumt med den där skiten asså... och det konstiga är att förra ggn var det likadant, när jag väl kommer dit med den efter två dagar utan att den funkat så funkar den helt perfekt :s blir ju pinsamt också för dom tror ju jag är dum i huvudet lr nått haha.
var i skolan idag, en rätt soft dag. jag och elin fick göra vardagsmake på varandra för vi hade en stylistlärare till vikarie och vi kunde inte arbeta med något eftersom min data inte funka och elin orkade inte xd så vi fick göra det ist :) nicebajs och fint vart det!
är hemma nu efter en sväng på stan med mamma o bella där vi fixade friskis&svettis kort åt mig och gick in med datan, ska äta o så och sen drar jag till jimmy senare.
vi hörs, puuss.
bilder ifrån onsdagens och gårdagens dansträningar(bara den sista som är ifrån igår/Inez grupp):

THIS IS NOT WHAT I WANT



fasan vad jag längtar till värmen! ska ju tydligen vara några "is-månader" nu har jag hört.. faaaaan, kom nu vår!?

jag har fått endel kommentarer från och till om min skolgång, dvs varför jag är så lite i skolan osv. och jag vill bara ge svar lite kort. jag har ingenting att skylla på och det gör jag inte heller, däremot har jag saker som är orsaker till att det är svårt för mig.
mitt liv var väldigt kaotiskt(vill inte dela med mig mer utav det just nu) under flera år och under den tiden preoriterades tyvärr inte skolan knappt alls pga att andra saker tog större plats. jag var knappt i skolan alls och vanan och självklarheten att ta sig till skolan varje dag försvann. det är skit svårt att dra igång en "vanlig" vardag efter alla år då det var annat som var "vanligt" för mig. jag försöker och emellanåt går det väldigt bra, inte perfekt men det kräver jag inte av mig själv sålänge jag vet att det är mer än jag kan prestera. däremot nu när jag var sjuk så länge så låg jag ju bara hemma och vanan som aldrig riktigt är en vana försvann igen och det är skit svårt att dra igång igen. jag är mer besviken på mig själv än vad någon annan är och jag har ångest hela tiden. jag vet att det nog är många som ändå inte har någon förståelse nu heller men det är väldigt svårt att förstå när man inte suttit/sitter i samma sits själv.
aja, jag ville bara förklara lite. och så alla vet, jag vill sköta skolan.. få bra betyg och lära mig saker. jag försöker!
vi hörs senare, puuss.

NOT WHAT I EXPECTED

hejsan. spydde imorse, lr aa är fortfarande morgon haha men för typ en timma sen så känns inte så lockande att gå iväg till skolan. blir nog bäst att stanna hemma idag(igen -.-).
idag kommer jimmy hem wohoo! och jag ska vara med Inez och hålla i hennes grupp typ för första ggn. nicebajs! jag tror vi skulle lära ut en av våra gamla godingar(era) till dom. buuäää, jag vill ju dansa den :( xd
aja, ska ta det lugnt nu och hoppas på att min data från skolan vaknar igen. den total dog helt utan anledning igår. wierd.. aja, får gå till appleaffären om den inte vaknar snart. skitsaker säger jag bara, det är tredje ggn jag får gå dit nu.
men vi hörs kanske senare, allt beror på om jag har någon dator att vara inne på. puuuss

hehe jag och två getter som inte ville sluta bita i min sjal på kolmården i somras xd hahah, love  to be there!


LIFE'S A BITCH AND THEN YOU DIE

hejsan! körde på en sån där rubrik alla redan sätt tusen ggr men fäään, känner så idag typ. eller ändå itne men det ligger ju faktiskt nått i det :p
kom hem från dansen för en stund sen. vart inte så värst mycket dansande för min del idag, inte pga att jag är sjuk eller nått sånt utan pga att det mest dansades det jag inte är med i pga att jag var sjuk. men så blir det ju :/ lite trist bara.. när man vart borta så länge o e skit pepp så dansar man knappt x) aja
vart lite snack  efter också.. kändes jobbigt och bra på samma gång. vill inte ta upp om vad allt handlade om men jag hoppas allt löst sig nu och att alla förstår varandra.
när jag kom hem fanns det pizza här, en trevlig överraskning måste ja säga! vet inte när jag åt pizza sist. dock inte så nyttigt men ibland måste man ju få unna sig heheh.
aja, vi hörs men imorn. puuuss.


bild från i somras

TAKE A LOOK BACK IN TIME


YOU'RE SO BEAUTIFUL

god morgooon
börjar skolan 10 idag och går till typ 3. sen blir det dans wohooo! längtar som fäään!
och idag fyller min älskling 20 så GRATTIS till dig :D älskar dig Jimmy <3
ne nu måste jag börja fixa mig, sitter här i handduk och skriver xd fan va lat jag är ibland asså hehe
vi hörs senare, puuuss.


IT'S BEEN A LONG TIME SINCE LAST TIME

snart kommer inez hit och då ska vi traska iväg till melissa som är i sverige nu :D vår danstränare som bor i australien sen några år tbx. ska bli very nicebajs! växte ju upp med henne o så poff försvann hon låångt långt bort. aja, jag ger er ännu en vacker bild men den här gången på både mig och min kära syster ^^ sött!


WAITING IS NOT A FUNNY THING

nej det är det verkligen inte.. trodde för en timma sen att klockan var halv 2.. var den det ? naaaaae!
ska åka om typ 40 min kanske eller så äntligen! jag hatar att vänta.. spec när man inte har nått att göra för då går tiden så jeeekla sakta. fick ett litet önskemål av tetteraise att jag skulle klippa lite i hennes hår sen också, we'll see hur det blir med det hehe.
men vi hörs senare, puss på er och här får ni den sötaste bilden ni någonsin sätt :D
mohahaha såg precis en till väldigt söt detalj på bilden, min hans ser ut som någon slags snabel(elleeeer något annat?) som satt sig fast på min hals. mycket gulligt måste jag säga ^^

honey, come to me.. stay with me. and promise not to let go. don't let me be alone for another moment.
älskling du är bäst, men det är sämst att jag måste sakna dig :( och det är sämst att din mobil är sönder. mu

JÄTTE FINT

haha jaa ni, det kändes rätt bra att gå ifrån tandläkaren :p jag typ made her day by showing her my teeth kändes det som haha! lite wierd. nedå men hon önskade att alla patienter skulle ha lika friska tänder som jag iaf. mohaha
kändes som om jag skulle svimma när jag satt där i stolen, mår inte bra idag asså. ont i huvudet som fään och en aning yr. hoppas det går över så jag kan ta mig ner till stan sen med tetteraise den bajsen.
nu ska jag hjälpa vila en stund, vi hörs! puss hej

bjuder på två bilder ifrån den gamla goda tiden med malwaaaaa, miss it a lot! hahaha diggar tette på sista xd

BABY YOU'RE ALL THAT I WANT

god morgon. idag ska jag till tandläkaren.. boring -.-
sen blir det att åka till skolan(om min huvudvärk jag haft sen igårkväll släppt) och efter det stan med tette! :)
vi hörs senare, puuss.
dålig bild sådär men vä fään.

TOO MUCH SOMETIMES

jag gör mitt bästa, tro ingenting annat. man känner inte till vad man inte ser, hör eller känner.
.
jaa ni, inte min bästa dag hittils. inte den bästa perioden i mitt liv men vä fään. nu är vi glada här va!?
imorgon ska jag till skolan, jeppjepp. ska inte ljuga o säga att det ska bli kul för det ska det inte(?). men jag ska dit och göra vad jag måste liksom. som vi alla gör, vi gör det vi måste.
imorgon ska jag också ta en sväng på stan med syster och också hämta ut ett paket från H&M. nice de!
nu ska jag fortsätta "mysa" i sängen i min morgonrock, inte så mysigt att sitta här helt själv medans öronen fylls med oljud från andra sidan väggarna men men. ska tända lite ljus och fantisera mig bort, långt långt bort. till en strand i thailand eller så, eller varför inte bara till ett tyst rum med min älskling, huvudet mot hans bröst så jag kan höra hans hjärtslag och känna såndär lugn och ro jag bara kan känna med honom. lovely.
vi hörs! puuuss

THE PIECES DON'T FIT ANYMORE

fyfan vad jag inte tkr om livet just nu.. skolan känns som det absolut värsta i världen och jag förstår verkligen inte hur jag ska lyckas tvinga mig dit varje dag i två år till. jag får väl kedja fast mig i klassrummet och bosätta mig där om jag ska klara det.  he.. he.
e.m. /kvällarna är nog det tråkigaste som finns, jag kommer hem.. sätter mig i sängen och sitter här med datan i knät tills det är dax att sova. vilket jag vid det laget redan gjort ett antal ggr eftersom jag blir så uttråkad och trött.
onsdagar är bra(förutom den långa skoldagen), då är det dans vilket är så underbart så det inte finns ord till det. och då vet jag också att nästa dag kommer min älskling hem som jag får sakna varje måndag, tisdag, onsdag och halva torsdagen varje vecka. det suger. känner mig död de fyra dagarna och allt tappar mening känns det som.
mitt liv är som en massa olika bitar och jag klarar inte av att leva på det sättet.. jag hoppas det blir bra snart.
jag hoppas jag flyttar snart, kommer härifrån och skapar något eget. då skulle jag få en vardag iaf, ist för flera.
ingen förstår säkert vad jag bubblar om.. aja nu skrev jag av mig iaf. usch! vill begrava mig någonstans och vakna upp när livet flyter på och man vill leva livet man har. jag förstår inte, varför ska man ha ett liv som varje dag är en plåga, när man får kämpa sig till allting? skolan ger mig störst ångest, jag förstår verkligen inte... hur fan ska det gå ? deppinlägg, sry men va fan man kan inte alltid vara glad. right ? puss på er, vi hörs senare igen.

jag vill va fri som en fågel (8) hehehe

MASSAGEBÄNK

wohoo, har äntligen en massagebänk :D fick den i tidig födelsedagspresent igår. yes!
nu kan jag massera ordentligt ist för i sängen, det blir ju inte så himla bra asså hehe.
den är lite bredare än dom vi har typ i skolan men det gör ingenting, då får man plats med armarna bredvid också om man känner för att ligga så och den är lång så vem som helst får plats att ligga på den utan att ha fötterna utanför xd prima, är superglad!
med håret i halva ansiktet, gulligt ^^

ALL THOSE DREAMS

hej, ingen uppdatering alls igår. sry men hade ingen tid! så blir det ju ibland för alla :)
idag börjar vardagen igen, skola och meningslösa kvällar. usch, jag tycker inte om mitt liv just nu. bara helgerna.
nu ska jag fixa mig, gick upp klockan 5 idag för jag sov hos jimmy och han åkte iväg till eskilstuna men har bara två lektioner idag så jag tänkte att whatever om jag är lite trött lix.
vi hörs senare, puuuss.


COSY

mamma är en rastlös person och idag har hon suttit och pysslat ihop en myysig "afrikan-lampa" som hon kalla det :) jätte fin, och eftersom jag gillar sånt fick den plasera sig i mitt rum. dock ska den iiinte stå där den står för tillfället då det är ganska väldigt fult haha men jag har inte kommit på den perfekta platsen riktigt än xd
tände massa ljus i rummet och sitter här o relaxar nu bara, helt underbart. man blir så lugn av att ha tända ljus omkring sig. allt är helt mörkt förutom de här 6 ljusen och ett i lyktan i fönstret. myys!

KÄRLEK

hur ska man någonsin kunna känna sig säker, känna sig trygg. när vi aldrig någonsin kan veta någonting till hundra procent säkerhet.
jag har sökt efter det så länge, just den där känslan. då man inte oroar sig över någonting. då man vet.
men man vet aldrig, aldrig när det gäller någon annan. knappt när det gäller sig själv. man kan hoppas, tro eller bestämma sig men känslorna är ingenting vi kan styra.
kärlek är vackert, det finaste som finns. men också det värsta, mest smärtsamma och opålitliga.
en känsla kan vara en idag och en annan imorgon. jag tror att mycket handlar om att bestämma sig, det är bara då man kan veta. löften kan inte byggas på känslor utan på vilja.
jag vill och därför har jag bestämt mig, och därför vet jag. ingenting ska någonsin spela någon roll för jag vill nu, och jag vill alltid vilja. föralltid. därför kan jag lova, därför kan jag kämpa, därför har jag lovat och därför kommer jag alltid att kämpa. för kärlek är vackert, underbart och det absolut bästa som finns. och du är min kärlek.

I'VE FINALLY FOUND HOME, AND I'M NOT LEAVING.

för många frågor utan svar, jag är inte trygg.


IT'S NOT HOW IT USED TO BE

hejsan! kom hem för ett tag sen från jimmy och kolla vad mamma kom hem med till mig, wohoo äntligen har jag en morgonrock :p tack mammut! det piggade upp mig lite från att vart på ett ganska så dåligt humör.
ska nog med jimmy till masken sen, mer än så vet jag inte om idag. we'll see vad dagen har att bjuda på.
jag måste rensa upp alla mina tankar känner jag, få lite koll lix. just nu känns allt som en enda röra.
men vi hörs, puss.

BECAUSE I WAS SCARED

hejsan, kommer inte bli mycket uppdatering idag tyvärr.
ingen skola idag, hade en jobbig natt och har ont i kroppen som fan. drömde att jag blev tagen av saw-gubben och han skulle döda mig och jag har haft skit svårt att andas inatt och legat vaken i stort sätt hela tiden förutom när jag drömde den där jävla drömmen.. ingen kul natt med andra ord haha.
ska till jobbet om två timmar, ska lära mig lite nya grepp. är egentligen inte på topp men jag känner att jag måste dit.
efter det åker jag direkt till jimmy och sover där inatt så ao, vi hörs nog inte mer än nu. men hade så braaa, puuss.


BABY I'M YOURS TO KEEP

jag har svårt att äta, eller rättare sagt så kan jag inte äta. eller jag kan men jag kan inte. jag mår illa som fan och typ spyr så fort jag kämpat i mig första tuggan.. inte alls kul. jag är ju hungrig som satan men nån mat går inte ner. igår var det lättast att dricka fruktsoppa, idag mår jag illa av det med. till och med vatten. hallåååå, helt sjukt!
ska försöka äta pappas goda pasta sen, det borde gå ner lätt för jag ääälskar det! men men we'll see.
nu är det nog inte långt kvar tills jimmy kommer, åååh vad jag längtar tills jag ser honom komma gående in på tomten. jag älskar att göra det för då är det inte många sekunder kvar tills jag får ligga med huvudet på hans bröst och bara krama om honom. kärlek.
vi hörs, antagligen inte mer idag men imorgon. pusss


längtar tills jag gör min örnfjäder!

NYA STJÄRNTECKEN

Det astrologiska fenomenet rapporterades förra veckan av astronomen Parke Kunkle, från Minneapolis i USA, som upptäckte felet. Den astronomiska observationen har orsakat stora diskussioner i astrologikretsar runt om i världen.

Innebörden av upptäckten är att människor, som dagligen läser horoskop, nu helt plötsligt fått nya stjärntecken.

Anledningen till felet är att jordklotet befinner sig på en annan position i dag än för 3000 år sedan när astrologins grunder lades. Jordens axel har helt enkelt ändrat sin position i relation till stjärnornas position på himlen.

Enligt teorin som nu lanseras, kan man upptäcka att man är född i ett stjärntecken som man aldrig har hört talas om, nämligen ormbäraren.
Solen befinner sig i stjärnbilden ormbäraren under första hälften av december, men trots detta återfinns inte ormbäraren bland djurkretsens stjärntecken.


Wierd att byta namn till stenbock, har ju alltid hetat vattuman lix xd aja, allt är ju desamma förutom namnen så whatever :)

tillägg: har googlat och försökt komma fram till om det här är sant eller bara nån teori den där snubben har. det står olika överallt, det bästa är nog att vänta och se.. blir ju så jävla mycket liv om allt först. jag tänker iaf kalla mig vattuman tills man säkert vet att det här stämmer! :)


De nya stjärntecknena:

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan


TIME DOESN'T STOP BECAUSE WE DO

hejsan! vart ingen skolhelvete idag heller.. mådde bajs på morgonen. känns bättre nu iaf och jag hoppas det håller sig så. imorgon skiter jag i vilket, då SKA jag till skolan. ska till jobbet imorn också efter skolan, ska lära mig lite fler grepp för massagen vi lärt oss i skolan har för några. ska bli nice! nästa fredag jobbar jag för första ggn, nervööööst. men det ska nog gå bra!
nu väntar jag bara på att klockan bli dax för min älskling att komma :) miss you..
är underbart väder idag, det get energi och lust till livet. något man knappt har under vintern när det är mörkt och grått överallt.. aja haha vi hörs, puss.

hehe gulligt ofixat hår


NOT EVEN THE SWEETEST DREAM COULD BE COMPARED TO YOU

Älskar dig över allt annat. Haha, seriösa texter till en oslagbart seriös bild :) man tager vad man haver!

Han är iaf bäst, så alla vet det liksom. puuuuuss på jimmy, du är bäst i världen! <3


I WILL NOT EVER GIVE UP WHAT I HAVE ALWAYS BEEN FIGHTING FOR

hejsan! kom hem från dansen för en stund sen, det var underbart att vara där trots att jag bara satt och kollade på. var med och markerade på en danskombination vi håller på och sätter ihop på slutet bara så att jag inte ska missa mer. längtar tills nästa träning för då ska jag fan kunna vara med asså, annars är jag det ändå. har inte kunnat vara med på typ en månad nu och det suger så jävla hårt...
aja, ska försöka plugga lite nu om jag nu får mig själv till det och sen sova för imorn blir det äntligen skola igen :)
hoppas ni haft en bra dag, jag känner mig levande igen efter flera veckors sängliggande. hur underbart som helst! imorn börjar livet igen :D puuuuuss
VERY NICE ONE! längtar som fääään till sommaren.. shorts och tunna tröjor!

I DREAM WHILE I'M ASLEEP, I DREAM WHILE I'M AWAKE.


jag kände för att vara lite kreativ, eller aa.. iaf försöka :p tycker bilden representerar mig ganska bra, en drömmare. det är nog vad jag är, jag drömmer iaf 24/7. om livet, framtiden... blablabla jaa allt man kan drömma om.
mår mycket bättre just nu, är pigg och glad! imorgon blir det nog skola och det känns underbart. vill inte hamna efter. ska upp och sitta på dansträningen idag, ses fram emot. nu ska jag försöka fixa nån mat, är huuungrig! vi hörs, puuuuss.
.
psssst.. älskling J:et står för dig :D haha så den snygga gubben är alltså duuu <3 puss love you, saknar dig!

YOU ARE WHAT YOU WANT TO BE, NOT WHAT YOU REALLY ARE.

god morgon. hemma idag med... jävla hostfan!! blir så jävla trött på det här, känns som om det aldrig ska ta slut.
blir att ligga i den här jäävla sängen idag igen, hosta tills jag tjuter och nästan spyr. låter som en underbar dag, ser fram emot det! ^^
nej usch, vi hörs senare. puss på er


I WAS MADE FOR LOVING YOU BABY

hejsan. har legat i sängen hela dagen och inte gjort ett piss, fått hundra hostattacker och hostat så jag tjuter och nästan spyr. inte så värst kul! har jag inte blivit bättre imorn ska jag nog ringa vårdcentralen igen och får jag tid till samma kärring som förra ggn ska jag be om o få nån annan, usch på henne.
nu ska jag fortsätta göra ingenting, hoppas ni haft en fin dag :) puuuss
tette, linda & jag i somras på kolmården. vill ha sommar o åka dit igen! älskar att va på kolmården :p älskar djur!

ANGELICA BLICK

älskar verkligen hennes blogg så är det någon som inte läser den så rekomenderar jag den starkt. snodde den här bilden ifrån hennes blogg idag, gillar båda outfitsen! de är ifrån en tävling modette höll i somras.
man får alltid inspiration när man kikar in hos henne!

NOTHING COULD EVER BLIND MY EYES, REALITY IS ALWAYS OUT THERE.

när jag väl blivit lagom frisk för att klara av skolan så åker jag på nått annat jävla skit.. har extrem huvudvärk sen igår som inte släpper med änns tablett och mår illa som fan. vaknade upp och mådde precis som igår innan jag somna, inte så värst kul. trodde det skulle gått över så jag kunde gått till skolan men det var bara att be mamma sjukanmäla mig. vill faktiskt till skolan nu, vill inte hamna efter... imorgon ska jag fan dit!!
blir sängliggande idag så jag blir av med det här, så vi hörs nog ganska mycket idag. puuuss.


WITHOUT LIMITS

wohoo, nu är jag inskriven som personal på vildmarkshotellet :D hur jävla lovely är inte det lix!?
det gick hur bra som helst, allt bara flöt på och gick helt underbart bra. är så jävla glad nu.
jag hoppas på att dom behöver mig snart så jag får börja jobba. är skit pepp!
är helt död idag, ont i huvudet och ingen energi alls i kroppen. ska nog somna en liten stund och försöka få lite plugg gjort sen senare.. det behövs.
hade bäst, puuuuss.


JUST TO SEE YOU MAKES ME GLOW

god morgon!
försov mig en aning , får se om jag finner någon mening med att dra till skolan när nästa lektion är jympa och jag inte ska vara med. hmm.... we'll see.
ska ju till vildmarkshotellet idag, waaaah! jag är så spänd xd inte nervös men det är spännande höhö. den här dagen är väldigt avgörande, eller snarare svaret jag kommer få. håll tummarna för mig :D
ska fixa klart mig nu, men vi hörs senare. puuuuss.

har fortfarande inte helt klurat ut vart jag vill ha min fjäder, förslagförslagförslag ???? xD

IT IS TIME TO FLY WITH MY OWN WINGS

imorgon, då fan :p då bär det av till vildmarkshotellet efter skolan, är så peppad! det ska nog gå bra, Nerma är så trevlig så det ska inte va några problem. det ska bli kul att träffa henne och äntligen få ett klart svar om jobbet blir mitt eller inte! åååh, längtar dit. håll tummarna för mig imorn höhö
jimmy kommer hit runt 2-3, vet inte riktigt vad som händer men vä fään. det vet man ju aldrig och vi är ju bäst i världen på att göra ingenting så whatever haha
nee, nu ska jag städa iordning mitt rum lite. är trött på mitt rum. ska nog plocka undan lite saker och fräsha upp lite, känns på tiden for some changes.
vi hörs, puuuuuss.


NOTHING COULD EVER CHANGE A THING

god morgon
sitter besviken i min säng, ensam och förvirrad. förstående men ändå absolut inte. en sån där stund då jag inte vet om man ska skratta eller gråta. vet inte alls vad som händer idag, ingenting I guess.
vi hörs snart igen, puuuss.

vill ha lååångt tjockt hår, varför kunde man inte bli som man ville?

LISTENING TO YOUR HEARTBEAT MAKES ME FEEL SAFE

hejsan, dååålig uppdatering I know.. sry :/
idag har jag vart med jimmy hos hans mor en stund, har inte gjort så mycket mer.
skar mig nyss i fingret buhuu.. gör inte ont men det vart rätt djupt och blödde massa. hatar blod så vart helt svimfärdig xd mer spänning än så har det inte bjudits på idag haha
nu ska jag och älsk se en film, vi hööörs.
hoppas ni mår bäst. ska försöka uppdatera bättre, promise. puuuuss


old one

IT WILL ALL BE OKAY, AS LONG AS YOU STAY.

heej. nu ska jag uppdatera lite här, blir inget roligt inlägg för har faktiskt inte så mycket att skriva.
jag och älskling ska se på film snart, blir en chillkväll. inte ovanligt haha men alltid lika nice ändå.
jag är ju en ganska lugn person så chillkvällar passar mig utmärkt x)
nee nu ska jag va social med jimmy, vi hörs imorn. förhoppningsvis med mer uppdatering.
puuuuuss.

med eller utan näspiercing, vad tycker ni ? :) ska inte ta ut den, än iaf! men ändå kul o veta hehe


YOU'RE AMAZING

hejsan
dålig uppdatering både igår och idag men ska försöka slänga in ett inlägg lr två senare ikväll!
är hemma hos jimmy nu efter en chilldag hos mig. händer nog inte så mycket mer idag.
vi hörs senare, pusss.

A MILLION FEELINGS IN ONE WORD, LOVE.

goood morgon!
vaknade för typ en timma sen och det kändes som om sängen kokade, jag höll på o dö av värme haha.
hatar när man vaknar och det är sådär skit varm, usch. det ska vara svalt och skönt, sådär lagom lix.
idag blir det sängliggande igen.. förhoppningsvis sista dagen. mår sådääär just nu.
jimmy kommer hem idag, wohooo! längtar så mycket efter honom. så han kommer hit ikväll, lovely.
men vi hööörs, pussss.

bild från i somras, åååh vad jag längtar. idag har jag sommarkänsla i kroppen så vä fäään gör snön på marken !?


EAGLE

är super sugen på att göra en ny tatuering och jag har faktiskt bestämt vad det ska bli :)
en fjäder, en örnfjäder. längtar verkligen! det enda problemet är att jag inte vet vart jag ska sätta den riktigt än men det ska jag försöka klura ut. har lite alternativ jag kan tänka mig. sen så fort jag har pengar kör jag :D
har ni några tips om vart jag kan sätta den så säg gärna till :D

den här blir det nog sen, så fin! fjädern ska stå för frihet. det har alltid vart, är och kommer alltid att vara viktigt för mig.

här är tre olika ställen det är snyggt att ha en fjäder. (mittersta där hon har texten)

FIVE NICE ONES

brukar titta runt lite på lookbook och idag fastnade jag för dom här :D

(Frida W om du ser det här, hon är sjukt lik dig :D)


EVERY STEP THAT I TAKE WILL BRING ME CLOSER

känner mig sååå himla mycket bättre idag och det är underbart! har varit pigg hela dagen och hostan börjar försvinna. lovely! det lönar sig att ligga död i sängen haha :p
förhoppningsvis blir det att gå till skolan imorgon, får se vad kvällen är.
har fått lite plugg gjort och det är också prima, inte så mycket men lite och det är ju alltid mer än ingenting.
vi hörs, puuuss.

YOU TOOK THE TIME TO FIGURE ME OUT

blev ingen tandläkare idag.. fick en ny tid den 25e ist. känns skönt att slippa gå dit idag, plus att det snöat och snöar massa... snön som hade försvunnit lite. jävla skit! jag vill ha värme och sol NUNUNU!! :(
blir att ligga hemma i sängen idag meee, usch. men det är det värt, bara jag blir frisk nu fan.
förövrigt känns det som att den här dagen kommer bli bra, ska försöka hitta på nått pyssel lr nått för o hålla mig sysselsatt. jag är på bra humör och livet känns fint idag! lovely :D
men vi hörs, puuuss.

SO MANY DREAMS SO LITTLE TIME

idag känner jag så mycket, för mycket på samma gång. vilket för någon timma sen resulterade i illamående o ångest. nu har det lugnat ner sig lite när jag hunnit tänka igenom alla tankar lite mer.
jag är orolig och förväntansfull på hur livet ska bli, antagligen börjar jag jobba väldigt snart. kanske redan nästa vecka! jag vet inte alls hur mycket jobb jag kmr få men jag ska ta emot så mycket som möjligt.
utöver det går jag i skolan och jag ska hinna med att träna också, jag ska få ett jympakort på friskis&svettis om ca en månad och jag vill hinna med minst 2 pass i veckan för att nå mina mål. plus att jag har dans 1 gång i veckan, jag antar att dansen kmr få ta smällen om tiden inte räcker till.. tyvärr. det är mycket som kommer hända väldigt snart och det känns så jobbigt att sitta här och bara vänta och veta men inte vara där än. att vänta är inte min grej, och inte att inte veta. jag vill veta om det kommer funka, hur mycket jag kommer jobba. om det kommer räcka så att jag och jimmy kan flytta osv. så många frågor utan svar och jag vill så himla mycket! det är bara att hålla tummarna och försöka bli frisk nu.. för det måste jag vara på måndag. shit, jag avlider snart för fasen xd och frågan är ju till sist, kommer jag räcka till ? kommer jag orka med att leva utan fritid alls typ.. aja.
imorgon ska jag till tandläkaren, om jag känner på morgonen att jag klarar av det. skola blir det inte iaf, nu ska jag bli frisk!
ehehe, nu skrev jag av mig lite. kände att det behövdes. hoppas ni haft en underbar dag, nu måste jag äta nått. puuussss


BESTÄLLT

beställde nyss tre plagg från H&M,
treggings 99:-(rea) / linne 69:50:- / stickad tröja 149:-
beställde också födelsedagspresent till tette, hon vet redan vad det är så df jag kan skriva :p

Har legat i sängen hela dagen och än är den inte slut. vill bara somna och vakna när jag är frisk. hatar det här, att bara ligga här och se livet passera haha. usch. massa ångest har jag också. får se hur det blir imorn, om det blir någon skola eller inte.

WHAT IS MY DESTINY

god morgon. är hemma idag.. verkar som om jag aldrig ska bli frisk. jag har tagit medicin i flera dagar nu men ingenting blir bättre, snarare tvärtom. blir så jävla trött på det.
blir att ligga hemma i sängen idag igen och ruttna bort. hade bra! vi hörs, puss.
Until the end of time. I love you.

A LITTLE BIT OF SUNSHINE TODAY

Nerma ringde precis nyss och nu är det bestämt att jag ska dit på måndag 17e klockan 1 :D prima!
ska bli skojsigt, säkert lite nervöst men det ska nog gå bra. har ju snackat me henne i telefon tusen ggr nu så är ju lite bekant med henne iaf xd så håll tummarna för mig om en vecka :D:D åååh, jag hoppas verkligen att allt blir bra nu!
.
bjuder på lite somriga bilder jag hittade någonstans :) längtar till sommaren, allt ljus och värmen. försökte lura mig själv lite förut för stunden och låg och drömde mig bort i den blå himlen utanför fönstret. nu är det grått, det blåser och jag hör droppandet från taket utanför. men jag ser det som positivt att det regnar, trots att man riskerar att slå ihjäl sig så fort man går utanför dörren för att det är så halt. det blir varmare och så småningom ska ju våren krypa fram :)

HOME AGAIN

jävla hosta :( hade gympa andra/sista lektionen och kan ju inte va me så mamma har ringt o sjukanmält mig från den lektionen nu och jag kom nyss hem. ska nog lägga mig o vila lite, blir så trött av att hosta såhär. blir helt dubbelvikt när jag hostar, jobbigt som fan.. jag vill verkligen bli frisk nu. Nerma(från vildmarkshotellet) ska ringa nu vilken dag som helst, kanske redan idag och då ska jag åka dit och träffas o prata och förhoppningsvis/antagligen börja jobba direkt och då vill jag ju inte va sjuk så jag måste skjuta på det. nej fan, sängen och hostmedicin resten av dagen. olus lite plugg!
hade bäst, puss!


YOU GOT ME DREAMING LIKE A FOOL

god morgon, idag börjar skolan igen.. känns inte så värst kul. är skit trött och inte alls frisk än men man måste ju gå ändå. jimmy åkte till eskilstuna imorse igen o ska jobba.. bläääää, hatart!!! jag vill ju ha dig häääär :( <3
aja, nu måste jag sätta fart så jag inte blir sen. vi hörs, puss.

FRIDAY NIGHT

plötsligt kommer jessica (en gammal barndomsvän) in, vart skit chockad :p väldigt kul att träffa henne!
älsklingen och jag :) första bilden på oss tsm är en fyllebild - lyckat xD hahah (den här bilden är tagen för några veckor sen)
shit va snygga vi e ibland asså! måste va svårt o slå charmen i den här bilden :p

TAKE ME TO MY FAVORITE PLACE WHERE THE SKY IS BLUE AND ALL WORDS ARE TRUE

hejhej! idag firar vi pappa på hans 54 års dag, vi håller på o bakar tårta nu och senare kommer tette hit också.
vi skulle iväg o åka skridskor sen också men jag får se om jag hänger med eller inte, mår inte så bra idag heller.
jag har massor plugg jag skulle gjort över lovet som jag får försöka fixa på något sätt idag/ikväll/inatt.. usch.. vf kan jag aldrig bara göra det jag ska och få sakerna gjorda. så jävla svårt ska det väl inte va.. aja.
ha det super alla fina, puss.

ALL THIS TIME

jag skapade en förmåga att förtränga saker, perioder i mitt liv. perioder som sved i mig, som jag inte ville vara del i.
jag har på så länge inte sätt mitt liv som en lång tråd utan många olika bitar som inte riktigt gått ihop för mig.
jag har inte tänkt tillbaka för det har inte känts som mitt och jag trodde aldrig jag skulle få tillbaka det.
alla minnen, allt som faktiskt är mitt. allt som jag gjort, upplevt och känt. jag kände ingenting.
idag är det tillbaka och jag har bestämt mig för att hålla kvar det, aldrig släppa taget igen. man är inte hel utan sin historia. man kan inte förstå vem man är utan att minnas vad man vart med om.
jag tänker alltid ta vara på att minnas saker, att fånga stunden för att aldrig någonsin glömma den. oavsett vad det är, för allt har ett värde. varenda eviga sekund. allt! jag är glad för allt jag lärt mig och för att jag står här idag. lyckligare än någonsin, många brister finns det men lyckan över att veta att jag är påväg någonstans är starkare. jag är påväg dit jag vill, vart den än nu är. och jag är inte ensam, jag är kär och lycklig och jag älskar. livet är underbart, om man kan fånga det.

GULLIGT

enda bilden jag fått tag på ifrån igår :p oj så gulliga vi är, tycker ni inte ? ^^ hahah
Walle, Desilito & BlondieTette ;D

WE HAVE TO CARRY EACH OTHER

nice kväll igår, i stort sätt. idag ska jag ta det lugnt, ingen lust eller ork till någonting alls och jag har ju ändå massa plugg att ta tag i. vilket jag ändå inte kommer lyckas göra. jag känner ju mig själv och sån är jag. tyvärr.
hoppas ni mår bra, puss.

I WILL STAND STRONG EVEN THOUGH LIFE GOES WRONG

hejsan!
har vart på vårdcentralen idag och tog både stick i fingret, blodprov och andades i inhalator. inte så värst kul men fick iaf lite mediciner vi ska hämta ut så får hoppas på att jag blir bättre sen. kanske inte har nämnt det men när jag blir förkyld lr när det är pollensäsong så svullnar min hals i stort sätt igen och jag får jätte svårt att andas, har aldrig vart så illa som det är nu men har haft svårt förut med. jag har nån liten astma och har en bakteriedödande inhalatorgrej jag ska ta när det blir såhär men nu hjälper den inte alls så vi åkte upp idag för o få hjälp och jag hoppas verkligen att det ska göra det också. doktorn jag hade var skit dryg och jag hade bara lust att smälla till henne, hon var en sån där som inte vill lyssna på vad man säger och gör allt för att få en hålla tyst typ. usch!
aja, nog om det xd
ikväll ska jag med jimmy till masken och lizette, hoppas på en nice kväll. det skulle komma lite folk dit o vi ska dricka o så. nice.
hoppas ni mår bra och så, puss.

SOMETIMES IT JUST GETS TOO MUCH

hejhej. har inte mycket att säga idag egentligen.
många tankar snurrar i huvudet och många av dom oroar mig.
usch, jag hatar dagar som denna. då allt känns så jävla hopplöst.
hoppas ni mår bäst! puss.

MAKE THIS LAST FOREVER

hejhej! kom nyss ur duschen, fasan vad skönt det var efter en hel dags sängliggande att fräsha upp sig lite!
innan jag klev in i duschen baka jag jordgubbspaj med lillasyster :p hon får alltid för sig att baka saker och såklart frågar hon alltid mig om jag vill vara med och varför inte liksom. så nu luktar det gott i luften och snart är den nog klar, muums! lr mööms som jimmy säger ;)
mina fingrar är som russin, jag har som extrem ovana att sitta och riva upp skinn och dra bort från mina fingrar. endel biter på naglarna men ne, jag river bort skinn! hehe.. inte så bra. händerna ser inte så värst fina ut kan jag ju säga. men det går lite i perioder, när jag är mer stressad eller orolig över något så håller jag på mer och ibland inte alls. aaaja.. nu vet ni det xd om nån undra lix eheheh
ha en fin kväll, puss!


bilden togs typ dagen innan jag klippte kort :p saknar det faktiskt inte alls, jag trivs i det här!

H&M

H&M har ju fått in massor fint till våren på deras hemsida och det finns massor jag bara älskar! här är några, väldigt några, av de sakerna jag gillar. allt från H&M! börjar gilla dom mer och mer faktiskt :) (cardiganen ser inte alls så fin ut på den här bilden som på de andra men jag tror faktiskt den är riktigt fin på.)

HOLD ME TIGHT

hejhej!
vaknade för några timmar sen, sov sämst inatt.. vaknade heeela tiden av att jag inte fick någon luft och därmed hosta sönder. det enda positiva med att jag vaknade och gick upp ett antal ggr var att jag fick se en räv på baksidan som luska runt i skogen :) fint! vi har rådjur på baksidan nästan varannan kväll/morgon men räven brukar inte komma fram så ofta. nicebajs att få se den!
ska ligga hemma idag och ta det lugnt, jag vill kunna sova inatt. dör hellre än att ha en till likadan natt som den här fäään. nedå men det var hemskt!
hoppas ni mår bra iaf, puss.
bild på lillebror i somras, åh vad jag längtar till värmen! tunna kläder och solbränd hy. finns det nått bättre !?

NARNIA

heejhej
kom nyss hem efter att vart på bio med lillasyster. vi såg Narnia and I really liked it!
var lite jobbigt att hela tiden sitta och försöka hålla in hostan bara, men jag hoppas inte jag störde nån. hehe
nu kommer min älskling men vi hörs, puss.

AND FOLLOW THE LIGHT

hejhej, usch jag är sjuk och det suger så hårt. idag skulle jag fikat med min älskade saknade anna men neeeee, jag blir yr så fort jag går utanför dörren och får efter en bit gå hem igen o messa att jag inte kan. jag som längtade så mycket och var så glad över att jag äntligen skulle träffa bästaste anna igen.
nu har jag krupit ner i sängen och det blir väl att ligga här ett bra tag. lonely, boring, hemskt.
hoppas ni mår bra iaf, puss.

jag har börjat längta så enormt efter sena underbara sommarkvällar


PICK A STAR ON THE DARK HORIZON

hejhej
mår inte alls bra idag, hosta som går extremt långt ner och det känns inte så värst bra.
jag hoppas på att bli frisk snart iaf, tar hostmedicin o så.
ska chilla hemma hos älskling idag. idag har vi vart tsm i 3 månader, tre underbara månader :) älskar dig jimmy <3
men nu ska jag fixa så jag kan åka till älsk, hade bra så hörs vi. puss


hämtade paketet från H&M idag med väskan och kjolen. I love it!

2011

hejheej
chilldag med min älskade jimmy idag.
hoppas ni hade det fint igår, vi hörs. puss

tråkigt inlägg, I know!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus