LET'S FALL IN LOVE AGAIN


THE DRESS

nu har jag hämtat den, provat den och totalt förälskat mig i den :D den är så fiiin! den sitter lite löst men inte så att  det inte lätt går att fixa till. LOVE IT!! nu längtar jag ännu mer till bröllopet :D ( klänningen ser väldigt gul ut på bilderna, färgen är egentligen inte riktigt så (: )
vad tycker ni ? är den inte fiiiiin!? :D

blev glatt överraskad när jag hittade en tidning i paketet också, snällt :)

YOU BRING COLOUR INTO MY BLACK AND WHITE WORLD

god morgon! ska snart iväg en sväng med mammut. sen ska jag åka och ta ut klänningen, ska bli spännande att se hur den sitter på :p jag håller tummarna att den sitter bra..
vi hörs mer senare, puss på er. ha en finfin dag!

MAKE UP

Tette sminkade mig idag, väldigt coolt tycker jag det blev :) vad tycker ni ?

TO MANY BABIES

Såg nyss ett program av Oprah som handlade om Nadya Suleman, runt 30-35 som har 14 ungar! galet tycker jag.
hade hon kunnat ta hand om dom, haft ekonomi för 14 barn och verkat klar i huvudet hade det ju vart en annan sak men allt var total kaos. När hon vände sig till Oprah och bad om hjälp var hon pank och hade övertrasserat kontot, hon har tre nannys, personlig träning och hela hemmet och gården full av leksaker.
När hon skulle svara på frågor i programmet skyllde hon allt på att hennes mamma inte gett henne kärlek som barn, att hennes pappa ville att hon skulle plugga och mamman att hon skulle bli modell.
Settet hon betedde sig på var inte normalt. Hon säger att hon aldrig opererat mer än brösten.. vilket jag tvivlar på. Hon ser ut som ett försök att likna Angelina Jolie.
Jag tycker synd om barnen, hon hade inte änns råd att försörja barnen när hon hade 6 st, ändå går hon till doktorn och skaffar fler. Alla barn förtjänar att få en bra uppväxt och ett normalt liv, det finns ingen chans att hennes barn får det sålänge dom har det sådär. Jag tycker hon var väldigt omogen och konstig i sättet, jag förstår att man säkert blir lite crazy som ensamstående mamma till 14 barn(8 stycken runt 1 år) men inte som hon var.
Det finns nog många olika åsikter om henne men jag tycker att hela grejen är så fel.. jag tänker mest på barnen. Hon kan inte må bra av hennes situation själv heller...
vad tycker ni ?

LÖRDAG

bilderna är tagna av Mare, tack alla för en nice kväll :D <3

CAN'T STAND STILL ANYMORE

bilder från förra året :p längtar så mycket efter det här lovet så det är sjukt!! :D

NEXT TIME

god morgon, fasan jag lyckades inte komma enda till puls igår :( vad är det här !? är det meningen att jag inte ska dit eller vaaad???  jag har bestämt flera ggr att jag ska dit men ALDRIG blir det av sen endå :( igår var det taxin som förstörde allt, det vart massa krångel och vipps var klockan bajsmycket och det var ingen idé att dra dit. nästa gång bryr jag mig inte hur fan jag får ta mig dit, jag SKA dit xd
idag då.. det är ju morsdag så det blir lite firande av mamma och sen chill typ. är lite bakis efter igår, hade en superkväll i klocket o firade sakki. meningen var ju att jag skulle ut efter det men ao :p jag hade jätte kul iaf! tack alla <3
vi hörs, puuss.

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

ikväll är det partaya som gäller! ska bli riktigt nice :D
vi hörs senare eller imorn, puss på er.

STOP THE TIME


god morgon, gick upp för typ två timmar sen. har dammsugit och snart ska vi iväg o fixa lite saker. ikväll är det födelsedagsfirande för sakki som gäller + utgång! ska bli skojsigt :D
vi hörs mer senare, puuuuss.

DET REGNAR IDAG


LIKE A GLANCE FROM THE DEAD

god morgon god morgon. nu är det helg, wohoo. ikväll är det dansträning som gäller och imorgon ska vi iväg på fest i klocket för att fira sakina och därpå drar vi ut (blir första ggn för mig faktiskt, fast jag fyllde i feb hehe) :D ska bli skit skoj! så jag ser fram emot den här helgen. jeppjepp.
glömde meddela er om att jag var ute och sprang igår, efter mitt "klädinlägg" :p kändes riktigt härligt att komma igång. jag har ju bestämt för länge sen att jag ska börja hänga på tette o simon när dom springer och igår fick bli min start. det var riktigt nice :) vi hörs mer sen, puuss.

jag och tette igår, vi skojsade lite framför camen som vi alltid gör :p dock blev resterande bilder alldeles för skojsiga för att jag änns vill visa upp dom haha xd

DU ÄR INTE DÄR DU SKULLE VARA


SOME NEW

idag var det ju marknadsafton på stan och jag drog ner dit och träffade tette, mamma och bella. fick med mig två tshirts hem, enkla och sköna. me like! (bilderna är värre än hemska men jag orkar inte bry mig faktiskt, ni ser tröjorna iaf)
just nu är jag väldigt irriterad av olika anledningar. ska väl lägga mig snart, ensam. vi hörs kanske mer idag, det där med att lägga sig blir nog inte av på några timmar och som sagt så är jag ju ensam och har tråkigt så det lär väl kanske bli nått mer inlägg här ikväll. we'll see.. men vi hörs, puss.

TAKE A WALK WITH ME

god morgon, dans är det enda som står på listan idag. förutom massa städning -.- dags att sätta igång. vi hörs mer sen, puss.

YOUNGER NOW THAN WE WERE BEFORE

här har ni mig genom tiderna :p ca 1 år, ca 4 år, i 5an och så nu. fyfan va hemsk jag såg ut i 5an hahaha xd jag hade en vagel också.. var ju skit kul att få det precis lagom till skolfotot :p det är kul att se hur man förändrats och tvärtom.
om några timmar är det dags för dans, ska bli kul som vanligt. men nu ska jag vila en stund hade jag tänkt, blir alltid så trött mitt på dagen :/ vi hörs mer sen, puss.

SUMMERWANTS



Halsband, H&M / Bandeaubh, Gina / Väska, Gina / Klänning, H&M /
Brillor, Gina / Skor, H&M / Väska, H&M / Tubtopp, Gina /
Sandal, skopunkten / Bikini, H&M / Flipflop, H&M

IT WILL ALL BE OKAY

hejsan. ingen skola idag, ist sov jag till runt 12 av att båda mina armar hade domnat.. vaknade till av det ett antal ggr tidigare också. skumt :/
har ingen aning om vad som händer idag mer än att jag ska ut och springa med tette och simon ikväll :)
ser ljust på livet just nu, allt kommer lösa sig på ett bra sätt och jag kommer ha kul!
vi hörs mer sen, puuss!



MALWAMYS

snodde bilder från träningen/fikat idag ifrån monika :) det var två häriga timmar, tack!

I NEED BIGGER HANDS TO HOLD THIS

hej igen, är hemma från skolan nu, vi körde brännboll och kastade ärtpåsar till varandra. jag måste meddela er om att jag är världbäst på att kasta bollar, påsar osv ;) ingen kastar längre än mig!!! jag gjorde mat på störten för jag var så jeeeefla hungrig ska jag säga er! :p
nu är det bara att vänta på att dagen ska gå så det blir dags att dra sig till malwa för zuuuumbaaaa, ska bli awsome. men atteee vi hörs :) puuuss
mozart ska aaalltid lägga sig på dom mest opassande ställena, alltid på datan! och så lyckas han ofta få fram saker på datorn som jag inte änns visste existerade när han trampar runt på tangenterna :p jag passade på att klicka fram camen imorse när han låg och gosa halvt på datan höhö


JUST ME AND YOU

god morgon. håller på o fixar mig, ska till skolan snart. ikväll blir det zumba med monika och sen lite träning inför polen. nicebajs! men nu ska jag bli klar så jag inte blir sen. vi hörs mer sen, puuss.
världens finaste pisse :D

DRESS

bestämde mig för att ha klänningen (till bröllopet) i beigt ist, lr frappé som färgen heter :) nu får jag bara hoppas på att den passaaaar!! men det tror jag nog :) nu behöver jag inga nya skor heller, lovely.


SYSKON

hejsan! igår följde jimmys småsyskon med hem till jimmy och sov här efter en nice dag i folkparken :) vi grilla, spela kubb o så. Tjejerna ägde killarna totalt på kubb ska jag också tillägga ;D mohaha
idag ska vi hem till jimmys morsa och fira adde och sen följer cecilia & alexander med hit igen o ikväll ska vi käka tacos. myspys!
vi hörs mer sen, puuuss.


YESTERDAY


IT WILL ALWAYS BE YOU

lite halvmuppig bild menmen :p
'igår stack vi lite plötsligt till macke och fira han med lite förfest och några skulle till puls efter. jag var också påväg dit med dom ett tag men sen hände lite grejer så det blev aldrig riktigt av :p sen drog jag, jimmy och simon till donken o på lite andra äventyr. är så skönt för jag blir aaaaldrig bakis, har blivit det typ en gång. very nicebajs!
idag ska vi till folkparken och grilla m.m. med jimmys family och så tror jag tette o simon skulle me, det blir nog kul :) vi hörs mer sen! puuuuss
(bilder från igår kommer så fort jag fått tag på dom xd)

LOOK AT ME


TIME TO MAKE UP MY MIND

hejsan. ska dra mig mot skolan alldeles snart, jag hoppas det går bra. vi hörs senare igen, puuss.

JUST NU

haha jani vad kul man har... en nörd och en sömntuta :p


.

if I walk away, if I choose the wrong way.. maybe it's right for me.

I'LL ALWAYS GO MY OWN WAY

fan va irriterad jag är.. vill inte gå in på varför men jag är på sjukt dåligt humör just nu iaf. vad är det för fel på vissa människor!??
idag är det dans, jag kom på igår att det är fan dom enda stunderna jag riktigt släpper allt annat och bara mår bra i några timmar. malwa betyder så otroligt mycket för mig, det är sjukt. jag längtar enormt mycket till polski i sommar, ska bli så kuul :)
ne nu ska jag hoppa in i en dusch och försöka komma på bättre humör. vi hörs, puss.

SO FAR AWAY

god morgon. gick upp och skulle fixa mig till skolan, tur att jag kolla adela för tydligen är första lektionen inställd. får ge mig iväg till nästa sen och sova en stund till bara, skönt men ändå inte för nu var jag inställd på att dra nu lix. aja!
efter skolan ska jag ner till stan för o köpa tårta och sen hem o fira mamma som fyller år idag :D grattis bästa mamma! känner iofs fler som fyller år idag.. grattis mamma, cattis och macke :D <3
nu ska jag slumra en liten stund till. vi hörs sen, puuss.

KNASIG KATT

<333333333333333 mycket bilder på Mozart, I know :p såhär låg han iaf o sov, haha så sööt! :D

MOZART .2


FROM THE PAST


gammal bild


VÅRRUSET

mamma ringde helt plötsligt och bjöd med mig på vårruset :) var med förra året också, riktigt kul! så iaf.. det vart en 5 km powerwalk, niiiiice. vi hörs mer imorn, puuss!

NO CONTROL

så känner jag nu, så känner jag varje vardagsmorgon, så känner jag varje gång jag vågar titta lite närmre.
idag är det som händer att jag ska träna x2. afro pass på friskis och springrunda med tette och simon. nice!
vi hörs, puss.

SISTER

Inez kom förbi en stund, trevligt trevligt :p love you <3

MOZART


YOUR SMILE WILL ALWAYS LEAD ME

tjenis! har inte så mycket att säga egentligen, livet rullar på och jag mår bra. underbart. bäst!
tog en powewalk imorse, det kändes riktigt bra. måste komma igång med det ordentligt nu. har ju klarat det i två somrar, jag kan ju inte ha blivit värsta morgonlatisen nu helt plötsligt juuu!
vi hörs senare, puuss.
här är lite bilder från igår på Geisha & Sally :

ALL THE NOISE

idag blir en bra dag, snart kommer tette och simon och då ska vi käka o så.. får se vad som händer sen :) vi hörs, ha en bra helg. puuss

US .2


SOMETIMES WE ALL HAVE BAD DAYS

vad är det för värld vi lever i kan jag undra ibland ? och vilka människor är det man lyckas välja att ha runt omkring sig. ibland väljer man fel, men ändå rätt.det är svårt att veta rätt och fel när det finns så många blandningar.
jag har så mycket att ta tag i just nu, frågan är om orken räcker till. jag låter depp idag, I know. jag har bara en dålig dag, en sån som alla kan ha ibland. vi hörs senare igen, puss.

US

MORE TO COME...

GRUPPFOTON

MORE TO COME...

JUST TO HELP ME REMEMBER

idag har vi fotat med nybörjargruppen(den jag & inez har), bilder kommer idag eller imorgon :) efter det drog vi ut o spela basket en stund med tette, simon, anna & macke. nice kväll! vi hörs, puuuss.

NEXT TIME BABY, I'LL BE BULLETPROOF

skolaskolaskola

IN THE SUNSHINE

underbart väder ute, vill bara ha sommarlov nu.. åka till polen och chilla gärnet! sommarjobba och förhoppningsvis åka till skara :) känns som att det här kommer bli bästa sommarlovet på riktigt länge.

FRIENDS .2


FRIENDS

älskar er

STRONGER TOGETHER


TIPS

måste bara tipsa om en riktigt härlig, gripande blogg jag hittade. den är stor men jag hade lyckats att inte veta om den tills nu så det finns säkert fler som inte vet om den :p
VIMMELMAMMAN - kika in där!
foto: vimmelmamman.blogg.se

UNTIL THE END OF TIME

god morgon! hade en nice dag igår, var nere på stan och var med tette när hon hade lunchrast från praktiken, sen hem för att byta om till träningskläder och sen ner till stan igen för lite afro på friskis :) vi hade discokulan på och grejer xd värsta discot haha! sen när jag kom hem chilla jag en stund och efter nån timma drog vi o spela basket.
nice och händelserik dag :)
idag har jag station inbokat på friskis, ska bli kul. det blir första ggn jag är med på det passet :) är redan pepp på att köra gärnet, jag hoppas det håller i sig hela dagen höhö :p
vi hörs, puuss.
(sry för dålig uppdatering. har haft rätt fullt upp har just nu bildbrist också x( men det ska bli mer)
var bara tvungen att visa tettes grymt fina bild här med hennes sjukt söta valp Geisha :)

JAG VILL

jag vill ut i skogen och springa, jag vill till friskis och svettas sönder, jag vill ta en lång powerwalk.. men jag vill inte göra det själv -.-
ikväll ska jag iaf till friskis med mamma och köra gärnet på afro passet :D längtar!

LB

några outfits jag gilla när jag kika in på lookbook.nu idag :)

HEJ

ingen kan nog skratta som vi åt absolut ingenting, höhö.


UNDERBART

min helg har vart och är underbar, livet är underbart :)

YESTERDAY

haha jag höll på o ramla, det var inte lätt att hålla balansen samtidigt som jag skulle hålla kameran still, hålla i inez och få ett bra kort :p
älskade inez och jag <3

IT'S GETTING BETTER

hejsan, kom hem från skolan för en stund sen. dagen var nice, vi hade hlr övningar och pedagogiskt ledarskap.. pratade om etik och moral, jag tycker sånt är intressant så det gillades :)
har dans senare idag, ses fram emot som alltid :p är dock väldigt trött men jag kanske hinner slumra en stund innan hehe
vi hörs senare igen, puuss.

DE BLOD SOM JAG TRODDE VAR STILLA DET FICK DU ATT RINNA

hej! jag kom hem för någon timma sen från dansträningen och idag hade vi så kul :) älskar stämningen vi har nu, allt går bara framåt! jag älskar er alla, oss <3
jag är på bra humör efter en liten sur stund när internet vägra funka -.- bajs när det blir så asså.. men nu är det fixat. ska bara chilla gärnet ikväll, fast det gör jag väl iofs varje kväll men höhö ikväll ska jag ta det extra lugnt för jag är trött och jag behöver det.
jag mår så bra, måste bara säga det. jag lyssnar på musik som fyller min själ med massor desienergi och må bra känslor. det enda som gör ont i mig nu är att min älskade inte är här, men jag vet ju att han kommer snart. och när han gör det, då börjar en underbar tid <3
ni får ha en finfin kväll, vi hörs. puuuuuussar o kramaaaaar :D

HUR VILL DU LEVA NÄR TIDEN GÅR FÖR FORT ?

god morgon... fyfaaaaaan vilket väder. blir fan depp asså -.- det här är sjukt. skulle bli varmare imorn och sen 20 och uppåt efter, jag hoppas väderrapporterna inte ljuger den här ggn.
ska iväg till skolan snart, tenta av en av de sista delarna i engelskan och sen börjar vanliga skoldagen klockan 10. känns en aning surt att behöva börja 8.15 när vanliga tiden är 10 men vill bli av med det här nu så.
vi hörs senare, puuuss.
repris I know men fään.. har inga bilder såhär på morgonen. and I like this one på tetteraise :)

SAKNAR DU NÅGON DU EN GÅNG TRODDE DU KÄNDE

jag sitter själv.. vilket jag inte gjort på alldeles för länge. det är klart jag suttit själv men jag har inte suttit själv i min säng och vetat att inatt ska jag sova ensam och troligen imorgon också. jag tycker inte om det, för känslan jag har i kroppen känns inte okej. det är ovana, lite rädsla och massor av ensamhet. trots att hela huset är fullt av människor och höga röster. jag är rädd för det jag inte är van vid, jag vet ju hur det här fungerar. ett liv med bara mig. det är bara några dagar men direkt ställs min hjärna in i ett annat läge, hela min kropp.
jag lyssnar på musik, musik som jag tycker om. musik som jag aldrig lyssnar på med andra. för den duger inte, haha :) jag har ju en ganska egen musiksmak. jag sjunger med.. det gör jag aldrig längre. jag fylls med mig själv tror jag, det känns lite lustigt och otäckt. jag är rädd för att känna vid känslan tror jag.
Melissa Horn, fin musik. Jag måste komma ihåg mig själv lite mer tror jag nog.
Jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig

Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt
.
Jag vill aldrig vara utan dig, du är det finaste jag har <3

GLAMOROUS

camen fick uppleva några utav mina finare sidor under tiden jag väntade på att mamma och hennes klasskompisar skulle skriva klart sina arbeten. ojoj så fint! ^^

LET THE RAIN POUR

hejsan! sent inlägg men har inte vart hemma alls sen imorse, efter skolan gick jag upp till mammas skola och satt där en stund tills hon var klar och så gick vi ner till stan.. lunchade med tette och sen kom bella och skulle kolla lite kläder :) kom hem för en stund sen och jag är helt slut i benen haha, har gått så mycket.
jävla skit väder det är då, asså seriöst... det KAN inte snöa i MAJ!??? vad är det här ? det var ju sommar nyss ? vet att vi inte kommer få snö på backen igen lix men ändå. snö!???
hoppas på bättre väder imorn men har hört att det skulle snöa då me -.- man får väl se.. man kan ju aldrig lita på väderrapporterna ändå.
vi hörs, puuuuss.

IT'S NOW OR NEVER

skola idag (y) vi hörs senare, puss!

VALBORG

här kommer de enda bilderna jag lyckades få ihop på valborg :p tog lite bilder på tettes valp Geisha, hon är så sjukt söt.. vill me haaaaa x)

I FOUND YOU

idag har jag delat 7 hela månader med världens bästa och jag kunde inte varit lyckligare. du är bäst jimmy, jag älskar dig <3

VÅRA VERKLIGHETER ÄR INTE DOM SAMMA

hejsan, jag hade en finfin kväll igår. det blev ingen brasa men det gjorde ingenting. vi hade en nice kväll hemma hos simon, jag gosade med hundvalpar och vi hade det skoj. idag händer inte mycket, sov till kvart över 2 idag.. var vaken vid typ 12 o åt frukost men sen somna jag om när jimmy satte på film xd aja.. jag behövde det känner jag. men men .. vi hörs. har några få bilder från igår som kmr upp senare. puuss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus