that's just the way it is

här är två bilder från igår då jag var hemma i klocket och bakade lussekatter :)
kom hem från jobbet för någon timma sen och det känns som om jag ska slockna när som helst, är skit trött så det blir en riktigt slapp kväll för mig. ska inte göra ett dugg, bara ligga här o lata mig :p så vi hörs, puuss.

första advent


BAKDAGS


nu drar jag hem till my family i klocket och bakar lite lussekatter och pepparkakor :) muuums! hörs sen, puss.

friday night


lite bilder från i fredags.

---

usch vilken dag det blev.. är så stressad över allt som har med livet att göra idag. det värsta som finns är att känna att pengarna inte räcker till. hatart. ne nu mår jag inte bra alls.. men det blir väl bättre, det blir det ju alltid. elleeeeeeer ? äch, vi hörs. puss. hoppas ni är tusen gladare än jag just nu!


she's been gone for too long

på modellfabriken innan fotograferingen :)

god morgon! torsdag idag då och prick en månad kvar till jul. men vart fan är snön ? :ooo börjar få lite panik asså.. det är ju ingen riktig jul utan snö :( och jag längtar faktiskt lite efter en iskall vinter.. gå runt i mössa och tjocka vantar och jackor osv. mys! idag händer inget spec. vad jag vet än men det är sånt som märkt :) vi hörs, puss.


I don't want to have to explain


halloj, sprang iväg till stan runt 2, mötte tette & jenny och hämtade fribiljett till puls för fredag. sen passade jag på att ta mig till banken också så nu ska det komma ett nyss kort hemskickat nästa vecka. hoppas verkligen det inte tar längre tid, känner mig helt handikappad utan mitt bankkort :p efter det följde jag med tette hem och vi satt där hemma i några timmar o snacka skit o kolla kläder på olika sidor. är hemma nu, har lagat mat o diskat och ligger halvdeckad i sängen. är skit trött, förstår inte varför. jag sov länge imorse och har inte gjort någonting krävande idag men ibland är man väl bara trött antar jag :p men vi hörs, puss.

shoe wants

din sko 399:- H&M 399:- H&M 399:-

Hunden vakar över sin husses grav

:(


As the time goes by

Jag har på senaste tiden tänkt mycket på att tiden går så jävla fort.. när man var liten var en sommar som en evighet och det kändes som om man aldrig skulle komma någonstans. Nu är man här liksom, jag är bara 18 år men jag jobbar redan, bor själv, har mina egna husdjur och massa framtidsplaner :p tycker det känns så skumt att man helt plötsligt blivit "stor". Fast jag på samma gång har så himla långt kvar.
Jag trivs väldigt bra med mitt liv just nu på många sätt. Jag har enligt mig den perfekta lägenheten, jag älskar mina två katter och jag älskar mitt jobb. Det enda jag skulle ändra på är att jag fick jobba mer, jag är ju bara vikarie.
Jag är en tänkare, tänker gör jag hela tiden på allt och ingenting och jag älskar att emellanåt försöka se på mig själv ur ett annat/någon annans perspektiv. Jag själv ser mig som en liten nolla som fortfarande är 16 år och traskar runt i livet utan mening typ. Så kändes allt då.. skolan gick åt helvete, jag trivdes inte med mitt liv så värst mycket alls just då. Allt har förändrats på så kort tid och det är häftigt att se sig själv "uppifrån", titta på allt liksom. Jag har kommit väldigt långt redan och jag tänker bara fortsätta att vandra för har jag kommit hit kan jag komma vart jag vill :D livet känns awsome ibland!


Gold


var nyss i affären med mamma och bella. fick med mig lite julpynt som mamma köpt till mig också :) dom här jätte fina bollarna och så en adventsljusstake. åååh vad jag längtar tills det är dags för allt pynt och framför allt till julgranen :D är ju första ggn jag får bestämma helt själv hur granen ska se ut haha x)

confusion never stops, closing walls and ticking clocks.


hej, gick upp runt halv 11 idag för jag skulle möta mamma på stan och hon skulle följa med mig till banken men så passa det bättre för henne imorn ist så jag blev kvar hemma. det har vart tekniskt fel på mitt kort sen den 30e.. har inte lyckats ta mig iväg till banken än så nu måste jag verkligen dit så jag kan använda mitt kort o slippa gå till banken varje gång jag ska ha ut pengar. men imorn då fasan ska jag dit :p
har ingen aning om vad som händer idag.. jag vill inte sitta hemma i min ensamhet hela dagen iaf. hoppas att nått dyker upp. vi hörs, puss.

-

beställt!

Desireé & Theresé


inte så värst lika längre. vet inte om jag tycker om det eller inte nu när våra utseenden börjar glida ifrån varandra :p snart syns det knappt att vi är syskon.. nedå men lite trist är det att vi inte är så lika längre faktiskt.

I never ment to hurt you

 


I need to find my own way


hejhej, blir nog bara att sitta hemma idag.. mår sjukt illa :( jag hoppas det går över snart för egentligen vill jag hitta på något.
vill att det ska komma snö nu.. julen kommer närmre hela tiden men snön verkar aldrig komma. utan snö är det ju ingen riktig jul! höhö men vi hörs, puss.

modellfabriken 2


tack tette för att du bjöd med mig, det var riktigt awsome! :p

modellfabriken

hejhej, igår vart det lite förfest hos mig med tette, simon, jenny, macke, ponta, sandra och dawe innan vi sen stack ut till cromwell. vart en riktigt kul kväll faktiskt, tack alla :)
ikväll ska jag till modellfabriken med tette och mirjam :D skit kul! hoppas det blir någon bra bild man kan köpa sen.
vi hörs mer ikväll, puss.

Dresses

 


dessa två fina är påväg till mig :D ryggen är jätte fin på den guldiga. finns tyvärr ingen bra bild dock.

torsdag


heeeejhej, idag har jag jobbat 7-13 och när jag kom hem la jag mig nästan direkt och somna. vaknade för en stund sen nu och borde laga någon mat men man har ju absolut ingen lust när det bara är en själv som ska äta -.- får se om jag lyckas ta tag i det snart, äta måste jag ju göra lix. imorn jobbar jag 7-16 och sen är det äntligen helg! :)

du är min hjälte för du är precis som jag


hejhej, har jobbat 7-13 idag och om någon timma ska jag till dansen. blir nog mycket babbel idag om föreställningen :p vi hörs mer efter träningen, puss.

It's never the right time to say good bye

hejhej, idag väntar jobb från 16-21 och ingenting mer. får se hur det går med min äckliga förkyldning -.- vi hörs, puss.

vill inte att allt ska sluta än. jag kommer sakna er något enormt :(


om vi bara vill


är hundvakt till geisha idag, hon följde med mig hem igår kväll efter att jag vart hos tette o simon en stund :) ska ut med henne nu och sen ska vi iväg en sväng med mamma :p näsan rinner och halsen ömmar, hatar att vara förkyld.. resten av dagen ska jag bara ligga nerbäddad och ta det lugnt iaf för imorn ska det jobbas.

That's how we do it!


VÄRLDEN ÄR TRÖTT

 

 

 


VÄRLDEN ÄR TRÖTT


tack alla underbara malwianer för en grymt rolig föreställning :) tycker vi klara det bra fast alla idiotstressiga ombyten :p och tack alla som kom o kolla! <3

today


hejsan, sitter o väntar på att det ska bli dags att gå ner till stan. ska käka med tette, jenny o sanna o sen ska jag vara makeup modell åt tette. ska bli skoj :) måste köpa lite grejer till föreställningen imorn också. o så ikväll är det träning inför imorn som gäller. känns overkligt att det är imorn det gäller, jag känner mig inte riktigt redo.meeeenmen,det ska bli bra. vi hörs, puss.

wanties


fint från h&m!

Kiss The Rain


god morgon, sitter och lyssnar på yiruma och katterna drogs som magneter till soffan så fort jag satte på musiken. nu ligger dom här och sover som stockar :p så söta! ska snart hoppa in i en dusch och fixa iordning mig. ikväll är det dans som gäller, mer än så är inte planerat idag. shiiit, två dagar kvar till föreställning och klumpen i magen bara växer. det ska nog bli bra! gäller bara att övaövaöva nu sista dagarna. ne nu ska jag ta tag i den här dagen, vi hörs mer sen. puss

UP AND DOWN

säger snart hej då till den här konstiga bergodal-dagen och god natt. vi hörs mer imorn, puss.


through every storm


HUNDVAKT

hehe vilka söta bilder!
idag har jag geisha på besök, är hundvakt till henne idag, imorn och på fredag när tette är i skolan :) hon är så jääävla sprallig så det finns inte haha, sötisen!

När väskan lättar och hjärtat ler


snart är det dags för danselidans, lovely som alltid. sitter här hemma i soffan med mr.daifid och är på något konstigt energiskt mupp humör, jag vill bara sitta och gapskratta i 4 timmar meeeen det kan jag ju inte. istället skrattar jag sisådär 4 ggr per minut åt ingenting. shit vad konstig jag känner mig höhö. vi hööres, puss.

TÄVLA OCH VINN

en fullproppad säck med massa kul i värd ca. 6000:- gå in här och tävla! :D

Good Morning


godmorgon! usch det här har inte vart en rolig morgon alls, jag vaknade upp av tjatsamtal och dawes alarm som han själv inte vaknar av men jag gör så jag får ligga där o försöka väcka honom i hundra år x/ har varit jätte irriterad i någon timma men nu börjar det släppa lite haha. idag är det diska, putsa fönstrena, dansa och att försöka hinna med att gå till banken som står på listan. vi kanske ska hem till dawe sen och käka tacos med hans mor också :) men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs. puss

FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT


när allt är så bra, så himla fantastiskt otroligt bra. då kan jag ändå inte njuta utav det, då kommer istället en klump i magen. rädsla att allt ska tas ifrån mig.

WELCOME TO MY GREEN GARDEN


fick en jätte fin blomma i av davids mor igår i inflyttningspresent :) blir alltid lite roligare med en blomma i fönstret!
jag är så himla lycklig över att kunna ha mina katter hos mig nu, älskar dom så mycket. finns inga bättre katter än dom :) <3

BABY YOU'RE ALL THAT I WANT


god morgon, jag sitter här hemma och drömmer lite om julen. jag längtar faktiskt till snö och kallt, men framförallt till julen. jag planerar redan hur jag ska pynta här hemma :p det kommer bli så mysigt!
idag händer inget spec. jag ska tvätta och göra egna biffar. det var alla planer för dagen :p men man vet ju aldrig vad som dyker upp. vi hörs om en stund igen, puss.

HELGEN



YOU'RE ALWAYS IN MY HEART


hejhej, är helt slut efter två dagar med långa träningar och igår vandrade vi runt hela stan och filmade på massor olika ställen. det har vart riktigt skoj men nu är man trött som fan :p nu är det bara en vecka kvar till föreställningen och det börjar bli lite pirrigt. det är mycket som måste övas på men det ska nog bli prima! har dans varje dag nästa vecka :p
ikväll ska jag till orres grav tsm med tette, simon och dawe. det var länge sen jag var där nu, känns bra att jag äntligen ska ta mig dit igen. det blir nog en jobbig men samtidigt fin stund :)

MY LOVELY LITTLE HOME


här får ni lite tjuvkiksbilder på lägenheten(köket och vardagsrummet) :p köket är det som är närmast klart, en lampa som ska upp och så bara men sen så.

LIFE IS BEAUTIFUL


halloj, har flyttat o hållt på hela helgen och så jobbade jag heela dagen igår så har inte haft tid förän nu med bloggen. jag är så lycklig! jag har en superfin lägenhet, två underbara katter som jag saknat så mycket och världens finaste pojkvän :) känns helt underbart att äntligen ha flyttat och jag längtar bara tills jag får iorning allt precis som jag vill ha det, man har ju inte allting i början men så är det ju :p
imorn ska det fikas tsm med anna, jenny och tette. ska bli jätte mys. ska försöka knäppa lite bilder på lägenheten åt er också :D vi hörs mer imorn, pusss.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus