Slut på krafter

Hej på er.. idag är inte min bästa dag. Jag är trött, irriterad och känner ingen lust för någonting. Jag somnade på fel sida igår och mina nätter bjuder ju inte på någon skönhetssömn precis.. Jag känner mig sliten och det är väl inte så konstigt när jag går runt och är spänd dygnet runt och sover dåligt. Jag längtar tills mitt lilla hjärta vill komma ut, sen slipper jag gå runt och undra och vänta och jag kommer få nya krafter och lycka.
Just nu vill jag bara ligga i sängen hela dagen med täcket över huvudet och låtsas som om jag inte finns -.- jag är psykiskt utmattad och fysiskt med. Men det kommer bättre dagar, snart får jag hålla min bebis i famnen och jag längtar så otroligt galet idiotiskt mycket <3
 

39+2

Suddig bild men så fick det bli idag :p idag är det v.39+2.. 5 dagar kvar till bf. Läskigt men underbart!
Nu väntar vi bara :)

I want you to be ready


New in

 
Här är en del av det jag handlade på ikea idag :) tavlan jag skulle ha var slut... blev så himla irriterad :(((((( sen skulle jag köpt ett skrivbord som också var slut och lite andra småsaker. Men det viktigaste fick jag iaf med mig hem. Nu har vi ett köksbord som får plats i köket (äntligeeeeen), plats för förvaring, nya gardiner(ej uppsatta än), jag hittade fina prydnadskuddar till sovrummet, jag har äntligen murgrönor som jag velat ha sen forever typ men aldrig sett till i skaffa :p och en ny vardagsrums matta. När jag strykt dom nya gardinerna och fått upp dom  och när vi köpt en ny tvbänk blir det nog jätte bra, så himla synd att tavlan inte fanns kvar bara... får se om den finns nästa gång vi ska till ikea.

How will I ever know

Hejsan, idag har jag städat lite som vanligt och sen följde jag med ut på landet en stund. Jag är själv ikväll så jag har laddat upp med lite gott hehe :p Imorn ska vi ääntligen till ikea och köpa nytt köksbord, mattor, tavla till vardagsrummet och lite annat. Sen kan jag nog äntligen slappna av lite inför förlossningen.. eller ja, slippa en sak av alla tusen jag går och grubblar över iaf :)
Vi hörs mer imorn, ska visa er lite sen när jag fixat iordning med allt nytt här hemma också. Puss!
 
 
 

Hundgården

Finaste familjen med dom finaste hundarna :) <3
 

So Tired

God morgon. Iofs gick jag upp för flera timmar sen men ändå :) Jag ska iväg till hc med mamma en sväng sen efter att hon hämtat vårt köksbord som dom ska köpa, vi ska köpa ett mindre som får plats i vårt minikök. Idag är jag trött och väääldigt lättirriterad har jag märkt hehe. Det blir väl så när man går runt och är nervös hela tiden och nätterna inte bjuder på speciellt mycket sömn.. :/ sömnen blir det ju inte bättre med tyvärr men förhoppningsvis lugnar sig nerverna snart. Det är rätt påfrestande att gå runt och veta att förlossningen kan starta vilken sekund som helst och den finaste och hemskaste upplevelse jag någonsin kommer vara med om. Efter helgen får h*n komma när h*n vill men inte innan. På lördag ska vi till ikea och köpa köksbordet, nya mattor och annat. Vi kommer antagligen storhandla i helgen också, sen är jag redo :p igår började v.39.. har inte gjort någon veckouppdatering men det finns inte mycket att säga.. vi väntar bara nu liksom :)
Vi hörs mer senare, puss.
 

21 augusti

Bilder från dagen
Jag gick upp runt halv 7 imorse, runt halv 8 hämtade mamma upp mig så åkte vi till bilvärkstaden och bytte däck och sen hem till klocket. Jag spenderade dagen där fram till runt 2 då åkte vi till hundgården och sen en sväng förbi hc där Bella och mamma handlade lite kläder :)
Strax efter 6 mötte jag upp Anna och så gick vi hem till Tette, där hade vi myskväll vi två, Tette och Sandra.. åt chips med dipp och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevlans trevlans!
Nu är jag iaf hemma och ska snart gå o lägga mig.. är helt slut. Vi hörs mer imorn, puss.
 

Yes Please

Skulle passa fint i min garderob hehe!
rad 1 & 2 - allt från h&m
skor från skopunkten
 

Sleepy

slappdag bjuder på slappbilder!
 

Just another day

Hejhej, det händer inget ovanligt idag.. jag har vart hemma hela dagen, har diskat och nu lagar jag mat. En kladdkaka blev det också heheh mums! Har vart skakig hela dagen idag så jag ska bara ta det lugnt och hoppas att det är bättre imorn. Vi höööörs, puss.
 

Mage

magen :) idag är det 16 dagar till bf.. nervööööst!
 

When I close my eyes its you I see

Godmorgon har vart uppe och ute med bonzo. Ska sova en stund till om det går och vid 12 är det dags att tvätta, wohooo... Men vi hörs mer senare, puuss.


<3

 

18 augusti

bilder från dagen
Hejhej! Idag har jag vart iväg på hundutställning på himpa, det var så måånga fina hundar i alla möjliga raser. Dom som ställdes var Geisha och Mimmi, Mimmi kom 3a och fick exellent och Geisha fick Very good men blev inte placerad tyvärr. Dom hade lite olika stånd där också och jag fick iaf med mig en leksak till Bonzobajsen :p än så länge är han lite skraj för den för den piper men han kommer nog över det snart.. det var likadant när han fick sin pipgris men nu älskar han den :p
Efter att jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, tittat på film och så slockna jag på soffan nu för en timma sen kanske.. gick in och la mig nu men ska försöka hålla mig vaken en liten stund till iaf så sover jag förhoppningsvis hela natten :) jag har väldigt svårt för att sova nu och de två senaste nätterna har vart skit dåliga så jag är väldigt trött.
Vi hörs mer imorn, då blir det städdag för mig.. trist men det behövs. Puss på er!
 

Marknaden

På marknaden idag :) Tack älskade Anna och syster för en fin dag!
 

Super Day

Det här var Bonzo för ca. 10 min sen.. direkt efter somna han som en stock och nu ligger han här bredvid och snarkar :p
God dagens, jag har haft en superdag idag. Tette kom hit runt halv 10 imorse.. vi fixade oss, åt frukost och sen drog vi ner till stan där vi mötte upp älskade Anna. Vi gick igenom marknaden, mumsade på brända mandlar och sen åkte jag och Tette med Sandra och Bodil ut på landet. Vi satt där en stund, sen åkte vi till himpa och satte upp tält inför utställningen vi ska på imorgon. Det är en jätte stor utställning med alla möjliga raser och lite marknad och så med.. det ska bli skoj :)
Ikväll sitter jag hemma själv och jag ska bara ta det lugnt.. jag sov knappt alls inatt så jag är riktigt trött. Jag vaknade strax efter 2 och kunde sen inte somna om förän runt 4.. sen gick jag upp och ut med Bonzo strax innan halv 7. Sov från typ halv 8 till 9 sen men det hjälpte inte mycket. Så ao.. jag är trött efter en jobbig natt och underbar dag :)
 

37 veckor

Igår gick jag in i v.38. Vi bara väntar nu, mina nerver är på helspänn hela tiden vilket gör mig väldigt lättirriterad och trött.. jag har fortfarande massor jag vill hinna fixa här hemma, allt för bebisen är fixat men massor nytt ska köpas till hemmet och planen är ju att hinna med det innan bebis kommer. Jag vill ha ett helt klart fint hem nu när vi ska bli en familj :p det fattas fortfarande saker och väggarna är rätt tomma. När pengarna kommer blir det en tripp till ikea så får vi bara hoppas att bebis inte hunnit komma då. Bf är ju 4/9 men man vet ju aldrig..
 
Vikten är oftast mer än 3 kg. Barnet räknas som fullgånget och många föder i den här veckan. Det är barnet själv som bestämmer när det är dags att födas. Forskningar visar att graviditetslängden finns programmerad i arvsanlaget. Det är nedärvt från dig och din partner och har bestämts efter vad som är en normal graviditetslängd i just ert fall. Är inte bb-väskan packad än är det hög tid att packa och låta den stå klar inför förlossningen.
 

.

Sry för så mycket instagram foton på senaste, blir så eftersom allt läggs upp där först liksom :) men hellre det än ingen uppdatering alls!   Här är två bilder från igår, jag och så Tetteraise.

Today

Idag har jag vart och vaccinerat, kastrerat och id-märkt Pumba, allt gick jätte bra men det är så sjukt obehagligt att se sin lilla älskling helt borta. Han är fortfarande helt borta efter sprutan vid 3, neeee nu rör han lite på sig wohooooo :D nu är det bara Mozart som behöver märkas också så är dom klara båda två sen :)
Jag ska ta veckobild snart när jag vilat en liten stund så kommer det upp här sen, vi hörs mer då. Puss
 
 

Så äkta


You better hold on

Bonzobajsen låg och suktade efter min frukost, min fot fungerade tydligen utmärkt som kudde för sötbollen hehe
 
God morgon. Uppe med tuppen idag med, jag ska till Tette om en stund och sen ska vi gå på hc och titta lite. Uppdaterar mer senare, puss på er. Ha en fin dag!

Now we're just waiting

Hola! Är hemma igen efter besöket hos barnmorskan och nu sitter jag bara här och tar det lugnt en stund.. bebis sparkar sönder mig där inne i magen så jag ska låta henne bli klar innan jag drar igång och gör någonting :p
Allt såg fint ut och bebis är fixerad nu och ligger långt ner så ao.. det är bara att vänta och försöka vara redo nu. Jag blir jätte nervös av en sån här situation där jag inte har någon kontroll, jag kan inte bestämma när hon ska komma och jag har ingen aning om när hon kommer.. jag har vart så lättirriterad de senaste dagarna så det är sjukt och tyvärr så kommer det väl vara så tills hon är ute :p jag försöker hålla lugnet och inte tänka så mycket men shit vad det snurrar i huvudet hela tiden och jag känner mig så himla stressad! Men nu vet ni det kära vänner, nu väntar vi bara :)
 
Jag har börjat använda instagram, följ mig gärna där också :) ; desireelahtinen

Uppe med tuppen

God morgon. Har vart vaken sen typ halv sju.. Har tvättat alla bebiskläder vi fått ärva och snart får jag väl säkert ett städryck om jag inte lyckas somna om :p 11.30 har vi tid hos barnmorskan, vore skönt om jag kunde sova en liten stund till iaf så jag inte är dödstrött redan då :) vi hörs mer senare, puss!


Love

 
Älsklings killen <3

What have we become

 
God morgon, idag snurrar mycket tankar i huvudet på mig. Jag är stressad och orolig, nervös.
Vi hörs, puss och kram.

Min prins

Bonzo ute på landet idag, han är så himla fin min älskade kille <3
 
Tetteraise!
Kom hem för en stund sen efter att vart med ute på landet i några timmar. Alltid skönt att komma ut dit en stund och speciellt kul för Bonzo när han får springa av sig och busa med alla hundarna :) Nu sitter jag här hemma och svullar lite godis.. hehe, det är ju lördag! Det blir en slappkväll, dagens energi är shlutt.. imorgon är det tvättstugan som gäller och inget mer vad jag planerat än iaf.
Vi höres, puss.
 

36 veckor

Jahopp, nu har det gått 36+1 veckor och jag är inne i vecka 37. Det är iiiinte långt kvar nu och egentligen kan det bli när som helst. Det känns nervöst men det är skönt att allt är fixat nu iaf.. det är bara småsaker kvar. Nu väntar man bara och jag börjar känna mig nervös inför förlossning.. men det ska nog gå bra. Jag försöker att inte tänka så mycket, det blir ju som det blir oavsett.
 
Barnet väger ca. 2,8-3 kg. Nu är barnet fullgånget och redo att födas. Förlossningen kan starta när som helst, men många kvinnor får vänta ytterligare några veckor innan det är dags. Barnet ökar sin vikt med 200-250gram/vecka och har mer än en liter fostervatten runt sig. Koordinationen är så utvecklad att barnet har förmåga att gripa tag om saker med fingrarna. Frn tränar inför livet utanför livmodern genom att dra in och trycka ut fostervatten ur sina lungor. Den lagrar också näring som behövs för att klara en ansträngande förlossning. De allra flesta barn ligger med huvudet nedåt, endast ett fåtal ligger med stjärten först. Om så är fallet gör man vid den här tiden ett försök att vända barnet.
 

Baby box

Jag åkte med mamma och Bella till barnens hus idag och hämtade ut en baby box, i fanns:
fyra blöjor, tvättlappar, två nappar, trosskydd, massor med erbjudanden till olika ställen, något slags armband med en stjärnskallra på, en årskalender för bebisens första år och en Vi Föräldrar tidning :)
När vi väl var där så tittade vi runt lite också och så hittade vi lite fina kläder, tack så jätte mycket för dom mamma! <3

Sweet Dreams

 
Lite detaljbilder ur spjälsängen, jag är jätte nöjd med lampan.. den ger ett mysigt ljus och så blir det ju som prickar i rummet från alla hålen :) gossedjuren kommer ju inte komma till så stor användning dom första månaderna men jag skulle aldrig kunna lägga en bebis i en säng utan några gossedjur :p usch vad tråkigt! höhö.. ne, så lite gossar ska det allt få finnas där. sen att dom bara ligger spelar ingen roll, det känns nog mysigare med lite kompisar runt om en endå ;) översta bilden är på ett påslakansätt vi fick av pappa från ikea igår, vi fick ett i rosa också. tackar så mycket för dom! den blå filten är också från pappa.

Always something on my mind

Bonzo fick tre täcken av en bekant idag, jätte fina allihop :) vi fick tre koppel också, ett svart och ett blått flätat och så ett rött vanligt (y) tack så jätte mycket för allt Nettan!
Jag har vart igång hela dagen och rensat garderob, bytt garderob med jimmy, fixat med nattlampan, bytt sängkläder, dammsugit och diskat. Nu håller jag på med maten men sen ska jag ta det lugnt resten av dagen :) tror jag, får se om jag får nått ryck och börjar fixa med någonting.. man vet aldrig hehe.
Imorgon är det dags för veckouppdatering och så kan jag kanske fota lite av det vi köpte på ikea igår. Det som är nått att se alltså :p Puss på er
 

Cold water surrounds me now

Jag, Sandra och världens finaste Bonzo med sin rosett :) <3
 
Idag har jag vart på ikea tillsammans med mamma och Bella, jag handlade klart allt för spjälsängen.. madrass, bäddmadrass, täcke, kudde, spjälskydd, lakan och örngott. Sen handlade jag massor annat för bebisen också bl.a. tvättlappar, några gossedjur, nattlampa och en badbalja :) det känns jätte skönt att ha det klart nu! Vi satte upp skötbordet för en stund sen också så nu är allt det stora klart, bara småfix kvar tills vi är helt redo för en bebis här hemma. Idag har jag också ringt och bokat tid för att kastrera lilla Pumbish.. äntligen! Så efter den 15e kan vi ha dörren till sovrummet öppen igen utan att oroa oss för att alla bebisgrejer blir nedkissade x) nice höhö
Nu är jag dödstrött, har vart igång hela dagen sen kl. halv 7 typ. Direkt när jag kom hem från ikea så satte jag igång att fixa spjälsängen och sen tog jag disken innan jag började med maten.. vi får se hur länge det dröjer tills jag deckar här i soffan :p vi hörs mer imorn, puss.

Utställning 2

Bilder från utställningen :)

Utställning

Idag var Bonzo med på sin första utställning :) jag tyckte han var väldigt duktig.. för att vara han iaf haha. Han fick jätte fin kritik och alla tyckte han var så himla fin! Hade det inte vart för att han bara fått ner en pungkula än så länge så hade han vunnit sin klass sa domaren.. synd :( Men han kom 2a och jag är jätte stolt, han fick ett HP(heders pris) också. Kan inte exakt vad det stod för men det var bra iaf xd
Geisha vann flera olika priser, minns inte vilka det var hehe.. hon var så duktig och fin :)
Imorgon eller senare ikväll kommer det fler bilder, är så trött nu så orkar inte fixa med det än.. vi hörs, puss.
 
 
 

Bonzo & Fiffi

Lite fina och roliga bilder på Bonzo och hans super fina halvsyster Fiffi :) vi var ute på landet idag och Bodil fixade till Bonzos klippning lite till inför utställningen på lördag.

Vagnen

jag glömde sätta på handtaget när jag fotade sitt såg jag men men :p
 Här är vår nya vagn :) Vill tacka så himla mycket till Jimmys pappa som betalade den åt oss, tusen tack!
 
http://www.goboken.se/ - här hittar ni hur ni beställer paketet från förra inlägget :) det är helt gratis!
 

Goboken

Lek & lär tillsammans , handbok för föräldrar - full med tips och hjälpmedel anpassat för barnets ålder.
Boken om dig - en jätte fin bok med plats för foton och med massor kul att fylla i redan nu och vart efter.
Prinsen och Prinsessan - en fin liten pekbok.
Ett fint mjukishjärta med vingar, blir fint att hänga i tex vagnen.
Allt detta plus 6 st fina kort att skicka när bebisen kommit fick man i välkomstpaketet från Goboken. Jätte fina och bra saker verkligen, helt gratis :)

35 veckor

Idag har det gått 35 veckor och jag går in i vecka 36 :) det är 34 dagar kvar till beräknad förlossning, det känns så overkligt. Vi har nästan allt klart här hemma nu.. skötbordet ska upp, saker till sängen måste fortfarande köpas och sen är det väl bara småfix trooor jag. Det börjar bli lite nervöst! Magen är tung nu och det är väldigt svårt att somna om kvällarna, jag sover oroligt och vaknar flera ggr per natt. Jag är trött i stort sätt hela tiden, inte så kul hehe. Nu är det bara att vänta och fixa o trixa här hemma tills det är dags :)
 
Barnet är ca 45 cm långt och väger mellan 2,5 och 2,7 kg. Barnets sugmuskler har blivit starkare och det har blivit rundare i hela ansiktet. En färdig individ gör sig redo att födas.Nu är det bara slutspurten, den sista månaden, kvar men redan nu går det bra att födas till ett liv utanför livmodern. Barnet har trängt ner djupare i bäckenet, magen har sjunkit och plötsligt blir det lättare att andas. Barnet lägger på sig ytterligare ett kilo den sista månaden. Belastningen på rygg och bäcken ökar, det är påfrestande för ledband och muskler. Vid den här tiden är den vanligt att man kan känna sig lite nedstämd och irriterad. Det är påfrestande att vara stor och tung och allt går långsammare än det brukar göra. Om du är förstföderska ligger barnet troligtvis i rätt position nu, upp och ner(det gör våran bebis).
ur Gravid för första gången och vardguiden.se
 
Någon undrare om vi hade några namn vi tänkt på och ja det har vi. Vi bestämde oss för länge sen faktiskt, sen vet man ju aldrig om namnet absolut inte passar personen men det tror jag nog :)
Tjej: Alicia
Kille: Kian

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus