jag önskar att jag bara kunde släppa allt lite ibland


usch jag är helt slut.. har städat hela dagen känns det som. har tittar på lite tv emellanåt och lagat mat men jag har städat från och till fram tills nyss. tanken var bara att plocka undan lite men när jag väl börjat kan jag oftast inte sluta förän allt är rent xd nu sitter jag här nöjd iaf. det känns ju bra! nu är det rent till besöket imorn också, syster Sofia kommer hit med sin gubbe och dotter <3 ska bli supermysigt. vi hörs mer imorn, puss.

vecka 18


idag är det v.17+2 alltså är jag inne i vecka 18 som jag skrev här om dagen :) nu börjar magen växa mer och mer och det är så spännande! efter lite tjat så kommer här första magbilden :p idag spänner det som satan och det känns som magen ska sprängas på mig... haha. men jag tar det positivt, om magen växer så borde ju allt vara som det ska :p på tisdag ska vi på vårt andra ultraljud, längtar dit <3 usch tycker det är så läskigt att lägga upp den här bilden, jag är personen som never ever visar kroppen frivilligt. men nu är det ju faktiskt bebbemagen det handlar om så det får väl gå :p

30 mars

hejsan hejsan! sitter och väntar på att tette ska höra av sig, jag ska ner på stan och hålla henne sällskap under hennes lunchrast :) vet inte vad som händer mer idag, det är sånt som märks. vi hörs senare iaf :) puss på er!

i Danmark :) det var underbara tider det <3 från vänster: Pierre, Nilla, Jag, Tette, Mamma, Ias, Bella & Nettan.

god morgon!

god morgon! ligger i soffan och tittar på efter tio, dom pratade nyss om att olika undersökningar visat att vete och mejeriprodukter har många negativa inverkningar på kroppen. man kan tex få svullna och ömma leder, svullen och gasig mage, musklerna fungerar inte som dom ska m.m. många av de "symptom" dom pratade om stämde in på mig och jag funderar på att testa att undvika sånna produkter i en månad och se om något blir bättre. det är olika från individ till individ hur man reagerar osv på dessa produkter men nästan alla reagerar mer eller mindre på olika sätt som jag förstod. intressant.. tänk om det här kan vara min räddning höhö :p mina leder kanske blir prima, nacken kanske inte alltid är så spänd och min mage kanske för första ggn inte är så svullen hela tiden. nu kommer den ju växa oavsett vad men jag kanske känner skillnad :p prova ni också och se om det ger någon skillnad på er!

ligger nerbäddad här och har det skönt :p

för att du är du

god morgon! vaknade för någon timma sen och ligger och tittar lite halvt på tv nu. idag är det dans som gäller, två träningar på raken. först med mga och sen vår egen träning. jag känner mig lite krasslig så får nog ta det lite lugnt, jag får försöka iaf.. när man väl är där är det så sjukt svårt att slita sig :p ikväll kommer jimmy hem också, han skulle egentligen komma hem imorn men dom blev väl klara tidigare :) underbart!
jag fick med mig ett par jeans hem igår, mammajeans :p jag fick nog av att plågas av mina byxor som dödar magen på mig haha. det var en dröm att få på sig dom här, min lilla bebbemage fick äntligen andas :p
- idag går jag in i vecka 18! nu är jag snart halvvägs :)

flowers


blommorna jag köpte igår :) påsklilja, lyckliga lotta och en bukett tulpaner. allt står såklart inte i ett o samma fönster men bästa ljuset var där så fotade allt där :)

Lillen där inne


nu vet redan många om det och det finns en bild uppe på fb ifrån min syster så då känns det lika bra att få det sagt :) jag och jimmy ska få en liten i början av september. går in i vecka 18 imorgon redan och tiden bara springer känns det som! på bilden hade det gått exakt 12 veckor :) jag har så många nära och kära som jag tyvärr typ aldrig har möjlighet att träffa och på det här sättet kan ni också få ta del av resan :) jag kommer lägga upp bilder på maggen lite längre fram när det finns lite mer att visa, om ni vill :p nu vet ni iaf! jag är lyckligast i världen, väldigt nojjig men så lycklig så det inte finns ord ^^

tiderna vi minns


ojojoj vilka snyggisar i mammas läppstift och krusat hår :p hahah
på övre bilden ser man mer av rummet och man ser tydligt vilken sida som var vems.. jag hade ordning och reda, plancher osv satt i fina rader och sängen var bäddad. tette var rena motsatsen haha, allt satt huller om buller på väggarna och sängen var likadan xd

vaknade för en stund sen men ligger fortfarande kvar i sängen. ska inte göra någonting idag förän efter 4 så jag har bra tid på mig att slappa :p ska träffa tette på stan och kika runt lite men hon slutar inte förän halv 5. men vi hörs igen lite senare, puss.

yesterday


vi hade en underbar eftermiddag och kväll hemma hos sofia igår. det började med kalas för fina Thindra som fyllt 8 och sen stannade vi kvar tills strax efter 9. vi pratade och pratade om allt mellan himmel och jord och tiden tillsamans med sofia är alltid lika uppskattad, alltid lika underbar och värdefull. på lördag ses vi igen, då kommer hon och halva familjen på besök här i nrkp :) ska bli så kul, längtar redan dit!
Sofia, du anar inte hur lycklig jag är att jag har dig i mitt liv. Efter alla år utan vetskap om att du änns funnits till är jag så tacksam över att ha fått min syster tillbaka. Du betyder så mycket, älskade syster <3

Nostalgi


tette i svart jacka, jag i indiantältet :p resten får ni klura ut själva höhö
hejsan. kom hem för en stund sen efter att ha umgåtts med mamma, lillasyster och lillebror hela dagen :) vi åkte runt till ingelsta, coop, bauhous, plantagen och öb. jag handlade strumpor, lite mat och blommor hem :p efter att vi åkt runt åkte vi hem till klocket en stund, åt lite.. tittade runt bland gamla foton och sen var det dags för mamma att åka till jobbet och då åkte jag också hem. jag fick med mig två cds med gamla foton, därav denna bildbomb :p nu ska jag gå igenom alla bilder från gårdagen hemma hos sofia, kommer bilder därifrån också om en stund :) puss sålänge!

världen är full av svin


hatar allt idag. förutom solen och dans. jag känner mig sviken av allt och ensam.. en känsla som vuxit i mig väldigt länge men idag brast det. det är en tid i mitt liv då jag behöver ha alla mina "nära" runt omkring mig och jag behöver känna att dom bryr sig. men var är alla ? var är jag ? jag känner mig sviken av min familj och den som står mig närmast.. som egentligen står längst bort. jag har svårt att förstå varför det är såhär och jag känner mig så sjukt ensam och som om allt för många bara kör över mig.
hårda och sura ord men så är det och jag önskar allt annat än det här.

somewhere empty


hejsan. idag har jag äntligen fått njuta av solen lite.. jag och jimmy tog en kort runda på stan tidigare idag och så har jag gått till affären två ggr också :p fasan vad skönt det var ute! vi har också hunnit med att tvätta, ett sånt där tråkigt måste.
nu sitter jag och väntar på att jimmy ska komma hem från sin mor, då ska vi göra hamburgare.. är sååå hungrig!!

white and light


vårvärme



trädet utanför med alla sina stora knoppar!

hej! jag började storstäda klockan 9 här hemma och höll på i ca. 2 timmar. nu är jag klar och nöjd :p jag hatar när det är grisigt hemma, jag trivs helt enkelt inte då. idag mår jag mycket mycket bättre och är på jätte fint humör, jag vill ut i vårvärmen.. ska försöka ta mig ut och hitta på någonting. jag har ju legat inne i 3 dagar nu så har massa spring i benen, lite fick jag av nu med städningen men jag längtar ut :p älskling kommer hem idag också, längtar! vi får se vad som händer idag :))

wants


fint till sommaren från h&m!
vaknade runt halv 8 idag och kunde inte somna om så nu ligger jag och tittar på tv och har det skönt. idag mår jag lite bättre men alla bihålen värker fortfarande och jag är fortfarande lite seg. vill vara ute idag och hitta på nått när det är så fint väder men det är ingen ide, nu vill jag bli bra. vi hörs, puss.

you better hold on

ligger hemma i sängen asförkyld.. hela huvudet och bihålen värker. jimmy jobbar borta den här veckan så jag får ligga hemma själv och det känns jätteskit. jag är så fjantig.. så fort han åker iväg så saknar jag sönder efter honom och blir jätte känslig. jag gråter alltid minst en gång i telefon när han är borta när vi pratar. vet inte riktigt varför haha men så är det iaf. ska fortsätta ligga här i sängen nu, dricka lite fanta och hoppas på att det kommer något bra på tv. vi hörs, puss.

en gång i tiden var vi bara två små rumpnissar :p

förbereder


sitter här i sängen och förbereder och skriver ner inför träningen med mga. det blir min första själv med dom så det blir spännande :) har dans från 5-9 idag.. kommer vara helt död när jag kommer hem xd men det är det värt, dans är livet!

I need you now

goddagens, sitter i sängen och chillar lite.. ska snart fixa nått att äta och sen blir det jobb 16-20.
mer än så händer väl inte idag.. imorgon är det dansx2 som gäller. men vi hörs!

ca. 1 år sen

hurtiga gänget!



kom hem för en stund sen efter vårt varv runt strömmen. för mig och inez blev det powerwalk, tette joggade hela varvet men höll sig bredvid och för jenny blev det lite blandat. kul var det och jag längtar till nästa måndag, då ska jag ha hittat mina gympaskor så jag också kan jogga :)

Together we can make it!

hola! jag ligger i sängen och vilar lite efter att jag fick något slags måsjuktilla-anfall när jag stod och sminkade mig för en liten stund sen. idag blir det en promenad/joggingtur runt strömmen tsm med Inez, Tette och Jenny. vi ska börja proemenera/jogga/springa tsm och har tsm satt upp massor mål för dansen. nu kör vi tjejer!!! :D
ska bli jätte skönt att komma ut idag, det är ju så fint väder och jag hatar att ligga inne då. så nu längtar jag bara tills jag ska ge mig iväg :) vi hörs senare, puuss.

jag och tette i somras.

girltime!


snart bär det av mot malwa och efter det.. MYStime hemma hos bästa Inez :D vi höres, puss.

I want to feel like the only one


god dag. nu har jag letat ihop all packning inför uppvisningen och fixat mig lite halvt sådär, shit vilken röra jag har i min klädkammare.. när jag verkligen måste ha någonting är det nästan omöjligt att hitta det haha. måste städa lite där inne och vika iordning alla kläder :p inatt sover hela gruppen(jag,tette och jenny) hemma hos inez och vi ska ha myskväll med tacos, snacks och nostalgi. det ska bli så mysigt!! sen imorgon fixar vi oss allihop tillsamans inför uppvisningen så vi ska bli helt identiska och sen drar vi iväg. vi ska ha en 1 timmes uppvisning i stavsjö föreningshus och det blir nog jätte skoj. håll tummarna för oss imorn, det blir första uppvisningen sen halva gruppen försvann och vi endast blev 4 st :)

you don't see me like I wish you would

halloj! idag är det internationella kvinnodagen och jag hoppas att alla fina kvinnor där ute får en extra fin dag idag och lite uppvaktning :)
jag låg i sängen till halv 1 idag och slöa tills jag tillslut beslöt mig för att gå upp :p så nu har jag duschat och sådär och ska fixa mig snart. runt 5 ska jag iväg till hc med tette och jenny en sväng, det var tydligen nått skojsigt där så vi ska dit iaf. efter det blir det nog slapp här hemma, skönt. vi hörs, puss


KONY 2012

snälla ägna 30 min ur era liv åt att se den här videon och dela den sen på tex fb. det är livsviktigt!
puss

feathers


har hittat en sida med jätte fina fjäderörhängen. ska beställa några så fort jag har pengar, dom är så himla fina!

inside I always wonder



sometimes I just lose it

god morgon! jag älskar att vakna tidigt, vaknar jag sent får jag ångest och känner att jag sovit bort hela dagen. men när jag inte har någonting att göra förän ikväll så känns det rätt så ovärt -.-
jag har världens spänningshuvudvärk och ont enda från ryggen. i förrgår låg jag i sängen hela dagen för att jag hade så ont och igår slog det till på kvällen igen efter att det vart ganska bra på dagen. jag vill bara dö emellanåt asså.. det gör så sjukt jävla ont och det släpper ju inte heller. jag får ta en tablett innan jag ska iväg till dansen sen och hoppas att det håller, lär nog få ta en tidigare också för det är åt helvete nu.. :( är så trött på det här. jävla skit rygg o nacke!!
haha inatt drömde jag att jag var värsta fotbollsproffset typ och körde gärnet på en match tills jag vred knät ur led men vi vann tack vare alla mål jag gjorde innan xd haha jag som alltid hatat fotboll.. :p

jag vill vara fri

med solen i ögonen och bruna ben

längtar till sommaren och bara ben. man kan leka så mycket mer med sina outfits då, man behöver inte bry sig om att klä sig varmt osv. man kan bara sätta på sig vad man har lust med och strunta i den tjocka jackan som täcker allt på vintern. underbart!

She dreams of a life in paradise

god morgon! vaknade för en stund sen. ser hur solen skiner ute men vet att det inte är varmt alls för det :( jag ska inte göra någonting idag vad jag planerat, det är om något dyker upp men jag tror inte det idag. ska väl gå upp snart och börja diska -.- lite frukost skulle inte sitta fel heller :) vi hörs, puss.
någon frågade hur stor min lägenhet är, jag bor i en 1a på ca. 42 :)



två planerade tattueringar, blir väl om kanske ett år. dock ska fjädern vara lite annorlunda bara :)

hackad

haha vilka människor det finns asså. några skrattretande människor fick idag lust att hacka både min och tettes fb och emails, tette fick tillbaka sina lösenord av dom när dom skrev till henne genom min fb men dom hade raderat hela hennes portfolie-album. dom gav tette nya lösenord till mitt med men inget funkade. kunde dock få tbx mitt fb konto ändå tack vare att jag hade en säkerhetsfråga och för att jag hann ändra lösen på ena min mail innan dom hann hacka den med. tette och jenny är påväg till polisen nu och ska anmäla, dom har ip-adressen :) jag hoppas att det leder någonstans, vare sig det är någon vi känner eller inte. är man dum i huvudet så är man, synd för er liksom :) det är ingen som far jätte illa av det mer än att vi båda är jävligt irriterade och att tette förlorade en del bilder hon har när hon tex söker jobb. jag förstår bara inte det roliga i att förstöra för andra men tycker man det är kul så ska man väl kunna ta konsekvenserna för det också? :)

puss på alla underbara människor det finns!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus