Vakna på fel sida

God morgon! Jag kunde vart dö tjurig just nu för allt har hittils gott skit den här morgonen men nepp.. Jag bestämde mig fför att strunta i det och vara glad ist! Sjukt hur man kan styra sitt eget mående och det är ju så himla bra :) för några minuter sen kände jag att hela min dag var förstörd men inte längre. Orka bry sig om att det gick lite skit liksom, det mår ingen bättre av :p jag hoppas resten av dagen blir super, den har ju alla förutsättningar iaf :p jag ska väl gå upp o ta en dusch snart.. Man vet ju aldrig hur lång tid det kan ta innan jag lyckas bli färdig med lilla plutten här hemma :)


family

Hejhej. Idag har vi vart iväg nästan hela dagen, vi åkte och storhandlade med mamma och bella så nu är det fullt i kyl, frys och skafferi :) sen åkte vi med till klocket, jag hade ingen lust att sitta hemma och tråka så vi följde med dit.
Jag skrattade så jag knappt kunde stå när mamma och Bella skulle packa upp Ias nya madrass och bära upp den på hans rum.. vi är så jäkla knäppa i den här familjen asså hahah! Dom missförstod varandra och började göra olika saker, den ena tog tag och skulle börja bära medans den andre började ta av plasten runt madrassen.. Sen började det eviga "men du sa/men jag sa/men du gjorde/men jag gjorde" haha. Dom bråkar inte men båda ska stå och hitta anledningen och alltid skylla på den andre xd det är så sjukt kul att lyssna på :p dom slutar verkligen aaaaldrig! Tillslut skrattade vi alla men inte slutade dom för det :p då höll dom på menans dom skrattade åt sig själva samtidigt haha. Vi är alla likadana och skrattar alltid tillslut bara åt oss själva och situationen,
Jag har världens knäppaste och konstigaste familj men också den bästa och mest underbara :D älskar er alla!
 
Jag längtar till imorgon.. då ska vi till klocket och dra iväg på  en liten miniutflykt! Vi ska träna hundarna att gå fint, ta med oss varm oboy och fota lite härliga höstbilder :) sen är det dags för första dansträningen på jag vet inte huuur länge, som jag längtat!! Imorn blir en bra dag :))

hjärtat

Det bästa som någonsin hänt mig <3

hörselkontroll

Hejhej. Vi kom nyss hem efter ha vart på hörselkontroll och sen i hundgården. Hörselkontrollen blev godkänd :)
Fyfan vad kallt det är ute nu.. jag fryser ihjäl så fort jag tar ett steg utanför dörren! Det känns som is mot benen och vantar är ett måste. Usch.. jag som är så frusen kommer ju frysa ihjäl i vinter :( Men bara det kommer mycket snö så gör det ingenting haha.. jag längtar så mycket efter en riktig vinter med riktig julkänsla.
Mina händer kliar sönder nu.. jag glömde vantarna hemma så var utan i hundgården. Inte så smart känner jag :/
 
Idag ska jag försöka mig på att laga köttgryta, vi får se vad det blir av det. Det jobbiga är att det tar sån tid.. i 2 timmar ska det stå och puttra :/ men gott blir det ju! Om det blir som det ska :p haha vi får se.
 

28 oktober

Två bilder från idag :) 1. Alicia efter landet 2. Älsklingen tittade på Bamse med pappa :p
Jag, Alicia och Bonzo åkte ut till landet med Bodil och Petra tidigare idag :) vi var där i två timmar ungefär, det var riktigt skönt att komma ut i friska luften! En trevlig stund :)
 Mer än då har inte hänt idag, ändå är jag redan dödstrött och skulle kunna somna på 2 sekunder om jag bara la mig :p är nog inte uppe länge till, ska äta nått bara men sen blir det nog sängen för mig. vi hörs mer imorn, puss.
 

mamma eller pappa ?

Jag kan inte avgöra vem jag tycker vår lilla ängel är mest lik ? Jag ser så mycket av både mig och Jimmy i henne. Det enda jag riktigt kan säga är från den ena är näsan, det är pappas "näsrygg" eller vad man nu kallar det och min tipp. När jag kollar på ögonen ser jag oss båda.. kanske lite mer mina eller nee jag vet inte haha. Hon blev en perfekt blandning :p haha
Vad tycker ni ? Vad har hon fått från vem ? Tycker ni hon är mer lik en av oss ? Vore jätte kul o höra :)

En rädsla

Igår natt vaknade jag av att Alicia låg och gnydde och som alltid tog det en stund innan jag vaknade ordentligt och gick upp, jag trodde såklart att hon var hungrig.. Hon har aldrig vaknat för annat på natten. När jag sätter mig upp i sängen och ska ta upp min lilla prinsessa ser jag att snuttefilten ligger som placerad helt över hennes ansikte! Jag förstår inte hur den kunde hamna så för för det första låg den en bit ifrån henne och oavsett hur mycket hon viftat och flaxat skulle hon inte kunna lyckas få den att hamna så "perfekt" lagd över henne. Och att lägga den så är hon absolut inte stark nog att göra än. Snutten är som ett täcke för henne och är tung. I alla fall.. Jag vart såklart livrädd och tänkte att - tänk om jag inte hade vaknat och luften tagit slut där under! Jag har gått och grubblat på det här sen dess och har fortfarande en äcklig klump i magen.

Usch.. I all otrolig lycka kommer också rädsla. Rädsla att förlora min skatt, mitt allt, min mening med livet ❤


God morgon

Här är dagen redan igång sen en timma tillbaka men det är väl iofs lyxigt sent för en småbarnsfamilj :p Alicia har legat och sprattlat i babygymmet och pratat så fint med oss, hon är alltid som piggast och gladast runt den här tiden! Ne nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa in i en dusch så får vi se vad som händer idag.. Puss


kvällsmys

framför x-factor med nya fina nalle puh pyjamasen :)

min fredag

Hejsan. Sitter och tar det lugnt efter en fullproppad dag.. mamma kom och hämtade oss runt halv 2, vi åkte och hämtade Bella på skolan innan vi åkte till ingelsta där vi skulle beställa canvastavlor på gallerix med egna bilder. Dock så hade jag missuppfattat mamma och lagt in fel bild på usb minnet så vi fick åka hem och lägga in rätt bild :p innan åkte vi förbi grizzly där dom köpte en sele till Asta. Vi åkte förbi hundgården en snabbis också men det blev bara kort för det blåste så galet kallt! Sen åkte vi till hc istället och fixade tavlorna där, vi träffade Tette och Sara en snabbis där också och körde dom hem med alla kassar mat dom handla :p
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.. äta jordnötsringar och dricka juice :) mums! tjockisdesi
 
 

The power is in my hands

God morgon! Vi ligger fortfarande och myser i sängen :) ska nog gå upp snart och börja med dagens bestyr.. Först frukost, sen ska jag se om jag tillåts att städa annars får det bli när jimmy kommit hem. sen när bella slutar skolan vid två ska jag med mamma och henne till hc och beställa canvastavlor med våra egna foton följt av en stund i hundgården. Men först- lite mera mys :) det är nog bäst attvänta tills lillan somnat igen om jag ska få nått gjort iaf!


nice

Vaggvisorna på cdn funkade utmärkt! Alicia var ledsen förut och ingenting hjälpte så jag satte på visorna och hon blev tyst nästan direkt och super lugn :) nu har hon somnat!
Så sött! <3
 

en händelserik dag

Hola! Har inte haft tid att uppdatera idag, vi åkte iväg imorse redan och har vart iväg hela dagen :)
Först åkte vi och tog ut två paket som låg o väntade, ett med kläderna till Alicia och så min vinterjacka i det andra. Jag är jätte nöjd med alltihop! Nu är jag redo för vintern, jag hoppas det blir en ordentlig en bara :) är trött på blask och så försvinner ju halva julkänslan när det inte är någon snö ute..
På tal om det så har det snöat här ikväll, inte mycket men ändå :) det låg ett litet lager ute på soptunnorna utanför!
Tillbaka till dagen då.. efter att vi hämtat ut paketen åkte vi och bokade klipptid till mamma, sen åkte vi till klocket och åt frukost innan det var dags för klippningen. När mamma var klar gick vi och köpte mat till lillebror, tog en snabb sväng in på Chilli där mamma köpte en stor supersnygg klocka till deras kök och sen åkte vi till klocket igen. Vi stannade dock inte länge den här gången heller för sen var det dags att hämta Bella på skolan, därefter åkte vi till hc där vi handlade lite på willys.
Sen stannade vi bara och köpte kebab och lämnade en jacka till Tette innan vi åkte hem :)
Det är galet hur mycket man kan hinna med på en dag.. och hur mycket man orkar flänga runt haha. Men det är alltid trevligt att umgås med familjen.
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, dricker lite coca cola och äter lite fruktkolor. Vilken liten tjockis jag är höhö :p äh, det får man vara ibland. Jag är det lite för ofta kanske men det ska bli bättring! Det har jag lovat mig själv.
Puss
 

If you love me

Vi kom nyss hem efter en stund i hundgården och på hc med mamma, tette och bella. Jag ska lägga mig i ett varmt bad nu tänkte jag och sen bara vara resten av dagen. Längtar till imorn, då ska jag hämta ut alicias nya kläder och min vinterjacka :) ses fram emot!


Lyxnatt

Shit vilken lyxnatt jag haft!! Lillan somnade igår runt halv 12 och vaknade inte förän strax innan 5 :o underbart! Så idag är jag lite mer utvilad än vanligt. Det slog mig igår att det är en månad och två dagar sen jag sov i mer än högst fyra timmar i sträck. Men inatt fick jag sova i hela fem lyxiga timmar :D ne men nu ska jag försöka somna en stund till, dagen blir alldeles för lång om vi går upp nu och alicia brukar kunna sova en stund till nu, vi får väl se hur det går idag :) puss!


redan kväll

vad dagarna går fort! om ca en timma drar jag och alicia iväg till klocket och malwa, vi ska bestämma dag och tid för dansträningarna :)
 

hennes första post

Idag fick Alicia sin första egna post, ett paket från goboken :)
Jag är jätte nöjd med innehållet och är nu förväntansfull inför nästa paket :D det är jäätte fina bilder i visboken med guld och silverdetaljer överallt. Det kommer kännas som en saga för Alicia att titta i sen när hon blir lite större :) jag ska snart sätta mig och lyssna på cdn med alla visor, jag kan inte alla som var med så jag ska väl ta o lära mig :p Vem kan segla och Trollmor är hittils favoriterna har jag märkt, hon blir alldeles tyst och lugn när jag sjunger dom för henne!

I will miss you

Hejsan. Jag sitter och tinar upp efter en timme i hundgården, jag är så frusen av mig så jag blir galen.. det är inte alls kul när man är en isbit efter 5 min utomhus en tidig höstdag liksom och sen tar det hundra år för mig att bli varm igen. Jag har druckit en kopp te nu iaf och satte på mig raggsockar över mina strumpor och en varm morgonrock direkt när jag kom in :p
Vi var ju på bvc idag och det gick super som vanligt.. Alicia väger idag 4070g och är 54cm lång :) från 2955g och 49cm för en månad sen! Hon växer så det knakar :)
Imorgon ska vi till öppna förskolan och göra hand och fotavtryck i gips och på kvällen ska jag till klocket och ha möte på dansen för o bestämma dag och tid för dansträningarna. Ska bli underbart att komma igång igen, Alicia kommer vara med där också och sitta med Jolla :D
Nu ska jag se om det går nått bra på tv, annars blir det väl att fortsätta nörda här vid datorn.. kika på lite webshoppar o sådär. Sånt jag gör när jag har tråkigt :p Alicia sover så det är tyst och stilla här hemma för tillfället..
vi hörs mer imorn, puss på er.

1 månad

Tiden har gått så otroligt fort. Idag är vår älskade finaste Alicia 1 hel månad gammal! <3

i trygga händer

Mormor & barnbarn
Hejhej. Idag har vi haft dubbelbesök, först var mamma och Bella här en stund på fm och vi åkte runt till lite olika affärer också. Mamma gick så stolt runt med Alicia i famnen i alla affärer och jag med en tom bärsele fastspänd om mig :p så söt hon är mamma! Vi åkte till rusta, jysk, arken zoo, apoteket och city gross och efter det gick vi en stund till hundgården innan dom åkte hem.
Strax efter det kom Sophia med Micke och Nathali på besök :) vi åt kakor och snacka skit.
Nu har jag nyss vart i hundgården en stund, Tette kom dit också :) Ska ta det lugnt nu och lägga mig om nån timma. Imorgon är det dags för ett besök på bvc och lillan ska vägas och så mätas för första ggn efter förlossningen. Ska bli spännande att se hur mycket hon växt :) Vi hörs mer imorn, puss.
 

cloudy


Åter en grå och regnig dag.. fast hur kan egentligen en höstdag vara grå med alla färger överallt ? hmmm
I alla fall.. idag ska det städas här hemma, får passa på när man är två. Jag har märkt att det kan vara väldans svårt att få någonting alls gjort här hemma ibland med min lilla prinsessa :p Ibland är det värsta som finns att ligga själv en stund i sängen eller babysittern, fast man ser mamma. Men då är det bara att gilla läget och försöka om en stund igen :) Det jobbigaste är ju när man inte får tid att äta, vilket jag tyvärr vart väldigt dålig på.. aptiten har inte varit på topp precis och jag förstår inte varför. Men jag försöker bättra mig! Jag har ju två stycken att ta hand om, mig själv och Alicia. Jag måste äta bra för bådas skull.
Nehe.. dags att gå ner till ica en sväng. Här ska det göras räkmackor och jag vill ha mera äpplejuice :p tropicanas cloudy äpplejuice är ju gudomlig!! Har ni inte provat den så gör det (y) vi hörs, puss.

good night

Hola! Var iväg en snabbis med lillasyster på stan, jag följde med när hon köpte present till en kompis och så sprang jag in och köpte ett par nya skor också :) när jag kom hem blev det kebabrulle och nu blir det svull framför x-factor. Godis och äpplejuice... mums!
 

for your future

Hejsan. Det blev ingen uppdatering igår pga att jag mådde väldigt dåligt både fysiskt och psykiskt.. men idag är jag tillbaka! Det hände ingenting igår, jag låg hemma i sängen heela dagen och det behövdes verkligen. Idag mår jag bättre.
Äntligen är det fredag och helg. Vilket betyder två föräldrar hemma och inte bara jag och så kom Alicias första barnbidrag. Igår öppnade jag ett sparkonto till Alicia, vi ska spara 500:- i månaden. Det blir en ganska bra summa när hon flyttar hemifrån sen :) jag ska öppna ett till där jag ska spara så mycket det går till resor, upplevelser osv. också. Det är viktigt för mig att hon får uppleva sånt så jag tänker göra allt jag kan för att se till att det finns möjlighet att tex resa sen när hon är lite äldre :)
Nehe idag då.. jag har två mål med dagen
1. Hinna med en ordentlig stund i hundgården med Bonzo(om det inte spöregnar)
2. Pallra mig ner till ica eller netto o fixa fredagsmys
till middag idag har jag planerat kebabrulle och jag tror absolut inte att jimmy säger ifrån :p det blir en god fredag!

loved ones


Idag har vi vart och hälsat på hemma hos Jolla :) hon har vart i polen i flera månder och kom hem i måndags.. som vi saknat henne! Det var underbart att träffa henne och att ha med Alicia så hon, Witold och mormor(jollas man och mamma) fick träffa henne. Jag, Tette, Inez och Alicia åkte iaf dit. Inez kunde inte stanna så länge tyvärr men vi andra var kvar längre, vi kom hem för ungefär en timme sen. Det har vart en bra dag och jag är så glad att Jolla är här igen :)
Imorgon kommer Maja och Maria(mina gamla klasskamrater) hit, ska bli superkul!
 

sisters for education

 
För varje klick donerar always pengar till Sisters for education!
Så klicka :)
 

16 oktober

Hejhej! Idag tog jag, Alicia och Bonzo en promenad till Tette och Sara. Det var inte helt lätt med Alicia i bärselen och Bonzo i kopplet men vi klarade det :p efter en stund hos Sara traskade jag och Tette tillbaka hit och till hundgården där vi mötte mamma och Bella med Asta :) efter en stund där följde Tette med hit också och stannade tills för ett tag sen. En bra dag! :)
Jag beställde vinterjackan jag la upp igår, blir nog superbra!

I'll be there always


Come stop your crying
It will be alright
Just take my hand
Hold it tight
I will protect you
From all around you
I will be here
Don't you cry

For one so small
You seem so strong
My arms will hold you
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken
I will be here don't you cry

Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always

Just look over your shoulder
I'll be there always

family

Hejhej, här är lite bilder från idag. Tette kom hit och hjälpte mig med Bonzo medans jag och Alicia var på bvc :) vi tog en promenad dit allihop och så väntade Tette och Bonzo utanför eftersom det endå går så snabbt där. Alicia hade gått upp 265g sen förra måndagen, riktigt bra :) nästa måndag ska hon mätas också, då är hon precis en månad gammal. Det ska bli spännande att se hur hon har växt!
Efter bvc gick vi alla hem hit igen men vi stannade i hundgården en stund på vägen :)
Nu håller jag på o tvättar, har extrem huvudvärk men jag är så van nu.. det har inte gått en dag sen bb utan huvud och nackvärk. Men det blir nog bättre.

goboken

Snart får vi vårt första bokpaket  från goboken :) ska bli spännande att se om det är bra grejer, välkomstpaketet var super så jag tror nog att det här är det också :) en bok med vaggvisor och sånger är bland annat det vi kommer få!

jacket

Funderar starkt på om det här ska bli min nya vinterjacka.. hmmm :)

luckiest girl in the world

Blev som jag skrev en sväng förbi netto för o köpa lördagsgott.. juice och godis :p mums! Nu sitter jag o tittar på xfactor som jag missade igår med min ängel sovandes i famnen. Nice!
 
 

Lite frisk luft

Hihi hon får så söta fyrkantskinder när hon sitter sådär med huvudet lite framåt <3
 
Hejsan, kom nyss in efter att vart i hundgården med mamma och Bella :) jag tog med Alicia i bärselen, det gick super bra! Attans att jag inte tog någon bild.. hon var så söt i sina stickade varma kläder ^^ får bli nästa gång! Det var första gången hon satt i selen, jag trodde hon fortfarande var för liten men den passa ju perfekt. Nu har hon fått lite frisk luft idag också och Bonzo har sprungit av sig lite, ska nog försöka komma ner med honom en gång till senare idag men då får Alicia stanna hemma med pappsen :) Nu ligger hon och sover och jag sitter i soffan med värmedynan på. Idag händer inget speciellt, vad jag vet iaf. Blir nog att ta det lugnt, ska nog pallra mig ner till netto sen o köpa lite lördagsgodis hehe ;) vi hörsssss

turned around

Hola! Idag/ikväll har vi vart på middag hos Ubbe för Adde som åker till Thailand i några månader :) det bjöds på riktigt god mat och äppelpaj till efterätt. Alicia var så snäll hela tiden och gosade runt i famn efter famn ^^
Nu är vi hemma iaf och jag ska väl snart lägga mig men först en stund i soffan med en värmedyna jag fick låna, den går över både nacke och rygg. Perfekt! Dagen som inte startade särskilt bra slutade super :) Vi hörs mer imorn :) puss!

God morgon

God morgon på er. Vi ligger och drar oss i sängen.. Jag är vrålhungrig men orkar verkligen inte gå upp. Är inte på bästa humöret idag heller.. Så blir det när man somnar och inte mår så bra. Vi får hoppas att det löser sig under dagen. Vi hörs mer när jag gått upp, puss.


Ny design

Har bytt design här på bloggen, var så trött på det gamla och jag lyckades aldrig få det som jag ville så nu börja jag om helt ist :) trivs bra med det nya, det är enkelt och fräsht! Jag kommer säkert göra lite småändringar hit och dit men det märker ni!
Idag dödar min nacke och mitt huvud mig.. jag är så trött och irriterad pga den extrema värken som sitter i heela tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ska lägga mig i ett varmt bad sen och se om det hjälper lite, en stund på spikmattan funderar jag också på. We'll see..
min sötnos <3

Naglarna

Tack igen Tette för dom snygga naglarna :) (det är fortfarande lite kladd kvar runtom, I know)
 

Myspys

<3
lånar bilderna av Tette :)
 

I'm so greteful

Idag har vi haft mamma, Tette & Bella på besök :) Asta och Geisha var också med så det har vart fullt hus här hemma! Jag har hunnit städa och diska också (y) vi var en stund i hundgården innan dom åkte hem med. Tette målade mina naglar supersnygga, ska lägga upp bild så fort jag hunnit ta en bra :)
Nu sitter jag i soffan med min älskling i famnen, väntar på chilli con carne och bara tar det lugnt.. livet är underbart!
Jag är så tacksam för min lilla familj.. att jag träffat världens finaste kille, att vi tillsamans fått en fullt frisk vacker liten dotter som betyder hela världen! Att allt gick som det skulle, att hon fick komma till världen och vara frisk, det är något jag tänker på och är så oerhört tacksam över varje dag. En större gåva kan man inte få <3
 

It's getting colder

Världens finaste i min gamla mössa :D är så kul att det finns kläder kvar från när jag var liten, är tacksam att mamma lyckats spara lite iaf genom alla åren!
Helluuu, idag har vi vart ute på landet med Sandra och Bodil. Vi åt bullar och frös i blåsten :p höhö men det var nice ändå! Jag är ju så frusen så jag fryser ihjäl så fort det blir höst ute och minsta kallt.
Nu har jag precis satt mig i soffan efter ett vaarmt bad, jag badar varje kväll nu. Har inte vart så förtjust i att bada förr men det är väl mitt lilla sätt att få en stund för mig själv och bada koppla av :)
Imorgon kommer mamma hit, mer än så vet jag inte om morgondagen. Vi får se vad som händer!
 

Mums!

Det blev ju bra det där ;)
Har vart i hundgården med Bonzo och han är heelt slut nu! Det är min rygg också så det blir soffan för mig resten av kvällen. Vi hörs, puss.
 

Me

En trött men lycklig mamma!
 

Together we can do anything

 
Halloj, Nu är vi hemma efter besöket på bvc, vår prinsessa fortsätter öka superbra i vikt. 250g på en vecka :) nu har vi en tid då vi ska gå och ta avtryck på gips av hennes händer också (y) mamma var här innan bvc och gosade med Alicia, självklart kunde hon inte låta bli att diska här xd tack världens bästa mamma. Min dag blev genast mkt mindre stressig när jag slapp disken. Jag har nämnligen lovat Jimmy att det ska finnas nybakta kanelbullar här när han kommer hem.. så det är väl bara att sätta igång så fort snuttan har ätit klart :p har aldrig bakat bullar själv så jag hoppas det blir bra! Vi får väl se ;)

Du och jag mot världen

<3

Dagen


 
Hejhej. Idag har vi vart på 1 års kalas och efter det bestämde vi oss för att gå hem så vi fick en ordentlig långpromenad :) det var riktigt skönt att få sig lite motion och frisk luft. Tyvärr så är ju min kropp som den är så jag fick skit ont i nacke, huvud och öron :/ men jag tog ett varmt bad när vi kom hem så nu känns det liite bättre iaf. Imorn ska jag och Alicia till bvc, mamma kommer hit på besök och så ska jag baka bullar har jag lovat mannen :p det blir fullt upp men det fixar jag nog!
 

Tills mitt hjärta slutat slå

Jag älskar dig

Du är det finaste jag vet

<3
 

Beställt

Har nyss beställt lite från h&m :) blev endel till Alicia och så en tröja till mig :p vi har massvis med kläder vi fått ärva men det går ju inte att slita sig från att köpa lite eget ändå ^^
Ni kanske blir förvånade över att färgen rosa inte finns med men jag är inte den som kommer sätta henne i ett fack. Jag kommer klä henne ganska neutralt, iiinte dränka henne i rosa glitter och paljetter! hon ska få bli precis den hon själv vill, och nej jag kommer inte klä henne i killkläder. Det är inte så jag menar, klänningar kommer det nog bli gott om men hon ska inte behöva se ut som en rosa diskoprinsessa 24/7 liksom :)
 

Fallen leaves on the ground

Jag älskar hösten..  alla fina färger, mysiga kläder, knastrande löv under fötterna och den friska luften jag tycker det blir. Underbart!
God dagens. Idag fick jag en ordentlig sovmorgon.. lillan vaknade inte förän strax före 10 :) hon sov första natten i sin egen säng och det gick utmärkt! Vi har bara vart uppe en gång inatt (y)
Jag fixade mig och stack ner till hundgården direkt efter att lillan ätit sin frukost :p vi var där i närmre en timma och det fick bli duschen direkt för Bonzo när vi kom in. Det regnade under nästan halva tiden så han var inte så jätte mysig när vi kom hem hehe. Nu är det dags för frukost för mig, vi hörs mer senare :) puss
 

Föralltid vid din sida

Hallå där, ännu en dag har passerat och idag har vi vart och handlat på city gross hela familjen tsm med mamma och Bella :) det gick jätte bra, Alicia sov så gott hela tiden. Jimmy gjorde räkmackor till oss idag, blev riktigt gott (y) sen har det inte hänt nått speciellt. Amma amma amma.. det är vad jag gör om dagarna :p Alicia blir bara sötare och sötare för varje dag som går, min älskade dotter <3
 

Super Baby

Nu har bvc vart här på hembesöket. Lillan hade en jätte fin viktökning.. nu väger hon 3240g :) från att vägt 2910g i onsdags! Allt var bara bra och Alicia är väldigt närvarande tyckte hon. Överburna brukar vara lite före nästan sa hon. Dom hinner ju mogna lite extra i magen så det är klart :) Hon tyckte att Alicia var så med i blicken och så vaken! På måndag ska vi dit jag och Alicia, får se vad vi ska göra då.
Nu har vi käkat tacos och resten av kvällen blir det slapp för min del iaf, bara vara mamma liksom :) vi hörs, puss.
 

Oktober

 
Halloj! Ännu en supernatt så jag är ordentligt utvilad och på bra humör idag :) idag får vi hembesök från bvc, jag hoppas Alicia har gått upp ordentligt. Hon ser iaf ut o ha lagt på sig! Vet inte riktigt vad dom ska kolla mer men det märker vi ju :p mer än så händer inte idag, ska försöka hinna med en stund i hundgården med Bonzo också <3
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus