Good Day

Min prinsessa i sin super fina klänning hon fick av moster Tette idag :) den tackar vi mycket för! <3
 
Idag har vi gått på stan hela lilla familjen tsm med jimmys vän masken. Vi handlade lite på apoteket, masken letade jacka och parfym, vi köpte en mössa till Alicia, ett lås till vagnen och så käka vi på burger king :) prinsessan sov hela tiden! jag var faktiskt lite nervös för ifall hon skulle vakna och bli hungrig när vi var där men det gick ju super :) sen var jag i hundgården en liten stund med Bonzo och sen kom Tette hit i några timmar. Vi myste med Alicia, pratade skit och innan hon åkte släppte vi hundarna i hundgården en stund :) en riktigt bra dag har det varit!
Nu hoppas jag på ännu en bra natt så hörs vi imorn, puss!
 

På BB

Lånade bilderna från farfar Ubbe :)
 

Min ängel!

 
Du är så vacker! Får inte nog av dig, att man kan känna såhär mycket kärlek till en annan människa är något jag aldrig ens skulle kunnat tänka mig. Att bli mamma är det bästa som någonsin hänt mig, jag ska alltid göra mitt bästa för dig.. mitt mirakel <3
 

Snuttis

Tre sovbilder från idag :p hon är så snuttig! Får se om man vågar ge henne en napp sen.. då lär hon aldrig släppa taget höhö!
Natten var super igen. Hon vaknade runt halv 2 och sen vid halv 7. Efter det sov vi en stund till och gick upp vid halv 10 ungefär. Sen har hon vart vaken rätt mycket och nöjt tittar runt men nu sover hon igen :p det är en riktig liten ängel till bebis vi fått.. hoppas det fortsätter såhär :) självklart kommer det komma sämre perioder men dom klarar man ju lätt om det vanligtvis funkar såhär bra! Känner att det blir lite av en mammablogg här nu men det är ju vad jag är nu - en mamma :) det är ju mitt nya uppdrag i livet så då blir det ju det jag har att berätta om. Hoppas ni stannar kvar här ändå, önska gärna om det är något ni vill läsa om!
 
Värken i kroppen är det som tar kål på mig nu.. Alicia är inte jobbig men att ständigt ha idiot ont i ryggen och därmed i huvudet tröttar ut en rejält. Min kropp tog rejält med stryk av förlossningen då den inte är den starkaste. Problem med ryggen har jag ju haft sen jag var liten.. men det är bara att stå ut. Jag får börja träna upp mig sakta men säkert och ta värktabletter när det är outhärdligt. Har man en pisskropp så har man..
Ne nu ska jag väl snart ta tag i disken vi inte orkat brytt oss om än och sen sova lite middag :p man får passa på när prinsessan sover. Vilket är typ heela tiden iofs men amningen tar på krafterna så jag är tröööött!
Vi hörs, puss!
 

Mostermys

Idag har Tette vart här en stund och hjälpt mig medans Jimmy var iväg och storhandlade. Det blev mycket mys med massor kärlek! Du kommer vara världens bästa moster Tette, det är jag säker på <3
 

Underbara älskade

 
Idag var vi på återbesök på bb, dom mätte gulheten och vägde. Gulheten hade sjunkit, den har alltid vart låg men dom följer ju ändå. Hon hade gått upp 50g sen igår, idag låg hon på 2910g :) det kändes riktigt skönt att vårt första dygn själva har gått så bra. Vi hade en lyxnatt inatt, iofs har vi bara haft en dålig hittils men den kändes :p Alicia vaknade och var hungrig först strax efter 2 och sen strax efter 6. Så jag fick en hel del sömn :) (y)
Ne nu vaknar min lilla prinsessa, vi hörs. Puss!
 

Alicia <3


Nu är vi äntligen hemma från bb. Vi stannade på bb i tre nätter, inte det roligaste men behövs det så gör det. Allting funkar jätte bra för oss och lillan mår bara bra. Imorgon ska vi tbx på återbesök för att kolla gulheten( vilket vart bra hela tiden ) och väga. Alicia får mat tillägg för att hon är lite liten men vi får se hur länge vi behöver fortsätta med det :) Jag ska berätta mer om förlossningen osv om ni vill veta! Just nu ville jag bara säga att vi är hemma och mår bra allihop, Alicia är världens finaste lilla flicka och är så lugn och fin <3
 

Tomorrow

Jahopp imorn är det dags, klockan 8 ska vi vara på förlossningen och så ska jag bli igångsatt. Har vi otur måste jag äta en medicin i ett dygn innan dom kan ta hål på fosterhinnorna, har vi tur så går det utan. Jag är lite nervös men inte så farligt faktiskt.. jag trodde det skulle vara värre. Men det kommer säkert ikväll när jag ska sova eller nått.. jag önskar så djupt att det hinner sätta igång av sig själv innan men nu har jag gått och hoppats i 16 dagar.. -.- men så alla vet det iaf, senast imorgon så sätter det igång och sen är våra liv förändrade för alltid! Sen har jag fött mitt alldeles egna mirakel till världen och är mamma. Jag vill bara hålla mitt barn i mina armar nu och se hur h*n ser ut, har h*n mina ögon ? Jimmys näsa ? Tvärtom ? :) det är så spännande!
Så nästa uppdatering blir förmodligen med en söt bild på en bebis.. min bebis! vi hörs då ;) puss

Happy

Helluu, ännu en dag av väntan.. jag har vart i hundgården med Bonzo redan en sväng idag och det gick så sjukt bra. Han sa inte ett ljud när vi gick dit, alla hundar i gården kom rusande mot staketet när dom såg oss komma men Bonzo var bara ivrig att hälsa på dom! Vanligtvis har han gnällt och skällt innan vi kommit in men idag var han som en helt annan hund.. jag är så galet glad :) Han brukade "muttra" och ibland småskälla på folk vi gick förbi på promenaderna förr men det har han helt slutat med nu. Han har aldrig vart aggresiv utan bara osäker och det är så underbart att se hur han förändras och är en säkrare hund nu. Jag hoppas verkligen det fortsätter såhär nu och bara blir bättre :D
Vi får se om någon förlossning startar idag.. jag hoppas verkligen det. Vill inte behöva gå till läkaren på onsdag och jag vill verkligen inte behöva bli igångsatt.. usch :( håll en tumme för mig allihop, puss.

We're walking in the right direction


lite bilder från veckan som gått
Heeejsan, jag har blivit sämst på att blogga nu men det finns liksom inte så mycket att säga. Vi väntar fortfarande på att vår lilla bebis ska vilja komma ut till stora världen.. idag är det 12e dagen över tiden och väntan känns som en evighet.
Jag och Bonzo är i hundgården minst en gång om dagen nu och det funkar så himla bra. Han är lite fjantig när han träffar andra hundar och skäller alltid till en början men när han väl är där inne så springer han runt och busar mest av alla med alla :) storlek på dom andra hundarna spelar ingen roll! Det känns jätte skönt att det går så bra och snart skäller han nog inte alls när vi närmar oss gården heller eller när vi möter andra hundar när vi promenerar :)
Jag blir jätte stolt över honom för han får alltid så mycket komplimanger om sitt temperament, utseende och jaa allt :p super kul! <3
 

11 september



Och vi väntar fortfarande.. igår var vi hos barnmorskan, vi fick tid till läkaren nästa onsdag om inte bebisen kommit än och antagligen blir jag igångsatt torsdag morgon därpå om det inte hänt nått än då. känns skit att ens behövt få en tid.. jag hoppas verkligen att jag får föda själv innan dess :(
Idag kom tette hit, vi var och släppte hundarna i hundgården dom precis byggt klart här nedanför och sen tog vi det lugnt här hemma bara. tittade kläder, tette beställde lite :) nu har tette åkt och jag o jimmy sitter o slappar i soffan. Ska nog lägga mig på spikmattan snart, låg i 20 min igår och tydligen frisätter det ett ämne i kroppen som kan hjälpa till att få igång förlossningen så aa.. får väl hoppas att det hjälper.
vi hörs, puss!
 

Kämpa vidare

Två bilder från igår

Hej på er. Än har vi inte fått någon bebis... det känns underbart att så många väntar på vår lilla bebbe, h*n kommer bli bortskämd med kärlek!
Igår och i förrgår var jag i klocket över dagen, mamma plockade upp mig runt 7 på morgonen båda dagarna när hon slutat jobbet och sen åkte jag hem runt 2-3 igen. Igår var vi i två hundgårdar, underbart för hundarna :)
Idag är det ju lördag då.. händer inget speciellt, vi bara väntar och väntar här. Jag ska ta o baka en tigerkaka om en stund, mumsigt. Det blir slapp hela dagen :) vi hörs, puss.

Fina pojken

Min fina pojke <3

Väntans tider



två bilder från igår.
Än har vi inte fått någon bebis.. känns skit att jag går över tiden. Jag vill inte vänta mer.. nu går man bara runt och väntar på tecken att det ska starta liksom. Inget kul alls.
Idag har jag städat för att fördriva tiden och få annat att tänka på, får se vad jag hittar på imorgon. Om h*n inte bestämmer sig för att komma ut vill säga. Vilket jag verkligen hoppas påååå!
Nu sitter jag själv hemma igen efter att Jimmy var hemma i två timmar, han drog iväg o spela basket med några vänner. Suger ju rätt hårt o sitta själv just nu när det bara känns as jobbigt menmen.
Vi hörs, puss.
 

You bring me sunshine

Foto: Tette Modell: Jag Redigering: Jag
En bild jag blev väldigt nöjd med, ljuset gör allt!  Tack Tette för att du övertalade mig att modella en stund :p nu har jag fina bilder med magen, är jätte glad för det.
 

Black and White


Foto: Tette Modell: Jag(och Bonzo) Redigering: Jag

You always put a smile on my face



Zombie Pumba och Bonzo imorse på morgonrundan :) älskar mina fina djur <3
 

My little angel, we're ready for you.

Har ny hårfärg sen en vecka tbx ungefär.. blev mycket mörkare än tänkt men det blir nog bra efter ett tag. Färgade samma färg förra året och det var likadant då :) we'll see..
Hola! ååååh jag vill inte vänta mer, lilla älsklingen får mer än gäärna bestämma sig för o komma ut nu. Imorgon är det beräknat men vi får väl se.. jag vill inte gå över tiden :(
Idag ska jag och Bonzo med ut på landet.. igår var vi hemma hos Bodil och Bonzo blev trimmad :) Han blev så fin! Han hade blivit en liten luffs igen hehe
Ne ska väl göra mig klar nu så jag är redo när vi ska åka, vi hörs. Puss

We just keep on waiting

Underbart fina Mozart <3
Ingenting speciellt händer här. Det är helg, vi svullar godis o chips och jag/vi väntar väl bara på att vår lille bebbe ska vilja komma ut :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus