Jysk

Alicia såg inte ut att tycka om jysk speciellt mycket haha! Den här hyllan var det jag köpte hem 👍


The way I feel

Hejsan. Idag har vi vart o handlat med mamma, ias, tette och ralle.. Det vart en hylla till toan och lite galgar på jysk och så saft och kakor till dopet.
Efter det var det dags för dopsamtal och sen sprang jag med tette o ralle en snabbis på stan o titta efter en blus för mig att ha på dopet. Jag hittade ingenting så det får väl bli en sväng imorn också..
Nu sitter jag och plutten o tittar på lyxfällan, sen blir det en sista runda med bonzo o så sängen.
💋


Hair

Haha jag och Alicia skojade lite i spegeln hemma tidigare idag, hon tyckte nog hon var snygg i mammas hår ;) hon tyckte det var jätte skoj iaf!

changed plans


Jag fick en låång hård kram av Asta när jag kom hit, hon har nog saknat mig ^^ vi har ju vart här två veckor i rad och så nu har vi inte vart här på en vecka. Underbara Asta, världens bästa kramare <3
 
Kvällen blev inte riktigt som planerat.. vi skulle haft photo shoot på dansen men det blev tyvärr inställt i sista sekund. Jag och Bella tog en promenad tillsammans hem hit när hon slutat skolan då jag ändå skulle till klocket. Nu blev det ju ingen dans tyvärr men vi bestämde oss för att vi ska stanna över natten så vi gick ju inte hit i onödan i alla fall!
Imorgon ska jag till jysk med mamma och sen halv fem är det dags för dopsamtal. Dopet är ju redan nu på lördag!!! jag har inte ens nått att ha på mig än xd jag tänkte försöka hitta en blus som matchar Alicias rosetter på dopklänningen, vi får väl se om jag hittar nått :)
Ne nu ska jag sätta mig framför tvn en stund, är trött efter promenaden haha.

She is happy

Hola! Idag har jag fått iordning på nästan alla kläder, behöver köpa fler galgar och hänta upp en kartong med kläder som råka följa med ner i källaren bara -.- jag har även fått upp gardiner i vardagsrummet och tavlor i sovrummet.
Jag tog en promenad till hemköp med Anna tidigare idag och sen kom Bella efter skolan och åkte hem strax efter nio. En bra dag!


Miss you love

Idag har Tette och Ralle vart här, Ralle bjöd på semlor och chili wok. Som jag längtat efter thai mat!! Nu kan jag somna gott inatt med magen full av mums höhö 👍
Dock önskar jag att Jimmy var här.. Suger att vara själv.. jag har ingen att prata med, det är alldeles för tyst och jag saknar honom.
Jag har inte hunnit med alls så mycket som planerat idag.. Vardagsrummet är iaf tomt på kartonger nu, kläderna får bli prio ett imorn! Ska snart gå o lägga mig med mina små älsklingar.. Alicia får sova med mig nu när det bara är vi 😊 ska bli jätte mys!


If I wanted loneliness

Hej på er. Bloggen får tyvärr bli lite lidande innan hemmet är klart. Jag är näästan klar! Kläderna ska in i garderoberna, gardiner, tavlor och lite små trams ska på plats så är det klart sen :) det kommer bli super!
Tette och Ralle är här idag och dom hade med semlor hehe, mums!


Roses are red

Blev så galet glad i fredags när min älskade kom hem med dom här fiina rosorna till mig. Det är första ggn jag fick blommor av honom haha, han är inte direkt en romantiker :p
Jag blev så chockad, så himla glad!!!
Tack min fina, älskar dig! ❤


New home

Ni förstår ju nog varför uppdateringen vart så dålig.. Hela dagen igår bestod av packning och flyttstäd. Dock hann vi inte bli helt klara igår så imorse åkte jag tsm med mamma och bella till lägenheten och städade det sista. Stort tack till er som hjälpt oss med flytten :) nu bor vi här i vår nya lgh med underbar planlösning o stora ytor, det känns underbart. Jag har hittat min runda med Bonzo och allt faller saakta men säkert på plats här hemma. Imorgon åker jimmy till eskilstuna igen så vi är själva till torsdag och nu ska vi vara hemma. Jag vet ju iaf vad jag kommer ägna dagarna åt :p


Veckan som gått

Alicia är 62,7 cm och väger 6325 g, vi har nycklarna till lägenheten, jag och Bella har krånglat oss till hundgården i all snö två ggr, jag har ätit alldeles för mycket godis och fått god mat. Lite av vad som hänt i veckan! Idag ska allt det sista ner i kartonger och imorn flyttar vi ääntligen!!


God morgon


Fullt upp

Hej på er. Sry för den dåliga uppdateringen.. Fram till runt fyra idag har jag mått så jäkla dåligt. Jag låg i soffan med mjukisar, raggsockar, stickad tröja, morgonrock, filt och täcke.. Ändå frös jag så jag hade gåshud :/ mådde bajs!
Sen så fort jag mådde bättre börja jag packa för fulla muggar, har fått klart en hel del nu men det är ändå mycket kvar. Känns som man aldrig ska bli klar -.-
Nu orkar inte ryggen mer så det fick räcka för idag.. Det sista tar jag imorn o på fredag.


Underbar dag


I felt alive

Ligger i sängen nu och ska sova tänkte jag, jag somnar nog ganska snabbt när jag lagt ifrån mig mobilen.
Imorgon ska vi iväg till linköping och hälsa på barndomsvänner, en underbar familj jag känt hela livet faktiskt. Det ser jag fram emot väldigt mycket!
Det blev inget packande idag.. Jag får sitta uppe hela natten imorn haha, det måste vara klart efter den här helgen.. Nästa vecka åker jimmy iväg och jobbar och vi ska till mamma igen och sen flyttar vi ju. Så imorn så fort vi kommit hem är det packa packa packa som gäller!

Sakki frågade om jag ville med till världens bar förut.. Tyvärr gick det inte ikväll då vi ska upp tidigt imorn men bara frågan fick mig att känna mig så levande i en stund. Tanken på att dra iväg, umgås med vänner och kanske nya människor, skratta och bara glömma alla måsten för en stund. snygga till mig och kanske känna lite spänning.. Det gav mig en fantastisk känsla!
Jag älskar mitt liv, inget ger mig så mycket glädje som min dotter men visst behöver en förälder vara egenperson ibland också och inte bara mamma :)
Att komma bort korta stunder ibland får en bara att uppskatta det man har ännu mer ❤
Men nu ska jag sovaaa, god natt fina ni. Vi hörs mer imorgon 💋


Så gott

Till fredags gott fixade jag idag gräddglass, grädde, maränger och chokladsås.. Mmmuuums säger jag bara! Ibland är jag allt bra 😉 höhö
Dags att börja packa. Men jag vill ju titta på film på tvn :/ hmm.. Får se hur jag löser detta.


Mysis

Alicia chillar i(och äter) sina nya myskläder 😉❤


We will be ok

Hejsan. Idag var det bara att gå upp när jag vaknade strax efter nio.. vi hade ingen frukost hemma så jag sprang ut med Bonzo en snabbis, hoppade in i en snabb dusch, fönade håret och sen gick jag direkt ner till ica. Jag hade behövt sova lite längre känner jag men det får bli en annan dag.

Idag måste vi börja packa!! Vi ska hämta kartonger lite senare och sen är det bara att sätta igång.. det är massor skit som ska rensas bort och slängas. Jag har lovat mig själv att inte släpa med massor onödigt till den nya lägenheten :p Nästa helg flyttar vi, äntligen!!


Mammas flicka

Sista dagen i klocket. Känns lite trist men det ska också bli skönt att komma hem. Inatt sov jag sittandes med Alicia i famnen hela natten.. Hon ville bara inte sova själv så jag hade inget val. Hon trivs här men hon har vart väääldigt mammig de här dagarna, inte konstigt.. Det är inte hemma, det är mycket mer ljud än vanligtvis och massor andra ansikten. Men det har gått bra, bara att hon vill vara mer hos mig.
Förhoppningsvis får jag sova inatt iaf när vi är hemma :p är väldigt trött efter natten..


Remember


Tell me you miss me

Idag är det dans som gäller. Ska gå upp med vagnen i den tjocka snön, vi får väl se hur det går :p vi klarade willys o tbx igår så det ska nog funka!


klocket

Hejsan. Vi sitter just nu själva här hemma, mamma åkte nyss till jobbet och Bella har inte kommit hem från skolan än. Men hon kommer snart! Ias är ju hemma men han ligger och sover eller nått uppe på sitt rum :p Tette var också här en snabbis innan mamma åkte :)

Early morning

God morgon.. Är redan uppe och har packat för vår lilla vecka hos my crazy family. Klockan visar alldeles för små siffror men mamma plockar upp oss efter att hon lämnat Bella på skolan så :) ne nu ska jag byta om på lillan som vaknade!
💋


Övernattning

Jimmy ska iväg o jobba i eskilstuna från tisdag till torsdag och efter ett kort samtal med mammut blev det bestämt att jag, alicia o bonzo ska komma dit och bo under tiden :) det blir ett litet äventyr, men alicia har ju sovit där innan så det ska nog gå alldeles utmärkt! Ska passa på att ta en skogspromenad med bonzo, alicia får gosa massor med familjen och förhoppningsvis får jag någon god middag höhö. Mys ska det bli! ❤


God morgon


Proud

Har glömt att visa er de här bilderna! Jag blir helt tårögd varje gång min lilla prinsessa överraskar med nya färdigheter, för så är det verkligen.. Ena dagen vill hon knappt lyfta huvudet men nästa stödjer hon till och med upp på armarna! Att vara mamma är fantastiskt och jag är världens stoltaste mamma också.. Jag blir så himla glad över alla fina komplimanger Alicia får varje dag ❤ min fina 😊


Natti

Ao.. Eller snart iaf. När prinsessan somnat! Går runt och sjunger vaggvisor för henne nu, jag själv är as trött så hoppas hon vill somna snart ❤
Imorgon ska här städas och jag måste börja packa lite också. Vi hörs mer imorn
💋


it makes me happy



Här är bilder som Jolla tog på dansträningen idag :)

Changes

God dagens! Idag är det dans som gäller. Jag har inte fått ett skit gjort den här helgen fast det finns en heel del att göra.. Det behövs städas och vi måste börja packa för flytten! Men jag får börja imorn istället :) Nu ska jag fixa iordning mig, puss.


a day to remember

Hahah ignorera mig! tyckte bara om bilden, dock inte mitt smile...
Fler bilder från när pappa, Sophia och Robert var här :) Dom här är tagna av robert! Det blev ju mest bilder på lillan, det var första ggn Robert och pappa träffade henne så det är ju förståligt dock :) mig gör det inget, ju fler bilder vi har ifrån hennes uppväxt desto roligare och bättre <3

Where is your heart

God morgon. Inga planer för idag mer än att tvätta o allt det vanliga såklart. Är smått yr, orkelös och svag i kroppen idag.. Inte kul alls men det är bara o köra på.


På med leendet

Idag är blodtrycket åt skogen känber jag.. Började igår redan men idag är det inte alls kul. Dålig syn, trött, seg, så fort jag rör mig trycker hela huvudet(vet inte hur man ska förklara känslan) och jag blir yr när jag går. Förstår inte varför det blev så nu plötsligt..
Ikväll är det äntligen dags för dans igen, får se hur det går då dock.
Mår skit idag pga både det ena och det andra.. Dansen får mig nog på bättre tankar!


När solen värmer

Idag är min nacke och bakhuvudet stelt som fan.. Mår illa så ont det gör.
Jag har iaf fixat lasagne som vi nyss ätit och jag tänkte lägga mig på spikmattan en stund och se om det hjälper.
En sväng i hundgården tänkte jag klämma in idag också 👍 det blir tyvärr inte alls lika ofta längre.. Det är svårt att matcha in det med en tre månaders bebis.


Good morning kiss

Från min kära Bonzo 😜
Dags att gå upp nu känner jag, igår sov vi alldeles för länge. Jag är dessutom vrålhungrig och har vart sen jag gick ut med Bonzo kl halv sju imorse.. Och Alicia ligger här bredvid och gapar för fulla muggar ❤ God morgon på er!


den största kärleken av alla


Jan. 07, 2013

Hej på er. Jag håller på o plockar ner julen här hemma.. Känns lite trist men vi ses ju om ett år igen ;)
Jag var så gaaaalet trött imorse, lyckades inte ta mig ur sängen förrän runt halv tolv. Egentligen inte då heller men då fick det vara nog haha. Inga planer för idag, det vanliga bara.. Vara mamma, matte och flickvän. Men det tar tid och kraft så det räcker :p o hemmet måste skötas och maten lagas höhö


you always shine

fotat av far

Home again

Nu är vi äntligen hemma igen. Det har vart en lång, fruktansvärt kall, tung(hade Alicia i bärselen) men fin dag på kolmården :) Alicia har sätt sin första tiger bara tre månader gammal, inte illa 😉 vi fick komma in gratis på tropikariet och Alicia tittade på hajarna med Tette, hon såg jätte fascinerad ut!
En bra dag har det vart i det stora hela, tack för idag Tette och Ralle 👍
Nu håller vi på med mat och sen ska jag tina upp i ett rykande hett bad, mmmm uunderbart!


kolmården

Några gamla bilder jag tagit på sälarna på kolmården höhö
Imorgon är det fri entré på kolmården och jag och Alicia ska passa på att åka dit tillsammans med Tette och Ralle :) kommer bli super mysigt, jag har aldrig vart där när det är kallt(när jag var en liten plutt bara men det minns jag ju inte). Det ses fram emot, jag älskar kolmården! <3

It can only get better

Vi ska göra hemmalagad pizza(halvt iaf) nu och sen ska jag slappa ännu mer.har legat o sovit med Alicia i soffan i någon timma redan 👍 är yr och trött idag. Rösten är tillbaka men jag mår inte alls bra..


myskväll


Underbart

Underbart att lägga sig utan halsont eller täppt näsa! Jag fick några dunder tabletter av Jolla förut och nu kan jag prata nästan helt normalt, jag har inte det minsta ont i halsen och känner mig mycket bättre :))))))
Myskvällen var jätte mys. vi åt bakelser, ostbågar, drack te och tette fixade Monika för en utekväll 👍
Alicia var tjurig ikväll, dock har hon vart super glad från att vi kom hem igen.. Antar att hon har en liten klängperiod, ikväll tyckte hon inte om nån annan än mamma haha ❤ nu ska jag sova, är helt slut efter dagen. God natt vi hörs mer imorn igen och då mer eftersom jag mår bättre igen 😊 puss


Myskväll

Klockan sex är det dags för myskväll med dansgruppen :) har ingen röst idag heller men det blir nog bra ändå ;) jag har bakat en tigerkaka att ha med, mums! Nu måste jag springa o ta ut den hejsvejs


Papper och penna

Gårdagens rubrik blev sann.. Idag får vi kommunicera med papper och penna här hemma. Jag har iingen röst kvar. Tror jag hade feber inatt och nu är jag snuvig igen och huvudet dunkar :( jag blev ju nyss frisk... Jag blir sängliggandes idag i hopp om att bli bättre tills imorn ❤


No voice

Har vart på ingelsta och handlat på maxi, diskat, gått ut med sopor och badat med min prinsessa. Nu är jag helt slut för idag och sitter o slappar i soffan. Jag har knappt någon röst idag och pratar så lite som möjligt i hopp om att det ska bli bättre snart..
Jag har druckit te ur min stooora nya kopp från indiska också. Ska visa er den imorn, love it!
Ne nu ska jag gå o lägga lillan som somnat i min famn ❤ puss på er 💋


2 januari

Hej på er. Hoppas ni fått en bra start på det nya året :) igår var jag och handlade med mamma och bella, sen satt jag bara hemma och åt jordnötsringar och drack cola.. Jag tog en tjockisdag innan allvaret får börja 😉 idag ska vi o handla igen men idag följer jimmy och alicia också med ❤


Gott nytt år!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus