Har inte tid för det här


Hej. Idag är det nedbäddad i soffan som gäller.. Jag måste bli frisk. Idag börjar extraträningar på dansen och jag är så förbannad på att jag inte kan vara med.. Inte idag iaf. Men jag ska dit och titta tänkte jag. 
På måndag börjar fem veckors praktik på hemtjänst.. Det känns som en evighet men det går nog fort. Imorgon måste jag ta mig dit och se vilka tider jag ska gå så jag kan sätta dagisschema för Alicia.
Har inte tid att vara sjuk :o

Worse


Hej på er. Jag har mått mycket värre idag igen.. Igår var rösten mycket bättre men stora delar av dagen har jag knappt fått fram ljud :( imorgon blir jag sängliggande, punkt slut...
Alicia har haft ännu en super dag på dagis förutom att hon inte åt maten så bra, däremot slank smörgåsarna hon fick istället ned utan problem. När hon kom hem upptäckte jag dock varför hon kanske inte var så sugen på maten.. Hon har ett nästan svart blåmärke på tandköttet var en baktand ska komma upp. Tanden på nedre raden har kommit upp lite så förmodligen har hon bara råkat bita hårt eller tuggat på nått så hon fick blåmärke. Vi ringde iaf 1177 för säkerhetsskull då det är så himla mörkt men sålänge det inte förvärras tror dom med att det är en tand påväg eller att hon bitit. 
Ne nu ska jag mysa ner mig här i soffan o njuta av lite lugn o ro, vi hörs. Puss

omelett

Tette slängde ihop en aaaasgod omelett idag. Jag har aldrig ätit omelett förut och vilken tur jag hade som fick en så himla god första :D hon använde bara ägg, mjölk, bacon, broccoli och örtsalt :) super god verkligen!

love will always be stronger

 
 Hejsan. Jaa finns inte mycket att säga om dagen.. jag har blivit bättre i halsen nu emot kvällen efter att jag tog bisolvon, Inatt hostade jag massor så jag fick springa in på apoteket och köpa slemlösande.. :/ inget trevligt ämne kanske men det är ju inte direkt någon hemlighet att folk blir förkylda såhär på hösten.
Dom är jätte glada för Alicia på dagis, hon går mer och mer och snart väljer hon nog det över att krypa när hon vill nånstans fort. Än så länge så kryper hon ju helst men det verkar som det byter snart :)
Hon är vääääldigt matglad på dagis också och det känns jätte bra, ännu ett tecken på att hon trivs. Hon bryr sig inte ens när jag lämnar henne på mornarna :p jag är mer ledsen än hon, haha!
Imorgon hoppas jag att jag kan återgå till träning igen, hatar att inte kunna träna när jag vill.

Mys

Jag är sjuk och Alicia kändes inte så kry när jag hämta henne på dagis. Nu har vi ätit och satt oss framför tvn, Alicia verkar piggare nu iaf :) hon sitter helt inne i tvn o dansar med i bubble guppy musiken :p nu blir det bara slapp resten av dagen och jag hoppas på att komma på bättringsväg snart.. Ån sålänge går det bara nedåt :( men det år bara att vilavilavila antar jag.. Hur man nu ska kunna göra det.
Hoppas ni haft en fin dag!



Halloweenvimmel

Tack för en kul kväll Jenny, Tette, Mirjam och Sophia :) 💕


God morgon


God morgon. Vi sitter och tittar på bolibompa innan det är dags att gå till dagis, eller ja Alicia står och leker vid bordet nu :p jag är sjuk.. Skulle ha gått till gymmet idag. Jag ska få en prova-på vecka av Jenny hon fick att ge bort. Men det får bli imorgon, förhoppningsvis. Idag blir jag sängliggande med skolarbeten...
Jag måste i alla fall bli frisk till torsdag, då börjar extra träningar på dansen och dom vill jag absolut inte missa. Så ja.. Det är bara att lyssna på kroppen och se till att vila. Det är så svårt när man har tusen saker man vill och behöver göra.. Hemmet behöver städas,  jag behöver träna osv.  Menmen.
Hörs senare igen, puss.


Halloweenskoj






in med det nya

Hej på er. Jag har haft en toppen dag, hoppas ni också haft det.
Det började med en runda på stan för mig och Alicia tillsammans med Tette och Jenny, det blev några nya toppar till mig och mjukisar och en mössa till Alicia. Sen gick vi alla till affären och handlade hem lunch som vi åt här, kyckling med sallad. Mmmmums!
Sen var det iväg igen, när Jimmy slutat jobbet åkte vi iväg på sulkyjakt och vi hittade en super bra som fick följa med hem :D Det blev en babytravel, ska skriva om den mer imorgon. Vi är super nöjda i alla fall och det ska bli så skönt med en mindre, smidig vagn med swivelhjul fram.
Sen  åkte vi vidare till citygross för storhandling, så nu är kyl och frys påfyllt igen och vi köpte äääääntligen hem en vååååg! Under åren vi bott ihop har vi inte haft en våg haha.. har alltid passat på att väga mig när jag kommer hem till mamma :p men nu äntligen kan jag göra det hemma!
Nu är det idol som gäller, som för den delen börjar nu igen så.. ha en fin kväll, vi hörs mer imorn. Puuuss
 
vad tiden går fort! min lilla skrot <3
 

It does get better

Helluu, igårkväll fick Alicia feber så hon fick bli hemma idag och Jimmy med eftersom jag var tvungen att gå till skolan idag o ha redovisningen. Det gick bra, jag har aldrig känt mig så lugn och trygg framme vid tavlan. Jag slängde till o med in lite spontant prat. Jag hade inte planerat vad jag skulle säga, bara om vad. Det var nog smart, då blir det mer spontant och avslappnat :)
Jag är också sjuk.. Imorse fick jag knappt fram ljud men det blev bättre sen. Är förkyld och känner mig svag och öm i kroppen. Imorgon blir det vilodag för både mig och Alicia här hemma 💕 
Imorgon ska vi åka o kolla på sulkys också, förhoppningsvis får vi med en hem ;)


sulky ?

Jag tänkte köpa en sulky, det blir så klumpigt med kombivagnen när man är i affärer, på stan, spårvagn osv. Därför vill jag ha en mindre, smidig vagn som får plats och är lätt att fälla ihop in i bilen men ändå är bekväm till vardags. Jag vill att Alicia ska kunna sova i vagnen om det skulle ske, att vagnen är i bra kvalite och bakväm att köra. Jag har tittat runt lite och hittade Beemoo sulky shopper, den är en året-runt-vagn vilket känns viktigt för snart är det vinter och snö och vi alla vet ju hur det kan bli med små hjul i snö och blask.. hopplöst! Så det är en ganska avgörande del. Den har justerbart handtag, något vi behöver då vi alltid har olika på vagnen vi har nu. Jimmy vill ha lägre och jag högre, det skiljer bara nån centimeter på oss men det är väl en smaksak. Stor korg under, väldigt positivt! Stor suflett(går att fälla ut mer än på bilden), sväng och låsbara framhjul också positivt.
Jag undrar om någon har erfarenhet av den här vagnen ? Vad är bra/dåligt ? Snälla om nån som vet läser det här, kommenteraaaa :p Eller har ni någon annan vagn att rekomendera ? det är så svårt att bestämma vagn och speciellt när man vet typ ingenting... men det lutar åt den här, den är på extrapris nu också så den blev billig. Dessutom tycker jag att den är rätt snygg :)
 
 

busy

Heeeej! Jag har haft fullt upp i några dagar nu.. som ni kanske märkt här :/ jag som trodde det skulle bli lugnare när alicia börja dagis, har ju mer o göra än någonsin känns det som haha. Idag har jag vart på skolan och gjort prov och planerat lite med min projektgrupp.. imorgon är det redovisning. Yeeeeey!.......... det värsta jag vet och så har det alltid vart. Men än sålänge känner jag mig inte nervös, jag hoppas inte det kommer imorgon heller eller alls. Tänk om jag kunde få gå upp där och bara prata precis som jag tänker att jag ska och som jag vill. Det vore en dröm, man har så mycket man vill säga men när jag väl stått där har det alltid knutit sig och hela jag bara brinner upp inifrån. Så synd tycker jag att det är, de som är blyga och inte vågar är nog oftast de som egentligen har alla de där bra sakerna att säga och dela med sig av. Menmen, vi får se hur det går idag. Nu är det ju inga omogna snorungar man ska prata inför och man är det inte längre själv heller :p nu är vi ju vuxna människor allihop. Det känns iaf miljoner ggr bättre än så länge. Håll tummarna för mig!
 
Provet då.. det var fleera år sen jag skrev ett prov, jag minns inte ens sist jag gjorde det. Det var väl i 9an typ haha. Det känns helt okej, jag är lite osäker på om jag fick med allt men det jag skrev kändes bra men som sagt, är rädd att jag missade nått. Vi får väl se :)
 
Nu ska jag fortsätta att plugga inför redovisningen och sen ska jag hämta min prinsessa på dagis som jag saknar extra mycket idag, ingen aning varför. Vi båda håller på o bli sjuka och jag var på gränsen att ligga kvar i sängen imorse men jag klarade av provet i alla fall och det är jag glad för. Imorgon är det bara redovisningen att klara av och så plugg hemma såklart men då kan jag ligga nedbäddad ändå.
 
Bvc var vi på igår också ja, det gick bra. Alicia var iiiinte på sitt bästa humör, hon grät så fort vi började ta av henne kläderna och så var det läkarkoll också och det var ju absolut ingen höjdare tyckte hon -.- har aldrig sätt Alicia så upprörd. Men sprutorna var det inga problem med, hon grät i två sekunder efter och sen gick allt över. Skönt det i alla fall! Sprutor är ju aldrig kul och speciellt inte om man får en i varje lår samtidigt...
Ne nu ska jag sluta babbla, vi hörs sen igen. Puss!
 
Något jag får påminna mig själv om då och då och som alla nog borde!

unreal

Måndag igen då, Alicia är på dagis och jag sitter hemma just nu och ska börja plugga. Undra hur det går för Alicia idag, om hon går nått mer på dagis eller om hon fegar och kryper runt :p Självklart kommer hon inte att gå hela tiden men jag hoppas att hon blir extra pepp av sina kompisar och försöker gå ännu mer. Vi får väl se hur säker hon känner sig när hon kommer hem, jag får fråga lite sen när jag hämtar hem henne :)
Det känns så konstigt, min lilla prinsessa som nyss bara kunde stå själv i nån minut kan gå!! Hon tar ju bara några steg i taget men det måste ju börja nånstans :D stört! Jag är så stolt och lycklig. Snart kan vi gå promenader och skippa vagnen, ååååh det går för fort! Mammas stora flicka :D:D:D

På egna fötter


Helt otroligt! Känslan när jag såg min dotter ta sina första steg är obeskrivlig :D snart springer hon runt här helt obegränsad och ostoppbar, underbart. Jag är så lycklig idag, wohooo :D

Min helg har vart super, myskvällar hemma med de bästa jag vet, min familj ❤️ Och så dans idag :) Tillbaka till verkligheten imorn, hoppas ni haft en fin helg!



Höstmys


Det bästa med hösten, tända ljus i höstmörkret 🍂
Idag köpte jag nya ljuslyktor hem, de två ni ser på bilden o så en tredje större. Är super nöjd, har velat ha dom länge o nu slog jag till tillslut :) köpte dom på rusta för 299:- för alla tre

Friday i'm in love



Hej. Äntligen är det fredag! Veckan har rullat på som vanligt, Alicia har haft det super på dagis och jag får bara höra massor positivt :) 
I onsdags var hon hemma efter att hostat hela natten men det blev inget mer än lite host då o då efter det. Skönt! Så på toradag var hon tillbaks på dagis :)
Ikväll blir det i vanlig ordning idol med lite fredagsgott 👍 älskar fredagar!

Som bäst


💕
Fotograferingen gick sådär.. Hon var ledsen först men vi lyckades rycka upp henne och få några bra bilder tillslut. Fotografen ville dock att vi ska kika in imorgon och se om det finns någon tid över, och hoppas på en gladare Alicia :) nu är det bolibompa dags och sen träning för min del. Hörs imorn, puss!

fotografering

Idag ska Alicia ta en-foto på dagis, vi fick en tid en kvart efter att hon slutat så det blir ju perfekt att fixa iordning henne innan :) Jag tar med hennes "fotokläder" sen, dom fick hon inte ha på dagis för då hade dom nog inte vart så fina sen när det är dags för fotografering haha. Jag valde att hon ska ha kläderna hon har på den här bilden, jag tycker hon är så fin i dom. Endel säger att det bästa är att ha en enfärgad tröja för att inte dra fokus ifrån ansiktet och visst kan det stämma men jag tycker att Alicia kommer fram väldigt fint i den här rutiga klänningen så jag valde den :)
Det ska bli så kul att få ett ordentligt foto på skrutten, jag ska ta ett stort och rama in tänkte jag. Extra bra blir det eftersom hon nyss fyllde 1 också, så det blir ju lite som ett 1års foto också. Två flugor i en smäll, perfekt ;p

such a great feeling

Tog en bild på vägen hem när jag lämnat Alicia på dagis. Idag gick jag därifrån med ett stort leende på läpparna, Alicia vart jätte glad så fort hon såg sina dagiskompisar och hoppade över till frökens famn med ett leende. Vi vinkade hej då och båda var glada när jag gick :) Som ett mirakel, i fredags bara släppte allt, som jag skrev då hade hon en perfekt dag och jag hoppas på att det går lika bra idag. Att tyda på överlämnandet så tror jag det :)
Nu är det pluggdags, jag får en sån bra känsla i kroppen när jag klarat av en uppgift och skickar in den. Det är det som driver mig just nu :) Och när man får bra respons blir det ju bara ännu roligare.
Vi hörs!

take the time

Hej på er. Idag har jag och Alicia vart på Malwa(min dans) sedan klockan tre. Jolla är tillbaka i sverige nu och det var första ggn vi sågs sen hon kom :) Hon har vart saknad.
När vi kom hem stod det en bukett rosor, en påse m&m's och en lapp där det stod "Jag älskar dig Desireé" på köksbordet, blev så lycklig ^^
Jag har vart i affären en sväng och diskat o sen fixade Jimmy super mumsigt till oss, chokladpudding med grädde och blåbär. Muuuuuums!
Ikväll läste jag Snövit för Alicia, det är faktiskt nått speciellt med att läsa bok för sitt barn. Det blir en mysig liten stund tillsammans och det känns så viktigt. Jag är glad att mamma sparat alla våra gamla disneyböcker så att jag har massor bra sagor att läsa för Alicia nu :)
Imorgon börjar ännu en vecka då, dagis för Alicia, plugg för mig och jobb för Jimmy. Tänk vad lite tid man egentligen har för varandra här i livet... det gäller att ta vara på den tid man får. Vadå lite tid kanske någon tänker men jo... för mig är det lite tid, jag skulle spendera i stort sätt varje sekund med min familj om jag kunde <3
Ne nu ska jag mysa ner mig här i soffan, vi hörs. Puss & kram <3
 

Reload


Hej igen. Här har vi landat i soffan för kvällsmys och läggdags för Alicia snart. Vi har ätit pannkakor och jag läste nyss Askungen för Alicia. Hon sov ganska sent på dagen idag så vi får väl se när hon vill somna...
När hon gjort det ska i alla fall jag fixa pop corn och sen bara ta det så himla lugnt jag kan. Hoppas ni haft en fin dag, puss och kram 💕

Stronger now than yesterday

Dagens snygga frillor 👍
Hej på er. Lördag = slappdag denna vecka hos oss :) Alicia har fortfarande pyjamas o jag myskläder. Vi leker i hennes rum nu efter en mysstund i soffan. Får se vad kvällen bjuder på, ännu mer mys skulle jag gissa 💕

Fredagsmyser



Världens mysigaste Tyzon 💕

Perfect




Bilder från dagen och en sneak peak på Alicias just nu lekrum :p 
Det har vart ännu en toppendag! Jag har pluggat på idag med, städat Alicias rum, fick suuuper glada miner på dagis då Alicia hade haft en perfekt glad dag :D hon sa ingenting när vi skilldes åt där imorse och hade inte vart sur en sekund idag. Hon hade vart framåt, glad och nyfiken. Såååå skönt att höra!
Sen var Anna här en stund idag :) saknar min fina vän nu när hon pluggar i annan stad <3
Nu ser jag på idol och har mys. Fin fredag kväll på er, puss.

good day

Jag älskar när man kan sätta sig ner i soffan på kvällen och bara känna sig nöjd, idag är en sån dag. Jag lämnade Alicia på dagis klockan 9, därefter uträttade jag lite ärenden för att sen sätta mig och plugga hemma, sen kom Tette hit och vi gick ner på stan och uträttade ett ärende, hon följde med hem hit igen en stund och sen var det Alicia-tid. Efter att hon somnade straxt efter sju har jag tränat, pluggat, duschat, ätit lite och nu ska jag bara ta det lugnt och varva ner. Jag kommer nog somna i soffan som vanligt nu för tiden haha :p men det gör inget, jag tycker det är mysigt.
Imorgon väntar ungefär samma upplägg på dagen men med fredagsmys såklart :) Det blir fiiiint!
 
En sak jag vill berätta bara, jag är så stolt över vår lilla tjej :D idag är tredje kvällen hon lägger sig i sängen vaken och somnar själv utan att säga ett ljud :D:D förut började hon tjuta så fort vi sa god natt men det gick över bara sådär. Hon växer så mycket i sig själv med dagis, jag märker tydligt hur hon blir självsäkrare och modigare. Min stora flicka <3

Come and get it


Hej på er. Jag har precis satt mig i soffan och börjat varva ner efter en lång dag och ett hårt träningspass :) jag lämnade alicia på dagis runt halv 9 imorse sen gick jag hem och åt, läste igenom lite grejer inför lektionen och sen var det dags för skola. Vi hade förflyttningsteknik och lite genomgång om allt möjligt, plus ett litet prov i basala hygienrutiner typ. 
Efter skolan gick jag direkt till affären för att sen hämta alicia på dagis :) sen heem o diska, laga mat, diska, söva alicia o sen direkt på träningen :p 
Fullt upp hela dagen men nu ääntligen ska jag slappna av en stund.
Idag började jag med Tap out schemat, svetten rinner under passen och jag bara längtar efter att resultaten ska krypa fram :)

sov sött vackra ängel

Idag har vart en av de värsta i mitt liv. Döden lurar bakom varje hörn och de minsta sakerna kan vara det som avgör..  Det är så skrämmande och så hemskt. Oskyldiga liv förloras, för vad ? Ingenting.
Jag är frustrerad, arg, förvirrad, rädd, chockad och så otroligt ledsen. Idag och många dagar framöver går mina tankar till Nikki som förlorade sitt liv idag pga en hemsk olycka... Fina, underbara Nikki <3
 
Jag har fått lite ny energi av en underbar kväll med min dotter. Vi läste bok och hon somnade så fint i min famn, hon vaknade till när jag skulle bära in henne i sängen men sa inte ett knyst utan somnade bara om direkt i sängen. Min dotter är det finaste jag har, i såna här tider när man påminns om hur jäkla orättvist livet är. Hur lätt allt kan ryckas ifrån en.. då vill jag bara sitta hemma med Alicia, hålla om henne hårt och aldrig släppa taget. Vad som helst kan hända, när som helst, var som helst. Det gäller att ta vara på livet, sig själv och sina nära och kära.
 
Usch... hemska dag. Hemska orättvisa.
Vi hörs imorn, puss på er och hoppas att ni är lyckligare än jag idag. Gå nu och ge er mamma/syster/dotter/son/partner en stor kram. Byebye
 

If there is a god, help us now.

En riktig ordentlig söndag har vi haft här hemma. Alicia har krupit runt i pyjamas hela dagen och vi andra i myskläder. Alicia har vart snorig o liiite hostig hela veckan och i helgen har hon inte vart alls kry. Vi får se hur hon mår imorgon bitti hur det blir med dagis. Hoppas verkligen hon kommer iväg, det känns inte som läge för ett längre uppehåll nu när inskolningen precis är klar. Men jag tror hon kommer iväg :) 
Det har också vart en hemsk dag idag.. Jag kan utav respekt inte berätta vad som hänt men snälla alla ni som läser det här.. Håll tummarna och be för Nikki, min systers valp. Hon behöver alla böner o tummar hon kan få <3

Lets relax

Hej på er. Jag kör en lugn helg, idol igår o ikväll har jag kört yoga och så softar vi framför tvn nu :) imorgon är det dansträning o sen hem o förbereda sig inför veckan som kommer. Det är Alicias första "riktiga" vecka på dagis och jag hoppas att det går bra. Det ska bli skönt att få tid för plugg, det behövs verkligen!! Jag ligger efter just nu och fan vad det är jobbigt... Klump i magen hela tiden och ångest o stress. Men jag ska komma ikapp igen. 
Ne nu ska jag kolla på tv, vi hörs. Puss 💕

Dagis-katt


Alicias "nya barn" bild på dagis :)
Haha ja.. Idag följde Tyzon med till dagis. Oplanerat! Morgonen gick på som vanligt, vi gick iväg till dagis o jag vet att Tyzon brukar hoppa i korgen under vagnen men han brukar alltid hoppa ur när det börjar röra på sig. I alla fall, vi går till dagis och när vi kommer in på gården ser jag plötsligt något lurvigt sticka ut huvudet under vagnen. Tyzon???!!! Haha snacka om chock o samtidigt blev jag så full i skratt :p det var bara att vända om och lämna hem katten, han fick bli buren innanför min jacka. Han skakade o gömde sig när vi gick vid bilvägen :p haha knäpp katt! O tänk om folk såg honom ligga där under när vi gick till dagis haha, måste ju sett en aning kul ut xd 
Vi fick oss ett gott skratt på dagis iaf o mamma som jag berätta för :p 

Today


Dagis gick super idag, jag åt en sen mellis/tidig lunch som fick bli något mellanting. Fixade ihop goda smörgåsar av det jag hade hemma :) sen har jag tränat, rensat en hylla i garderoben(fortsätter imorgon) och storhandlat :) en bra dag. Nu är jag dödstrött, vi hörs imorn igen, puss god natt ❤️

love it

 
Jag är inte klänningstjejen men ibland faller jag bara pladask för vissa klänningar och det här var en sån... jag bara måste ha den, det är så jag känner  haha. Vi får se... jag kanske råååkar klicka hem den hehe. Skulle lätt ha den på nyår eller jul. LOVE!
 
 

Jacket

Igår kom äntligen min jacka jag beställt. Jag kunde inte vara mer nöjd, den känns så jag. Jag är mer en guldmänniska och därför föll jag direkt för gulddetaljerna och så den härliga kragen :) älskar den, höhö nöjd Desi 👍 Jag köpte den på h&m för 499kr

Mums

Dagens lunch. Kyckling med tomat, sallad, purjolök, sockerärtor och fetaost :) mums!


Autumn

Idag var jag bara med på dagis i en halvtimma och sen fick Aliciq vara själv. Jag gick o mötte upp Tette och tog en promenad under tiden :) nu är hösten verkligen här och jag älskar det. Alla underbara färger, den friska luften och alla mysiga kläder. Dessutom är det ju underbart med mörka kvällar och tända ljus! Men nog om det haha..
Det hade gått bra på dagis, Alicia slutade gråta innan jag ens hunnit därifrån och var lugn när jag kom tillbaka. Hon hade vart lite ledsen emellanåt men så är det ju. Det känns bra iaf, hon är ju så himla mammig så jag är förvånad att det går så pass bra ändå som det gör :)
Nu ska jag o Tette plugga.. Om Alicia tillåter -.- vi får väl se. Puuss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus