YOU AND ME

jag älskar dig


EMBRACE ME

hejsan, usch uppdateringen har vart allt förutom på topp den här helgen. sry för det. men jag har haft en fin helg tsm med älsklingen, tette och simon. igår var vi på ingelsta och köpte lite nice saker. jag fick med mig en jeansjacka, en t-shirt och ett puder hem. sen käka vi där och så me :) chilli wook för min del medans killarna slängde i sig varsin nachotallrik och tette lasagne :p mums!
idag bärjar ju skolan igen, känns sådär. eller ganska skit för att vara ärlig, jag har sån ångest över allt som har med skolan att göra. bara ordet får mig att vilja hoppa ner under sängen och gömma mig tills skiten är över, vilket det aldrig känns som om den ska bli.
vid 3 ska jag massera Elin, efter det ger jag mig förhoppningsvis iväg på ett affro-pass. om hälsan tillåter.. -.-
hoppas ni får en fin dag, vi hörs mer sen. puss

26 FEBRUARI

tjenis! idag har jag och jimmy vart hos tette i stort sätt hela dagen och umgåtts med tette och simon, tettes pojkvän.  vi har gått runt lite på HC, lagat smörgåstårta och bara umgåtts :) very nice day. men än är den inte slut, kvart över 9 ska vi på bio och se min låtsasfru! men vi hörs mer imorn, här får ni lite bilder från idag. puuuss


LET'S GET THIS STARTED

hejsan, hann inte uppdatera tidigare idag för mamma väckte mig imorse och sa att vi skulle till ikea så jag hoppade upp direkt och gjorde mig iordning och sen var det dax att åka. jag åkte tsm med mamma, bella(lillasyster), moster och linda(mini-kusinen) och vi hade faktiskt det kul :p vi gick runt på ikea i typ två timmar, sen åkte vi till biltema och sist till öb xd haha vi är hopplösa när vi är ute och åker, varje affär vi åker förbi ska vi in i :p har iaf köpt hygiensaker för två månader nu minst, vilket känns prima för då kan jag spara mer!
ikväll blir det bowling med jimmy, tette & simon. ska bli kul, var sjukt länge sen jag bowla. är inte så värst bra på det vad jag minns haha, aja vi får väl se sen :D innan det ska jag och jimmy gå runt på stan lite, han skulle köpa lite kläder och så tror jag. nicebajs. vi hörs, puss.

EVERY DAY.

snart ska jag iväg på dansträning x2, jag ska inte dansa dock eftersom jag är genomförkyld och verkligen vill bli frisk. känner mig väldigt hängig just nu och inte alls på topp men det är bara att ge sig iväg.
vi hörs kanske senare, om jag får någon tid idag. annars blir det imorgon, puss.
Demons & Angels - ansiktsskrubb, ansiktsvatten och återfuktande kräm. 183:- gick allt på, allt är köpt på apoteket.
ACO massageolja - kostade mellan 80-90 :- på apoteket.

KEEP THIS FIRE BURNING


hej igen! besöket på VC gick bra, jag ska gå på nån "super-kur" nu i en vecka eller vad det var och käka massa tabletter och ta inhalatorgrejerna jag redan har. sedan ska jag tillbaka nästa torsdag och så ska vi kolla hur det hjälpt och så. fasan vad skönt det känns att äntligen få lite hjälp och äntligen få komma till någon som lyssnar och vill hjälpa mig! är på jätte bra humör nu och snart kommer mamma hem med lite produkter jag beställde hem från apoteket när hon ändå är där, dom får ni se sen. puss.

VÅRDCENTRALEN

hejsan, om en stund åker jag och mamma till vårdcentralen. hon lyckades tvinga dit mig.. efter förra ggn jag var där bestämde jag att jag inte ville dit igen men jag antar att jag måste. jag ska dit för astman, förra ggn fick jag gå till en hemsk tant som bara sket i vad jag ville säga och sa emot precis allting. hon gav mig samma medicin jag redan hade och var bara totalt jävla otrevlig. mamma ringde och bokade tid åt mig nu utan att jag visste efter att jag sagt att jag går med på att gå dit bara jag aldrig mer behöver se den där kärringen. så nu har vi tid hos någon ulf och han ska tydligen vara jätte bra, han är överläkare också så det känns en aning bättre :)
jag är trött på att gå dit och göra samma prover varje år utan att få varken svar eller hjälp.. hoppas på annat den här gången.
vi hörs mer senare och då ska jag försöka få ihop någon bild till er också för nu blir det tyvärr ingen.
vi hörs sen, puuss.

SO WHAT'S NEXT

hejsan! sry för sämst uppdatering, ska försöka vara bättre de kommande dagarna.
idag hade jag min första kund här hemma. nicebajs! jag masserar då alltså :) det gick bra och vi har redan bokat in en ny tid nästa vecka.
jimmy är snart här, vi sover här inatt. vi skulle åkt till tette o hälsat på men tyvärr fick hon förhinder :( så jag har ingen aning om vad vi ska göra idag, det är sånt som märks. vi båda är genomförkylda så en slappdag hemma skulle iofs inte skada. aja, vi hörs. puuss.

YOUR HAND IN MINE IS ALL I REALLY NEED

hejsan. blir inte mer uppdatering idag, ska till jimmy nu så fort jag blir klar. ska med han till vårdcentralen och så sover jag där inatt. men vi hörs mer imorn :) ha en fin dag, puuss.

MEMORIES AND PICTURES

jag och bella har tittat på nästan alla av våra tusentals bilder nu :) dyker upp så många fina minnen, jag kan känna dofterna från då och jag blir så himla varm i hela kroppen när jag kollar på alla glada kort! om några timmar drar jag ner till stan för då kommer min älskade hem, jag ska köpa ett block på lagerhouse där vi sen ska sitta och klistra in massor av bilder. nicebajs!

jag och tette på vår födelsedag när vi fyllde 6 lr nått sånt, haha skrattar alltid när jag ser den. hur fan sov vi för att få sånna där frillor xd tette till vänster och jag till höger.

CHARLESTON

dansen blev klar idag så den ser ju inte primasuperduper ut än men ao :p vi ska också vara många fler egentligen men tyvärr var det bara vi fyra på träningen idag. men såhär ser dansen ut iaf, den är jätte rolig verkligen!


BLUE

mysplagg, lindex 75:- /rea

satte dit en liten vit ruta, kände mig inte bekväm för jag tyckte det syntes lite för mycket så ao :)

om en stund kommer en video upp på den nya dansen vi gjorde klart idag :D som melissa gjort åt oss, thx den är skit kul! så håll utkik ;)

NOBODY SAID IT WAS EASY AND I NEVER EXPECTED IT TO BE

god morgon mina kära, jag vaknade för sisådär två timmar sen. låg kvar i sängen en liten stund, gick upp och tog en låång varm dusch och nu har jag försökt få i mig lite frukost. men jag kan typ inte, det enda som gått ner är kalaspuffar. för att det är gott. jag har tröttnat på att äta samma sak heeeela hela tiden. jag behöver något nytt men det är ju lite sent att säga nu. förhoppningsvis handlar dom senare idag och då får jag se till att skicka med en liten frukostlista :)
idag händer nog inte så mycket, jag ska nog försöka ta mig ner till lagerhouse och köpa ett efterlängtat block där jag ska sitta och klistra i massa bilder från mina första dagar tills nu och sen är det meningen att jag ska fylla på så det tillslut blir mitt liv i bilder, kulkul! så det blir nog att pyssla lite. och juste, ikväll har jag dansträning också ja. det blir nice! men vi hörs senare, puuss.
söt morgonbild, ohja! håret är extra gulligt ^^

THERE'S A MESS IN MY HEAD

har vart och handlat för andra ggn idag. vi åkte till netto, maxi och coop :p
tidigare idag var vi på HC, jag fick med mig några riktiga kap. två blusar från cubus för 49:- styck och en super mysigt morgonrocksgrejs från lindex för 75:-, allt var så himla bra så jag var bara tvungen kände jag. blusarna blir superfina till sommaren men även nu! ska försöka få nån bild imorn tänkte jag, är så mörkt nu.

ONE WORD LIKE ONE KNIFE STRAIGHT THROUGH THE CHEST

nu drar jag snart och handlar med mamma och syster, blir nog rätt nice. tycker om att bara åka runt lite med dom ibland. det är sånt man sällan gör så att få lite fin tid tsm ibland uppskattas faktiskt. jag längtar till söndag.

I FIND NO PEASE HERE

god morgon, har friluftsdag idag men jag klarar inte att vara ute i kylan en hel dag med min astma som den är nu så jag sjukanmälde mig idag. vaknade för ett tag sen, får se vad som händer idag mer än att jag måste upp till dansen senare idag. man kan ju säga att mitt lov börjar nu och det känns väääldans skönt :) har ingen aning om vad jag ska göra men att vara ledig är alltid underbart. vi hörs senare, puss.
väldigt gullig bild från igår ;)

A SISTER

jag spenderade en stund hos min syster idag.


CAN'T GET YOU OUT OF MY MIND

hejsan, nu funkar internet äntligen hemma igen efter ett dygns uppehåll x)
har solat, firat bella och vart på dansträning idag. är helt slut.. vet inte änns varför. mina ben har värkt som satan idag och jag har haft sjukt ont i halsen och knappt kunnat prata alls emellanåt. ska nog sova snart för jag kan knappt hålla ögonen öppna och huvudet börjar värka.. inte alls ovanligt.
aja, vi hörs imorn. hoppas ni haft en fin dag, puss på er.
jimmy, jag, tette och simon för en vecka sen på vår födelsedag :p kass kvalitet men tkr om den bara för det är på oss alla fyra

DANSTRÄNING

hejsan, här kommer lite bilder från dansträningen igår. snor dom av tette höhö.
idag blir det stan med tette och så ska vi sola också :)
idag fyller min fina lillasyster Bella år, stort grattis till dig :D <3




DANSTRÄNING

om sisådär en timma drar jag iväg på dansträning :) vi hörs nog inte mer idag men ni får ha det så bra, puss.

I WANT TO BE SOMEWHERE ELSE

hej på er. drömde att jag och jimmy hade en bebis förut haha, vi bodde i nått hus med två till familjer som var våra vänner och vi var typ skit osams hela tiden. det var en rolig men samtidigt hemsk dröm. höhö
sitter här nu och nördar med huvudvärk och illamående. usch.. varför ska det alltid vara någonting ?
men vi hörs senare, hoppas ni mår bättre än jag. puss

YESTERDAY

det blev en nice dag igår :) vi åkte ut till elgiganten men hitta inget där så vi gick till media markt och där hittade jag den jag kollat på på internet och ville ha :D så nu är jag ägare av en ny kamera, love it!
efter att vi köpt kamera, minneskort och kameraväska gick vi vidare till maxihuset(ingelsta shopping) och käka. va så jeklans gott, jag åt buffé på Chilli Wook(?) och dom andra åt typ tacotallrik. tkr det vart en nice e.m.
nu ska jag snart gå upp och fixa mig till skolan, har dock ont i huvudet nu så släpper det inte av tabletten går jag till nästa lektion. bättre att skippa en lektion än hela dagen lix.
vi hörs senare, puuuss.


WHEN I CLOSE MY EYES IT'S YOU I SEE

nu drar jag snart iväg till jimmy för att gå på stan och leta present med honom och sen drar vi till typ maxi eller så med tette o simon och letar kamera. onoff fanns inte kvar i stan insåg jag igår och det fanns inget på expert så vill jag ha en kamera får jag åka ut till ingelsta typ. men det blir nog en mysig liten runda. vi hörs, puuss


MASCARA

köpte en ny mascara igår efter typ ett år av användning av de mamma köpt som hon sedan inte tycker är bra haha. den passar mig jätte bra, äntligen en egen bra mascara :p höhö
pssst, vad tycker ni om min nya header förestän ? :)


ROSES

fick den här jättejätte fina buketten rosor av min älskling igår :D jag älskar rosor, tack så mycket älskling <3

sitter och äter frukost, ska iväg till skolan om typ en halvtimma. senare idag blir det stan med jimmy och sen vet jag inte vad som händer. men vi hörs senare, hade så bra. puuss


'CAUSE YOU'RE EVERYTHING TO ME

snart drar jag iväg till stan för att köpa kamera och lite småsaker som behövs, sen blir det affro och efter det följer jimmy med hem hit och sover här inatt. blir nog en fin dag. äntligen kan jag ta ordentliga bilder sen ist för att patetiskt försöka få en bra bild med camen hela tiden.. vilket aldrig går så bra. puss

the shoes

skorna jag köpte, vet inte riktigt om jag tycker att bilden gör dom rättvisa men dom är very nice iaf. har velat ha dom läänge och dom fanns som tur var kvar :) and now they're mine!


KAMERA

Blir nog att inskaffa sig en kamera idag, äääntligen. Har velat ha en så himla länge och nu när jag kan tänker jag faktiskt köpa en. Sen är det slut på shoppingen och sparning som gäller!
tack så sjukt mycket pappa, du anar inte hur glad jag är! <3

kaaanske blir den här, om jag nu inte skulle hitta någon jag känner mer för. någon som vet om den här är så bra som den verkar?


LET'S HAVE A LOVELY DAY

hejsan! kom hem från jimmy för en stund sen, sitter och äter smörgåstårta till frukost xd den går ut idag och varför inte lix.. det är ju så jeeeeklans gott.
ska sen till skolan och ikväll blir det affro-pass på friksis. veeery nice!
får se om det blir något alla hjärtans dag mys, det är sånt som märks :) ha en glad alla hjärtans dag alla fina, puss.


I'VE GOT MY EYES ON YOU

blev en shoppingstund på stan med tette och simon, fick med mig några väldigt nice plagg hem. är så mörkt nu  men om jag har tid imorn ska jag försöka ta kort på allt :) iaf.. det jag köpte var:

en svart kavaj, vero moda 320:- det var rea och den sitter helt underbart bra!

ett par svarta höga jeans, vero moda 350:- sitter prima och är supersköna!

svarta kilklack, dinsko 499:- love them!

mönstrat linne, monki 150:- lööööv it! (bilderna under)

här ser ni det finfina halsbandet jag fick av lillasyster i födelsedagspresent också :D älskart!


DET GÅR BRA NU, KOMPIS DET GÅR BRA NU!

höhö, jani.. livet är allt härligt ibland :) jag fick en ytterst extremt underbar födelsedagspresent av min käre far! ooooh, jag är så lycklig och så otroligt tacksam.
ska till min älskade nu så fort jag bara kan, sover där inatt och vi ska laga mat och mysa. jimmy är världsbäst, bara så alla vet ;) men ne, nu måste jag skynda innan han svälter ihjäl där hemma. här får ni lite bilder på det jag inhandlade idag. två tröjor som jag tidigare lagt upp här på bloggen som "wants" från gina, ett par skinnleggings och ett par skor. puuuss

blev ett par enkla som är sköna och så nu till vinterhösten. går ju och ha sen med haha men aa :)


STAYING HOME

stannar hemma ikväll.. jag mår inte så bra och har ingen lust alls då. jag tror inte det var så smart att dansa ute i snökaoset igår i tjocktröja. fyfan vad jag frös... ville bara gråta. jag fattade då att det inte skulle bli så roliga konsekvenser men har man lovat att ställa upp så har man. men nu får man ta smällen x) bara jag inte blir sjuk, har inte råd med det asså.. måste vara i skolan nu. aja.
jag och jimmy ska mysa här hemma med glass o antagligen nån/några filmer. det blir nog prima, orkar inte mer än så.. känner mig helt seg i huvudet och ont har jag. bläää.
hoppas ni får en fin fredagkväll iaf, puss.

känner mig som på bilden just nu.. iiinte nice.

I'VE GOT A FEELING

hejsan! kom hem för en stund sen, är inte på topp idag asså. vene varför.
ikväll blir det utgång iaf, är inte pepp alls just nu tyvärr men man får se hur det blir framåt kvällen.
sry för mitt väldigt oglada inlägg förut idag, mådde inte så bra. men nu känns det aningen bättre efter en lugn stund med min älskling, han gör mig alltid på bättre humör oavsett om vi gör absolut ingenting.
ne, nu ska jag äta nått och sen duscha. vi hörs, puss.

NOT TODAY

vill inte vara här.. jag är hungrig, trött och inte alls på humör. fanfan, inte min dag idag. än så länge.
ikväll ska jag ha kul, som fan! men just nu är det bara bajs, jag vill inte vara här. mår inte bra.

SO MUCH MORE THAN WORDS CAN TELL

hejsansvejsan! my day today, ohyes. blir lite firande med familjen sen och så, god mat och semletårta :D det har jag och tette fått och alltid velat ha på vår födelsedag sen vi var små. våran tradition lix höhö, TETTE vi får aaaaldrig sluta äta semla på vår födelsedag. punkt slut! x) inte änns när vi är gamla tanter.

var i skolan på en lektion, första var jag inte med på för jag hade sån värk lite här odär i morse så jag tog en tablett och la mig en stund och bestämde att jag iaf skulle komma iväg till nästa lektion och det gjorde jag. jag räknade med pedagogiskt ledarskap och matte men ingen matte blev det inte.. tydligen var läraren på nån kurs eller nått. men vad gjorde det lix ;) bara nice med lite extra ledig tid såhär på sin födelsedag. det enda som fattas är min jimmy men han kommer runt 5 och jag lääängtar så mycket.

vi hörs senare, puss.


HAPPY BIRTHDAY TO MEEE!

haha wohoo idag är det min dag, 18 år nu och det känns väl.. nja inte så mycket xd men det kommer nog så småningom :) grattis till min kära syster också och till Rebecca Beltramo :D och alla andra som fyller år idag me för den delen!
vi hörs senare, puuuusss.

LAST DAY OF WHAT ?

min sista kväll som 17åring, imorn när jag vaknar är jag 18 år. det känns knappt, ska det kännas ?
det enda som känns är semletårtan i kylskåpet som lockar något enormt.
vad vaknar jag upp som imorgon egentligen ? vad är skillnaden mer än att jag får gå ut på krogen och att mamma inte bestämmer över mig längre(ehm.. blir nog inte så stor förändring på den fronten hehe).
jag hatar att alltid när det väl närmar sig födelsedagen komma på hur meningslöst det egentligen är. vi firar knappt, vi gör ingenting mer än äter en tårta, man får en present och alla säger grattis typ. men den där spänningen över att fylla år sitter ju kvar sen man var liten. aja, just nu känns det bara som att.. jag blir en dag äldre än igår, so what typ. plus krogen då som är lite nice. AJA nog om födelsedagar!
dansen gick helt okej idag och imorgon ska vi vara med i melissas film hon gör till skolan typ, vi ska dansa som spöken på matteus kyrkogård. blir spännande! :p
vi hörs mer imorn, nu ska jag nog sova. puss

ITALIEN

jag vill till italien! ooooh vad jag vill dit, så himla vackert. ska börja spara så fort jag kan :D 

DET VACKRASTE

jag tycker naturen och alla djur är så vackra(inte typ kryp då haha men ni förstår), det är någonting jag kan sitta och bara glo på hur länge som helst. jag tycker det är intressant hur djuren fungerar osv. dom är så himla fantastiska. och så är det så coolt hur det kan finnas så himla mycket starka fina färger! :)

LOVE IS MY DRUG AND YOU ARE MY LOVE

yogan ikväll blev tvungen att avbokas eftersom dansträningarna har bytts så då hinner jag inte. hela den här veckan bara skiter sig känner jag. men jag funderar på ett medelpass på söndag precis innan yogan. hmmm.. kan bli rätt nice ? jag ska inte ut på fredag, bestämde mig förut pga många olika saker. det får bli någon annan helg då jag verkligen vill. jag ska försöka komma på något annat sätt att fira min 18års dag, vilket just nu känns typ omöjligt eftersom jag knappt har några pengar osv. menmen, nått måste väl gå att fixa. några förslag ?
puss
så som det ser ut nu blir veckans träning:
måndag - affropass 55 min
tisdag - promenad
onsdag - dans 120 min
torsdag - dans 90 min
fredag - -
lördag - -
söndag - medelpass 55 min + yoga 55 min

9 FEBRUARI

god morgon. är ledig idag men ändå ska jag såklart vakna tidigt.. första gången klockan 6 och sen lite från och till tills nu för nu är jag inte trött längre. iofs har jag inte vaknat av mig själv någon av gångerna men det gör ju bara saken ännu mer sääämst. att man aaaldrig får sova här asså.. suck.
aja, måste ner till stan idag och hämta gratisbiljetter till puls. har ingen lust alls att gå ut i helgen dock.. konstigt nog eftersom det är min första utgång men aja. vi firar ju vår födelsedag så känner mig lite skyldig till att hänga med men aja. vi hörs senare, puss på er.


LIFTMAGIC

här är mitt resultat efter lite "ansiktslyft och operationer" :p haha inte så extremt stor skillnad tycker jag inte men små saker gör ganska mycket i helheten. ser ni vad jag ändrat ? :)

före:

efter:


EVERY DAY IS A LESSON

När jag har tråkigt sitter jag alltid och kollar runt på allt och inget och idag hittade jag lite nice saker som jag tänkte dela med mig av :) jag ska ju skaffa katt så fort jag bara kan och därför tyckte jag det här var lite kul att läsa:

Det motverkar astma. Forskare på Columbia University har kommit fram till att barn som växer upp i familjer som har katt ofta blir immuna mot astma.
Det får dig att slappna av. Kanske beror det på att katternas lata livsstil smittar av sig, eller att gos med hudsjur får även matte och husse att spinna: kattägare känner sig i genomsnitt lugnare än andra.
Det skyddar ditt hjärta. Kattägare löper 40 procent mindre risk att dö av hjärtattack än icke-kattägare, visar en ny studie.

jag hittade en kul sida förut :p man kan ladda upp en bild på sig själv och testa hur det skulle se ut om man gjorde olika ansiktsoperationer. det kan va kul att se! haha. tycker inte man ska plastikoperera sig och så för just skönhetens skull utan är det så att man skulle må väldigt dåligt eller ha problem pga något så tycker jag dock att plastikoperation är ett bra alternativ, men som sagt.. inte bara för skönhetens skull. jag tycker alla är vackra på sitt sätt och man ska försöka vara nöjd och stolt över den man är och hur man ser ut(är tyvärr sämst i världen på det själv men jag försöker). alla är ju unika och speciella, jag tycker man ska försöka hitta det bästa hos sig själv och vara stolt.

TRÄNING

fan.. får sån jävla ångest/panik! skulle ju på medel idag men har inte mått så bra alls sen igår kväll efter affrot. började få ont i huvudet på vägen hem och det har hållt i sig och jag har det fortfarande nu. plus att min röst bara är typ halv. därför(om jag lyssnar på min kropp) borde jag nog stå över medelpasset idag eftersom jag har endel träningar de närmsta dagarna också som är viktiga att jag är med på.. men faaan jag får så mycket ångest.
skiter jag i det så får det iaf bli en långpromenad ikväll, tog en promenad nyss också.
.
veckans träning:
måndag - affropass 55 min
tisdag - (medelpass?) promenad ca.60 min
onsag - dans 90 min + yoga 55 min
torsdag - dans 150 min
fredag - -
lördag - -
söndag - yoga 55 min

WE'RE GETTING NOWHERE

ojoj, det här kommer bli en proppad dag! jag kommer vara jätte stressad när vi slutat skolan för då ska jag hem så fort som möjligt för att byta om och försöka hinna äta nått för att sen direkt dra iväg på medelpasset.
jag ska nog hinna men stressigt kommer det bli och att stressa är bland det värsta jag vet. usch!
men nu måste jag fixa mig, ska iväg till skolan på försvarskurs om ett tag. vi hörs när jag har tid idag, annars ikväll. puss


TATTOOS

kolla in här för att hitta fler fina tatueringar :)

WANTS

två tröjor i samma modell men olika färger/mönster jag gärna skulle placera i min garderob! testade den beiga idag och den var jätte skön, vill haaa :)

STAN + AFFRO

hej! fasan vad härligt det var på affro-passet :D svettades som en gris, precis som det ska va haha. kommer absolut få iaf en något finare kropp till sommaren om jag håller igång med träningen på friskis, vilket jag sjävklart ska!
nu mår jag jätte bra och är så himla pepp på medel-passet vi ska på imorn.
gick på stan med tette en stund innan mamma kom och vi drog på träningen, här får ni lite oslagbart söta bilder xd puss

7 FEBRUARI

Hejsan. Kom nyss hem från jimmy... usch på tidiga mornar xd
igår var vi hos jimmy och tette & simon kom och vi fika o spela kort haha. kände mig som värsta pensionären men kul var det fast egentligen är det nog bara så tråkigt så det blir kul xd jag kände mig som en zombie i slutet och jag bara skratta åt vad alla än sa typ, jag och tette sjöng på björnbröder och hon lärde mig nått kortspel som däremot var kul på riktigt! det var en nice kväll iaf :)
men nu måste jag nog fixa mig om jag ska hinna! skola till halv 12 och sen affro-dans på friskis ikväll, ser ut att bli en bra dag. vi hörs, puuuusssssssssss

(y) !!


BABY YOU'VE REALLY GOT ME STUCK IN YOUR LOVE

blinded by love, in a good way.

WISH ME GOOD LUCK

hejsan! kom hem för typ en timma sen från jimmy, då satte jag direkt igång att sminka mammut som ska på kareoke ikväll haha. hon vart väldigt fin tycker jag och hon vart nöjd (y)
ikväll blir det att sitta "barnvakt" till småsyskona, som sagt så ska mamma o pappa ut.
jimmy kommer hit runt 9 så tills dess får jag klara mig själv med mongona hehe. vi får se hur den här kvällen blir.. dom bråkar redan nu så ao. heheeeeeeeee, önska mig lycka till plz xd
men vi hörs senare, puuuuss.


skolan

nu har vi monterat ihop nya bord och stolar till massagerummet, bäddat bänkarna med nya täcken och kuddar i nya påslakansett som stinker babianröväckelbajs och snart blir det ansiktsbehandling :D tänker nog bara göra och inte få, orkar inte sminka om mig sen.. xd fast iofs missar jag nog nått :p vi får se hur det blir hehe.
puuuuss


I DON'T WANT TO DREAM THESE DREAMS ANYMORE

hejsan! sitter i skolan nu, vi har nyss haft lunch - pannkakor med grädde och sylt. muuuums :p
vi har bara haft en kort genomgång om hudvård och sånt på förmiddagen och sen började vi montera massa möbler till massagerummet. ska fortsätta med det när vi börjar igen höhö. nice ändå, då slipper vi sitta o försöka proppa in massa fakta i huvudet, vilket inte är min starka sida här i livet hehe.
blir att spendera min tid men jimmy efter skolan, längtar efter honom redan.
men vi hörs senare, puuss.


THE LIGHT IS FILLING UP MY SOUL, PLEASE DON'T LET IT STOP.

hejsan, sitter här hemma med ångest. dock gör solen där ute att jag känner mig en aning lättare, jag önskar verkligen att det blir vår nu. vintern är ingen bra årstid för mig, jag blir bara deppig av allt mörker och av att vara instängd. jag vill ut i värmen, känna solen mot min kind och en lätt varm vind över mina bara armar. nej nu ska jag försöka ta mig iväg till skolan. ikväll är det dansträning och efter det får jag äntligen träffa min älskling! jag längtar.
men nu måste jag fixa mig om jag ska lyckas komma iväg. vi hörs, puss.

PICK YOURSELF UP

I've only got myself to blame

this behavior is immature

but still I have not found a way

to make it all work again


2 FEBRUARI

hejsan! är hemma efter en minst sagt fullproppad dag.. först skola där vi först drog till stan för o filma reklam för plysgymnasiet(förstår inte änns vart dom fick den iden ifrån, att vi skulle filma nån frisör typ på stan när vi har våra egna stylist elever på skolan och faktiskt ska göra reklam om oss :p ) och sen till skolan och in på tettes stylistlektion där vi filma tette, jenny o mirjam när dom blev sminkade. sen efter vi slutat drog jag och tette ner på stan en stund o fixa lite grejjer. efter det tog jag bussen till inez för att sedan åka med henne till dansen och efter en bra träning där hämtade mamma mig och vi åkte o körde ett yogapass på friskis :) underbar dag men liiiite proppad kanske xd har inte vart hemma sen jag drog till skolan lix o ändå har jag vart på typ överallt haha.
aja, här får ni lite bilder på tettes sminkning och sminkbordet ;) dom körde så att dom dela upp klassen i två grupper, ena satt och blev sminkade medans de andra hoppade från nästa till nästa med 5 minuter på varje person. endels sminkningar blev extrema och typ kladdiga men tettes vart nog den finaste. satt där och hoppades hela tiden att inte nästa person skulle förstöra med några fula svarta tjocka krumelux stäck över hela pannan eller nått :p ingen gjorde det, som tur är. sminkningen var väldigt fin från första person och slutade upp väääldigt fin! :D
pssst, idag är det bara 8 dagar kvar tills jag fyller 18 :D wohooo!

EVERY MOMENT SPENT WITH YOU IS A MOMENT I TREASURE

god morgon! hemsk morgon.. att man aldrig får sova till längre än 6 i det här "hemmet".
blir skola idag iaf och ikväll dans med inez grupp och efter det yoga. (y)
ne nu måste jag gå upp ur sängen och börja fixa mig, frukost först! vi hörs sen, puss.
.
idag har jag och världens mest underbara jimmy vart tsm i 4 månader!
jag älskar dig jimmy, glöm aldrig det <3


NEW

här är träningskläderna jag köpte igår. tröjan är en vanlig bara ifrån H&M 80:- men hittade inget på sportavdelningen så den här fick duga och den blir nog jätte skön att träna i(den är såndär sneppet efter magtröja så jag kommer ju alltid ha ett linne under. bara så ingen tror jag ska springa runt och visa magen hehe, nono.). Byxorna hittade jag på H&Ms sportavdelning, 149:-. dom sitter jätte skönt!


'CAUSE I CAN'T FIGHT IT ANYMORE

hejsan, är jätte besviken. skulle ju iväg på medelpass idag med mamma men nej, hon orkar inte. blir förbannad när man planerat o så kommer hon en timma innan man ska dra o säger att hon inte orkar! vill inte gå dit själv än heller, har ju bara vart där en gång. några ggr till så är det inga problem.
tycker inte om mig själv nu, jag är så deppig. inte med mening utan allt känns bara så tomt.. så långt borta lix. 
blir nog att försöka plugga ikväll, det behövs. men vi hörs, puuss.
jag vill ha sommar och bruna ben
jag vill ha min älsklings varma famn här nu, den behövs.

WHEN OUR LIPS MEET

hejsan! var riktigt nice med yoga igår, det värkte i kroppen men det kommer det ju göra ett tag nu så.
ikväll blir det ett medelpass, ska bli kul. här ska det brännas, wohoo!
köpte lite nya träningskläder när jag och mamma gick på stan innan också, en t-shirt och ett par byxor. har haft dåligt med träningskläder så det behövdes. riktigt nöjd med det är jag också.
har inget mer o säga nu så vi hörs, puuuss.
beauty

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus