ett underbart dygn

Nu blev det någon blandad ordning på bilderna men whatever, såhär har mitt senaste dygn sett ut. Det har varit underbart! Hundarna har haft det jätte skönt, jag har tagit årets första dopp, vi har ätit gott grillat och haft det jätte fint tillsamans med syster med familj. Tack alla för ett jätte bra dygn <3

We can make it better

Tette i sin fina klänning hon fick av oss i studentpresent :)
Halloj, det blev tyvärr ingen uppdatering igår. Jag var iväg hela dagen.. bla. så var jag på landet från 15-22 typ xd Det var en jätte fin dag men när jag kom hem var jag så trött så jag la mig nästan direkt och orkade inte uppdatera då heller :p Ikväll drar jag, Tette & Thiago iväg till Sophias(vår syster) land och stannar där tills imorn. Vi ska bada, grilla och ha det mys tsm med systers fina familj :) ska bli jätte kul! Så vi hörs inte under dagen imorn heller, om jag inte lyckas få ihop nått tidsinställt. We'll see ;) puss

Don't be so angry

Här ser ni nya tröjan och örhängena jag köpte igår :)
Hejsan, jag sitter här hemma i soffan.. är dödstrött och har skit ont i ryggen. Den blev nog ordentligt sliten efter alla timmar i bilen på Norgeresan. Men det var det värt! Jag får väl se om jag lyckas tigga till mig lite massage av min man sen.. inte så troligt men man kan ju alltid försöka hehe.
Idag har jag vart på IKEA, jag fick med mig en tvättkorg/säck, gardinstångs knoppar(1kr/paret!!) och en kudde hem. Vi träffade Sofia, Thindra och Nathali där också och jag fick med mig en liten present hem ^^ det var jätte fina babykläder! En cardigan, ett par byxor eller vad man nu kallar det xd och två par strumpor :D jag ska fota imorgon och visa er! Tack så jäääätte mycket underbara syster <3

Ne nu ska jag nog lägga mig snart tror jag, behöver vila kroppen och ögonen hehe.. vi hörs mer imorn. Puss!

30 veckor

Nu går jag in vecka 31.. att komma förbi 30 veckor var ganska betydelsefullt för mig , nu är det liksom bara slutet kvar. Det känns alltmer verkligt nu, nu börjar allt fix på riktigt och jag börjar verkligen känna att snart är det dags. Jag vill få iordning hemmet ordentligt innan och så är det ju allt man ska köpa, det känns jätte kul men samtidigt stressigt och lite läskigt! Det som bekymrar mig nu är ju också såklart att bebisen är så liten.. men efter att jag fick veta det så har jag verkligen tagit tag i min kost. Jag ser till att jag äter alla mål ordentligt och lite där till, huvudsaken nu är att lillen växer till sig.
Lillens byrålåda är snart helt proppad med kläder och det känns riktigt skönt, vi har så mycket fint jag längtar till att få klä på den lille skroten :D
 
 
Barnet är nu 39 cm långt och väger 1,6 kg (min lille vägde 1,1kg för ungefär en vecka sen..). Barnet börjar lägga på sig underhudsfett och huden är mer rosa än röd. Många barn har redan nu hår på huvudet som kan ha växt upp till 2 cm.
Taget ur Gravid för första gången och från vardguiden.se

It's been a long day

Hejsan. Idag har jag vart i Stockholm en sväng, Tette var på arbetsintervju så då passade jag, mamma och bella på att hänga med och gå runt lite på stan sålänge :) Jag fick med mig ett par örhängen och en tshirt hem från rean på h&m. Kanske kan visa imorn!
Jag kom hem för bara en stund sen, jag och jimmy följde med ett gäng och bada. Jag badade inte men Jimmy och Bonzo gjorde :p Bonzo har nog haft en riktig toppen dag, när jag var i sthlm var han med Jimmys mammas kille i skogen, sen badade han i sjön, sprang runt där ett tag och när vi kom hem blev det en lång varm dusch :) Nu sover han redan som en stock älsklingen.
Imorgon ska jag iväg till linköping, där ska Bonzo hälsa på Sofia en stund medans jag går på IKEA med mamma, bella, tette och thiago. Det ska bli trevligt.
Vi hörs mer imorgon, då med veckobild osv. Puss och kram!

Jag och Jimmy förra året, mycket har hänt sen dess. Jag älskar dig så otroligt mycket min älskling!

Shnyggt

Snygg frilla Bonzo har efter att han somna direkt efter en promenad ute i spöregnet :p <3

Norge

Nu är vi hemma igen. Helgen har varit bra med massor fina människor, fina solnedgångar, mycket skratt och god mat. Jag är rätt sliten nu efter 12 timmar i en bil så idag ska jag bara lata mig och gosa med min Bonzo som jag saknat massor. Vi hörs, puss.

I'm leaving this town


Hejhej! Jag har varit på ultraljud nu på morgonen och sen följde jag med Tette till MUS en snabbis. Bebisen såg fin ut förutom att den väger för lite.. den är inom gränserna men det är fortfarande lite. ca.1100 g bara.. jag känner mig så hemsk. Även om jag inte vet om det bara är så att hon/han ska vara liten eller om det är jag som stoppat i mig för lite mat så känns det ändå hemskt.. men nu jävlar ska det svullas kan jag lova! Ska verkligen se till att proppa i mig massor med mat nu för lillens skull, sen om jag går upp det skiter jag i. Huvudsaken är att min bebis mår bra! Om två veckor ska vi göra samma koll igen och så får vi se om det går år rätt håll allting.
Nu håller jag på o städar, jag tog en kort paus nu för jag är så sjukt trött idag. Jag ska diska och fixa klart packningen sen är jag redo för Norge :) Jag kommer sakna min Bonzobajs så hiimla mycket men han kommer ha det så skoj hos Tette och Geisha så jag känner mig lugn med vart jag lämnar honom iaf.
Ne.. nu ska jag fortsätta fixa här, vi hörs kanske en gång till innan avresan annars så hörs vi när jag kommer hem igen på måndag :) Ha det så himla bra och glad midsommar på er! Puss

Midsommarlunch

Det blev en underbar midsommarlunch på Ellen igår, det är så fina människor och maten var jätte god!

29 veckor

Nu är barnet ca. 38 cm långt och väger runt 1.5 kg. Barnets hjärna utvecklas och växer. För att få plats veckar den ihop sig allt mer och bildar dess karakteristiska vindlingar och flikar. Barnets lungor är nästan helt utvecklade och det övar på andningsrörelser genom att höja och sänka bröstkorgen. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

 

Idag var jag hos barnmorskan och mätte magen osv. sist vi mätte låg jag över genomsnittet på tillväxtkurvan.. nu låg jag under. Jag fick en tid för att mäta igen om en vecka och en ultraljudstid redan imorgon för att titta till så att det ser bra ut med bebisen. Att magen inte växt så mycket behöver inte betyda att något är fel, det kan tex vara så att den växte väldigt snabbt innan förra mätningen och att det nu lugnat sig igen. Det ska bli väldigt skönt att få titta till lillen imorn iaf och förhoppningsvis kanske jag kan se vad det är för en liten där inne :) Alla andra tester var bra! Nu ska jag verkligen försöka äta mycket mer än jag gjort hittils för det behövs nog och så får vi hoppas att det går åt rätt håll. Förutom att jag är lite orolig över detta nu så är allt bra med mig, jag börjar bli tröttare och bebisen blir starkare och därmed sparkarna men det är ju bara positivt.


White Dress


ny klänning från vero moda/nelly :) jag älskar den! den passar bra till magen men blir ju ännu finare utan den sen :p ska nog ha den på midsommar om jag känner för det då!

älskade mamma


Jag har världens sötaste och finaste mamma!

You are the best

Halloj, idag har Tette och Thiago vart här och jag färgade Tettes hår :) Nu är vi lika igen, hon färgade chokladbrunt höhö. Mår illa på något konstigt sätt.. hoppas verkligen inte att det är någonting. Imorgon är det besök hos barnmorskan följt av midsommarlunch på Ellen som gäller :) Det ska bli jätte skoj, längtar! Och jag längtar som satan efter den goda maten.. har längtat efter midsommarmat i flera veckor nu haha.
Vi hörs imorn, med veckobild och bilder från lunchen :) puss!


jag drömmer mig iväg

Hej! Inget kul ska hända eller har hänt idag, jag har diskat och vart o handlat en snabbis med mamma. Jag vart yr när vi lagade mat för ett tag sen så det blir att ta det lugnt resten av dagen och hoppas att det inte kommer igen. Idag drömmer jag om varma länder med vita stränder, om resor i framtiden. Vi hörs, puss.

Studentfest


<3


Sitter och väntar på att vi ska dra iväg och grilla hos jimmys familj :) mums! vi hörs senare, puss!

Mina älsklingar

<3

Utspringet


Stort grattis!!

So much happiness!

Såhär har jag sett ut idag(igår) :) det blev en svart klänning ist för den röda men annars blev det som jag tänkt först. Jag har haft en underbar dag med underbara människor och så himla mycket glädje! Jag är så glad för Tettes skull och jag hoppas hon fick en jätte fin dag :) vi fixade och trixade så fint vi bara kunde med hennes fest och jag hoppas hon blev lika nöjd som jag blev :D Bilder från dagen kommer när jag sovit några timmar ;) puss!


I will make it right

Snodde lite bilder av syster Sia ifrån helgen
Nu har vi beställt barnvagn och jimmys far har vart på besök en stund :) det blev vagnen jag la upp för några dagar sedan fast med svart chassi. Jag hoppas jag blir lika nöjd när den kommer som jag är nu! jag ska gå och ta ut rabarberpajen jag bakat ur ugnen nu och sen ska jag bara ta det lugnt och se fram emot morgondagen :) vi hörs, puss!

I can fall asleep with a smile on my face because you are lying next to me

Detta kommer jag ha på mig imorgon på Tettes student är det tänkt, ska försöka knäppa outfitbilder imorn också :)
Hej! Har inte haft någon tid att skriva tidigare idag.. mamma hämtade mig tidigt imorse så åkte vi hem till klocket och städade och fixade inför Tettes studentfest imorn. Tette var också med :) Sen följde Tette med mig hem i några timmar. Nu sitter jag hemma själv och väntar på att Jimmy ska komma hem, jag kanske ska baka en rabarberpaj sen.. hmmmmm vi får se :p Puss.

Höhö

hahah vilken panik xd


28 veckor

Idag har 28 veckor gått och nu är det bara 12 veckor kvar :)

Barnet är ca. 37 cm långt, pojkar väger ofta mer än flickor. Storleken på magen är väldigt individuell, bara för att du har en stor mage behöver inte barnet vara särskilt stort. Barnet kan fortfarande röra sig fritt och slå kullerbyttor i mammas mage en tid till.

Taget från vardguiden.se och pocketboken Gravid för första gången

 

Jag börjar känna mig tung och klumpig, barnet sparkar på revbenen nu och det känns väldigt obehagligt :p Att bara vända sig i sängen är krångligt haha.. jag börjar få lite svårt att andas när jag ligger och så också, det känns inte så himla kul men det får man ta! Vår bebis är livlig så sparkar är det inte dåligt utav :p Nu börjar det sakta men säkert dra igång med allt fix här hemma också.. spjälsäng, barnstol och lite kläder är på plats. Snart ska vi köpa vagn, skötbord, bärsele osv. Om prick en vecka är det dags för besök hos barnmorskan igen, förhoppningsvis får vi reda på när nästa ultraljud är då också :) då kanske vi kan se om det är en pojke eller flicka vi väntar!


God morgon!


God morgon! Jag har fixat iordning lite här hemma nu på morgonen, bla. så har jag lagt alla babykläder i en egen byrålåda nu :) det pirrar lite i magen varje gång någonting nytt faller på plats inför lillens ankomst! Idag ska ni få veckobild också, ska fixa med det snart tänkte jag. Annars så händer väl inget speciellt idag tror jag, vi hörs snart igen. Puss!

I love you

Hejsan. Har vart i klocket idag och hjälpt mamma städa lite och så kom mammas vännina på besök som hon umgicks med mycket när vi var små :) jätte kul att träffa henne faktiskt, det var ju så sjukt länge sen men jag kände igen henne direkt! Vi åkte runt och köpte grejer inför Tettes studentfest också, skönt att allt är klart.
Nu sitter jag hemma och ska snart mumsa i mig lite rabarberpaj med min älskade ;) mmmums!
vi hörs mer imorn med veckobild bla :) puss!

Beautiful day

Kom hem för någon timma sen efter några timmar på landet tillsamans med Sandra & Bodil och alla hundarna såklart :) det är så härligt för Bonzo att komma ut dit och springa av sig och så är det skönt att komma ut på landet för mig med! Vi hade riktig otur med vädret till en början.. det började spöregna precis när vi körde upp på infarten haha. Men det sprack upp sen och blev ganska härligt :) Ne nu måste jag springa ner till tvättstugan.. tvätten sköter ju inte sig själv tyvärr. Puss!

You make it so clear that you don't care.


God morgon från mig och Bonzo med väldigt söta bilder :p
Det händer väl ingenting idag.. jag har städat här hemma o nu är det bara disken och lite plock kvar. Jag ska väl sitta och glo runt efter saker till bebisen och sådär.. som vanligt :p men vi hörs, puss.
psst, glöm inte att skriva namn så jag vet vem kommentarerna kommer ifrån. fick en kommentar om vagnen men det fanns inget namn!

Barnvagn

Den här vill jag nog haaaa, om den finns kvar när pengarna finns så blir det nog den :) den är billig så det passar ju oss.. hehe.
Om någon med barn läser min blogg så får ni gärna lämna en kommentar, vad tror ni om vagnen ? jag kan ju inte så mycket så lite synpunkter tar jag gärna emot! :)

Wanties


Vill väääldigt gärna ha allt i det här collaget! Klackarna och klänningarna är ju samma som ni ser fast i olika färger, jag föll lika hårt för båda :)

Hur blir det sen

jag i kort hår för typ ett år sen :p
Hola! Idag är jag trött och en aning nere.. ska bara vara hemma och göra ingenting. Mysa med Bonzo och ta det lugnt :) Jag hade en underbar dag igår med awsome människor och vackra systrar, tack alla! Nu ska jag gå o laga lite mat.. är så himla hungrig! Vi hörs, puss.

Tettes Bal


Åh vad fina dom var! Tette såg ut som en riktig prinsessa :D så vacker!! Tyvärr blev det jätte bråttom och så började det regna och blåsa mitt i allt också.. Så tyvärr syns det inte så bra hur otroligt fin klänningen var eftersom kjolen blåste ihop :/ men det blev några hyffsade bilder iaf. Det var jätte kul att se dom båda, och Jenny också.. jätte fin hon med!!!! fick tyvärr ingen bild på henne :(

Today's gonna be a good day!



Tetteraise när vi var o bada för någon vecka sen :p
Hej på er! Idag får vi besök av Sofia, Micke, Natha och Kiara.. väldigt trevligt :) Vi ska grilla på gården och ha mys. Idag är det dags för Tettes studentbal också, jag ska agera paparazzi och knäppa så många fina bilder jag bara kan :D ska bli så kul att se henne och alla andra fina vänner i vackra klänningar och håruppsättningar ^^ sk bli super kul! så ja.. det blir nog en riktigt bra dag :) puss

Landet


Älskade Bonzo idag, han har blivit så stor! :)
Vi följde med Sandra & Bodil med ut på landet idag och var där i ca. 4 timmar. Vi trimmade Bonzo runt ansiktet/halsen/öronen och klippte tassarna :) så fin han blev! Han sprang runt och busade nästan hela tiden så nu är han helt slut.. han somnade så fort vi hade satt oss i bilen påväg hem haha. En fin dag har det vart!

Please love, walk with me.

God morgon! Vaknade runt halv 9 och kunde inte somna om -.- så nu sitter jag här i soffan och glor lite halvt på TV och kollar runt efter barnvagn, det är så svårt när man inte vet vad som är bra och inte.. får be mamma om hjälp någon dag. Jag har inga planer för dagen, får se om något dyker upp :) vi hörs iaf, puss.

27+2

I onsdags gick jag in i vecka 28 :)

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät. En del experter tror att barnet redan drömmer men det är inget man vet säkert.

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vilket är vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva.

Vikt 1 200 gram.

taget från vardguiden.se & babycenter.com


Ågelsjön


Igår åkte jag med mamma, Bella & Ias ut till ågelsjön med doggsen :) Bella doppade sig tsm med hundarna, jag väntar nog liiite till haha tills det blivit några grader varmare i vattnet! Det var en härlig dag, efter det åkte jag och Jimmy iväg på folkrace tsm med Sandra och Simon också. Vi var inte där alls länge men det var nice ändå :)

I will do everything I can to see you smile



Good morning sunshine!


Jag och bästa Annut igår hos Tette <3
Jaa, inte för att det är speciellt mycket solsken där ute men ni som klickar in här varje dag är solstrålar för mig :) Inatt har jag drömt massor, först att mamma hade fått en stroke..(inte kul!), sen att Jimmy höll på o messa snusk med massor olika tjejer typ(inte kul det heller!) men tillslut drömde jag något bra! jag, mamma och tette åt på en ny resturang i stan som hette Dansa Pausa och det var super gott :) haha knäppa drömmar.
Idag är inget planerat mer än att det ska tvättas kl. 17. och det förblir nog så, jag vill faktiskt bara sitta hemma idag och göra ingenting :) Behöver det känner jag! Vi höres, puss & kram.

Use your brain for once

 

me right now, gulligt.
Nu drar jag snart till Tette. Jenny är redan där så då är det bara Anna som fattas :) vi hörs, puss!

Three months to go


Idag är det prick 3 månader kvar till beräknat datum, det känns så overkligt men så kul! Känslan av att jag faktiskt ska bli mamma växer för varje dag som går och jag vill redan börja fixa iordning för den lille älsklingen här hemma. Vi har redan fått hem en spjälsäng, mamma hittade en fin jätte billigt så då slog vi till :) När allt är iordning sen senare så kommer jag visa er lite, om ni vill :p åååh vad jag längtar!!

Let's make this right again


God morgon! Idag blir nog en fin dag, jag ska iväg till hc senare och träffa Tette, Anna & jenny. Ska bli jätte mysigt, det är inte ofta vi ses allihop tyvärr. Innan dess tänkte jag städa lite här hemma och så måste jag fixa iordning mig också. Vi hörs om en stund igen :) Puss

berg & dalbana

Jag har hamnat på något slags minfält av känslor och mina dagar är inte det minsta roliga just nu.. jag bara gråter hysteriskt åt ingenting och allt är kaos. Stackars min älskling som får stå ut med mig.. men det blir nog bättre snart. Därför har iaf bloggen fått lida de senaste dagarna, det blir bättre imorn igen! Hoppas ni förstår, puss.

Älskling, du får ta den stora smällen nu men jag hoppas du förstår. Tack för att du finns, jag älskar dig <3

Portrait


upp och ner

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus