I'm on the edge

älsklingen
Halloj. Det blev ingen mer uppdatering igår för jag stack iväg till Tette och stannade där över natten. Men nu är jag hemma igen :) Jag har sovit och diskat sen jag kom hem vid halv 10 och såklart vart ute med Bonzo också. Kanske tar tag i lite mer städning om en stund.. det är sånt som märks. Idag har jag inga planer alls, blir nog hemma och tar det lugnt bara. Det är skönt det med. Vi hörs, puss.

26+1


26+1 idag, är inne i vecka 27 :) Jag säger som vanligt.. tiden springer iväg! om fyra dagar är det exakt 3 månader kvar till beräknat datum, det är galet vad tiden går fort. Jag börjar känna mig stor och klumpig nu och magen börjar vara ivägen :p det börjar kännas lite jobbigt att sätta sig o resa sig och och jag sitter helst lite bakåtlutad när jag sitter, känns jobbigt annars haha.

Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.

bilder och info från vardguiden.se


I don't think I can do this anymore

Hej på er. Min natt har varit hemsk.. bla. för att jag drömt flera hemska drömmar om otrohet osv. och som om inte min hemska natt räckte så vaknar jag upp och ser mitt favoritörhänge ligga sönderbitet på golvet.. kul.
Jag är på sämst humör nu och har haft gråten i halsen sen igår kväll.. fan för livet ibland.
Idag ska jag inte göra ett skit, jag har städat lite här hemma nu på morgonen men jag tror inte jag har ork att forsätta klart med allt idag. Jag ska ta en veckobild åt er så fort kamerabatteriet har laddat klart :) vi hörs, puss & kram.

älskling jag önskar du vore här


Hejhej. Uppdateringen har vart dålig igen, det beror på att jag inte vart hemma alls typ de senaste dagarna. Igår och idag har jag tillbringat dagarna i klocket hos mamma :) Min eftermiddag/kväll idag har bestått av dansavslutning på malwa och så lite födelsedagsfirande i folkparken för Sakki. Finfin dag!
Nu sitter jag hemma själv, jimmy är iväg hos kompisar. Ska nog lägga mig snart för jag är dödstrött.. vi hörs mer imorn. Då med veckobild och mer uppdatering :) puss & kram

<3


I'm so lucky


jag igår, vi åkte och badade efter att vi vart på halvars :) det vart en jätte bra dag och kväll, tack alla!

Nu sitter jag hemma hos mamma i klocket, vi har vart och handlat och möblerat lite inför att mamma ska måla om här hemma. Nu ska vi snart iväg och hämta Tette och sen Bella på skolan och så bär det av till Ingelsta :)
men nu ska vi dra iväg, puss på er.

27 maj


Snart går vi iväg mot Halvars och ska käka lite glass tsm med Tette & Jenny :) fint!
Grattis på mors dag till alla mammor där ute och speciellt till min underbara älskade fina mamma :) <3

Yoga


Jag funderar på att börja köra lite yoga varje dag :) för att stärka kroppen(känner att det är tillfälle för det höhö) men också för att bli lite rörligare och smidigare igen.. och så för att kanske finna lite lugn nu när så mycket snurrar i huvudet dygnet runt. Jag ställde mig i plankan igår för första ggn på några veckor och oj vad jag hade blivit tung om magen haha.. har säkert blivit svagare också men haha jag orkade knappt inta ställningen innan jag dog xd gjorde ett nytt försök för en stund sen och idag gick det mycket bättre dock, men man märker verkligen att magen blivit tyngre haha.

Blue skies


Hej på er. Idag blev det sen uppdatering, jag har vart hemma hela dagen och tagit det lugnt :) vädret har inte vart det bästa idag, jag vaknade inatt av att det åskade och öste ner regn och dagen har vart rätt mulen. Jag som tänkte sitta ute i solen idag men nedå! Det får bli imorn :) nu sitter jag och tittar på Kvällen är din och efter det blir det Eurovision :p höhö. vi höressss, puss & kram.

wasaparken


jag drog iväg och mötte tette strax innan 6, vi gick först ner till stan och mötte upp jenny och maria. vi köpte glass och sen gick vi hem till mig o hämta filt för att sen gå ner till wasaparken och njuta av solen :) jag kunde tyvärr inte stanna så länge men det var riktigt trevligt den korta stunden jag var med!

Ett nytt liv


Det är så himla stort och så overkligt, så spännande och så skrämmande. Så fint!
Vi ska sätta ett liv till jorden, ett som är vi två i en. Ett som vi har ansvar att ta hand om, lära och älska i vått och torrt. Du kommer finnas i mina tankar och i mitt hjärta varje sekund, det gör du redan nu. Vi är inte framme än men du finns ju redan, där inne i mig. Du sparkar och vänder o vrider på dig, jag känner dina rörelser och jag har hört ditt hjärta slå. Jag längtar efter dig, vem du än är som ligger och gror där inne :) Vår älskade bebis!

25 maj


goddagens! underbart väder idag igen, dock sitter jag fortfarande inne.. alla har ju skola eller jobb och jag har ingen lust o sitta själv ute nånstans :p jag kommer ju ut när jag går med bonzo iaf. hoppas ni får en toppen dag i solen, puss!

25+1


idag har det gått 25+1 veckor :) alltså är jag inne i v.26.. tiden springer iväg! nu är det bara 15 veckor kvar!

Barnet

Barnet kan höra ljud och ljudnivån inne i magen som kan nå upp till mer än 80 decibel. Det är ungefär lika livligt som en stökig stadsmiljö.

Barnet lyssnar på ljuden i mammans kropp, magen som kurrar, nysningar och annat som händer. Det lyssnar även på mammans och omgivningens röster.

Nu har bebisen fått lite kroppsfett och ser mindre "mager" ut. Sinnenas utveckling har kommit en bra bit på väg. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket betyder att synnerven har börjat fungera.

Vikt 900 gram.

taget ifrån vardguiden.se & babycenter.com


min dag


lite bilder från dagen. jag låg och solade en stund på baksidan, jag och bella cyklade till willys o köpte glass och sen gjorde vi våfflor :) en fin dag med familjen!

life is what you make it


såhär har jag sett ut idag, sitter hemma nu och glor på tv lite. jimmy är iväg så I'm lonelyyyy.. :p inte sådär jätte skoj men meeen. imorn är det fredag och då ska vi fixa en riktigt mumsig middag här hemma och så ska tette & simon komma, har hon sagt iaf :) vi hörs, puss!

24 maj


Jag har nyss duschat både mig och Bonzo :p han var så himla duktig idag så jag var helt supernöjd! han brukar försöka hoppa ur badkaret gång på gång men idag satt han helt stilla hela tiden och såg ut att faktiskt njuta! det beror väl på att jag var ensam den här gången och att jag är så lugn av mig, det blev en ganska lång dusch för han tyckte om det och jag tvätta han riktigt ordentligt när det ändå gick så bra :)
nu väntar jag på att mamma ska sluta jobbet vid 12, hon hämtar mig efter det så följer jag med till klocket och lunchar. ska bli mys :) ska passa på att njuta av solen lite på baksidan också hehe! vi hörs, puss & kram.

yesterday


gårdagen genom tettes iphone :p från att vi traskade hem till mig till att jag satt i stolen som hårmodell på salongens kundkväll. det var tänkt att tette skulle vart modell först men så fråga hon om jag kunde ställa upp för mitt hår är ju längre :) och javisst kunde jag det, så jag gick hem därifrån i en fin uppsättning!
hela dagen var super igår, tack tette & jenny.. och salongen såklart! :)

oh happy day!

 

vi drog ut på en gräsplätt här i närheten och la oss o stekte i solen i någon timma :) jag lyckades få lite färg iaf! nu har jag och tette slängt in lite pomme o korv i ugnen och när vi ätit går vi hem till mig och fixar oss innan vi går vidare ner till stan och salongen :) en riktigt härlig dag blev det!

love of mine, you are so blind.


hejhej! ska snart traska iväg till tette, får se vad vi hittar på :) sola lite på balkongen bla. antar jag (y) väntar bara på att hon ska bli klar så hon kan möta mig! ikväll drar vi iväg på kundkväll på Salongen :) en salong tette har praktik på, ska bli skoj. vi hörs, puss & kram.

there is not always an easy way


hejsan på er. nu har uppdateringen varit usel i ett par dagar.. sry för det! det blir bättre nu igen :)
har trixat med mitt hår i en halvtimma nu typ.. att få till en lock på höger sida var inte riktigt min grej märkte jag -.- men nu äntligen fick jag till det något sådär iaf haha. vädret är uunderbart idag, dock startade dagen med åska och spöregn men nu är det strålande sol :D jag har städat här hemma och nu är det "bara" disken kvar.. ska ta tag i den snart. men först ut med Bonzo och få nått i magen :) vi höres, puss & kram.

let's not start a war


hejsan. den här dagen suger ganska hårt hittils.. jimmy ligger och sover och jag försöker underhålla mig med tv men det går inget bra så det är ju inte så lyckat. jag har sovit otroligt oroligt inatt, största delen av natten har jag legat vaken och stirrat i taget. ska väl försöka väcka jimmy igen, får se hur det går -.- han yrade om att vi skulle till hans farmor inatt men det får man väl se :p vi hörs, puss & kram.

inspiration


bild lånad från Angelica Blick
grymma outfits och alltid snygga bilder! läser ni inte redan hennes blogg så börja för fasen, hon är awsome!

Baby kicking

Nu syns det så tydligt utanpå när lillen sparkar så jag passade på att filma lite :p det är helt sjukt asså.. för mig är fortfarande lika häftigt med varje spark och liten rörelse jag känner där inne! det är så overkligt att det ligger ett litet liv och gror där inne i mig. det är en fantastisk känsla <3


mammas dag

lyckades inte få fler bilder från idag tyvärr. jag, tette & simon åkte till klocket för att överraska mamma på födelsedagen :D bella & ias hade förberett en tårta och så prydde vi den tsm med godis när vi kom, vi städade så mycket vi hann åt mamma och sen gömde vi oss och hoppade fram och sjöng när hon kom hem från jobbet :) Nettan(mammas väninna vi känt sen vi föddes :p) kom också en sväng och det var underbart att träffa henne igen, det var väldigt länge sen nu. Jimmy kom också när han slutat jobbet!
Nu sitter jag hemma själv och har en ensam myskväll framför let's dance.. inte sådär jätte kul men vad ska man göra :)

24+2 veckor


idag har det gått 24+2 veckor :)

Barnet

Barnet kan känna igen din röst och reagerar mer på mammans röst än andra ljud. Ett korttidsminne har utvecklats. Barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma.

Bebisen växer stadigt och har förmodligen lagt på sig nästan ett hekto sedan förra veckan. Huden är fortfarande tunn och ömtålig, men kroppen börjar se lite rundare ut. Smaklökarna börjar utvecklas nu och med det kommer en smak för sött.

Redan från vecka 23 har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 800 gram.

taget från vardguiden.se & babycenter.com


18 maj

såhär ser jag ut idag :) i min nya fina topp från h&m, älskar den!

Stort grattis till världens bästa och finaste mamma som fyller år idag :D älskar dig, du är världsbäst! <3


Landet

jag följde med ut på landet idag, vi grillade och hade trevligt. det var ganska kallt och blåsigt men det var mysigt ändå! alla små valpar var med och jag satt och värmde dom i famnen medans dom väntade på att bli fotade :) nu sover Bonzo som en stock efter allt bus, sötisen <3

sister


att finnas för varandra

sitter hemma hos tetteraise och har vart här sen typ halv 10 :) har hjälpt henne med hennes löshår, vi försökte färga det men inget hände och sen har jag klippt till det. det blev rätt bra tycker jag! nu ska vi göra något att äta och sen ska jag försöka få till en någolunda veckobild åt er :) vi hörs, puss & kram.

eye to eye



I don't feel well today

goddagens. idag har jag vart i klocket hela dagen och bla hjälpt mamma att plocka ner från väggar, tömma och rensa i hallen och dra ut spik och skruv ur väggarna inför att dom ska måla om där hemma :) sen kom tette dit också efter hon slutade skolan (y) har inte mått så värst bra alls idag.. har vart yr och trött i kroppen. det svartnade för ögonen på mig i klocket tidigare idag men jag satte mig ner direkt! nu ska jag ta det lugnt resten av dagen och hoppas på att jag mår som vanligt igen imorgon, igår var jag inte heller så bra så. vi hörs, puss & kram.


Bonzo 1 dag! hihi så söööt :D

besök hos barnmorskan

hejsan! kom hem för ett tag sen efter ett besök hos barnmorskan :) vi lyssnade på hjärtljud och just då bestämde sig lillen för o sparka så vi fick höra en spark också :p så mätte vi magen, tog blodprov och blodtryck. allt såg jätte bra ut! det känns så skönt att gå därifrån när man vet att allt är som det ska, jag var rädd att magen skulle varit för liten  tex för folk tycker det men den var till och med lite över genomsnittet så det var ju skönt :) jag vägde mig också och har bara gått upp knappt 2 kg sen sist i februari men det var jätte bra det med. det känns bra att jag hittils inte lagt på mig mer än jag behöver/ska! :) nu ska jag vila en stund, har haft lite tungt med andningen sen vi var påväg dit så jag ska vila en stund och se om det blir bättre! vi hörs mer senare, puss & kram.


underbart fina Bella! hon har klippt sig idag när hon ställde upp som hårmodell. det blev så himla fint! bella har alltid haft superlångt helt rakt hår med bara lite lugg då och då men hon har aldrig klippt upp det eller så och det vart så himla fint nu, hennes ansikte lyftes fram jätte fint! sötaste lillasyster <3

bikini


h&m - 49:50:- /del
har beställt en ny bikini från h&m. jag provade den i affären för några dagar sen och den var så himla fin så när jag kom hem la jag till den i en beställning jag redan har. jag ääälskar färgen!! jag trodde att den skulle se barnslig ut med volangerna men den var superfin :)

time is running


hejsan! har vart i klocket hela dagen och hjälpt mamma att fixa till baksidan :) sen åkte vi till affären en sväng, hämta bella från skolan och sen släppte dom av mig här hemma. nu ska jag och jimmy snart sätta upp en ljusgrej på väggen och jag dom sista tavlorna, sen ska jag iväg ner på stan en sväng med tette o hon skulle leta jeans :) efter det åker jag nog med henne hem för jimmy skulle ändå dit sen o simon ska klippa han så :p en fullspäckad dag med andra ord, nice (y) vi hööres, puss & kram!
det är sjuukt att det bara är 16 veckor kvar tills Lillen ska komma, tiden går så fort :) och vi ska hinna med sommaren emellan också, shiiiet vad livet är kort egentligen.

trötter

hejsan. blev inget stan idag.. tette hade glömt bort att hon hade ett prov så vi får ta det imorn :p men det gjorde inte så mycket, jag har hållt på o diskat o städat här hemma ist. vi har satt upp en lampa och spegel nu också (y) är dödstrött idag.. har ingen energi alls. förstår inte varför men man har väl sånna dagar med. nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och samla energi så förhoppningsvis är jag piggare imorn :) vi hörs mer imorn, puss & kram.

jag och inez i polen

if a girl is willing to love you again after you broke her heart, she's the one.

hejsan! gick upp för några timmar sen och ska ta tag i diskberget nu innan jag ska iväg till stan en stund runt 3 och träffa tette & jenny :) det är skit trist väder idag, blää. imorn skulle det nog bli fint iaf! får hoppas på det :) vi hörs mer sen, puss & kram.


v.24


idag har det gått 23 hela veckor och jag går in i v.24. nästa vecka är det dags för besök hos marnmorskan (y)
det är en riktig liten ninja jag har där inne, han/hon sparkar väldigt mycket :) super kul!

photoshoot in polski


Pattern

linne - h&m mama 129:- / shorts - h&m mama 149:-

älskar mönstret och färgerna på det här nya linnet. är riktigt nöjd! på bilden har jag också dom nya shortsen på mig :) btw så är mitt hår helt naturligt på bilderna också, har inte gjort ett dugg med det än. ska försöka börja låta det vara!


inte bara en dans på rosor

god morgon! gick iofs upp för några timmar sen men ändå.. idag känns inte som en bra dag. mitt knö gör fortfarande bajsont, jag har ångest över massor med saker och har huvudvärk sen igår kväll :/ jag längtar så himla mycket till sommaren men samtidigt inte.
konstigt (eller kanske inte) nog har jag väldigt mycket ångest över min kropp just nu.. det är nog egentligen vanligare än man tror bara det att man ska vara så himla glad och nöjd osv så man inte ofta vill prata om det. jag är gravid och min mage ska växa och det är mer än okej att bli stor. jag SKA ju liksom bli det! ändå har jag ångest hela tiden.. mitt huvud har inte riktigt förstått att det ska vara såhär, att det är okej. den tänker att jag blir fet och ful ist för att det är bra och fint. jag har panik över att lägga på mig en massa extra kilon och jag har sån jävla ångest över att brösten blir större..
nu låter jag som världens hemskaste människa i mångas öron gissar jag på men såhär är det för mig och jag tror faktiskt inte jag är den enda som känner/känt såhär i sin graviditet. speciellt inte bland dom unga. tror inte det hade varit såhär om det var en annan årstid  men jag kommer liksom vara höggravid i sommar xd en sak säger jag bara.. om jag får ett till barn någon gång så tänker jag pricka in det till den kallare delen av året haha.
nu är man inställd som inför alla somrar på att man ska slimma ner sig och bli strandfin men nehedå, jag ska åt andra hållet! blir helt fel i huvudet och jag får iaf mycket ångest, fast jag egentligen inte borde ha det. det är underbart att vara gravid men det har sina onda sidor också tyvärr. vill absolut inte skrämma någon nu haha men jag tycker att det är viktigt att man delar med sig av det "dåliga" också, för det finns ju där. allt är inte bara en dans på rosor :)


jag tänker positivt iaf.. nästa sommar, då jävlar ;D

Today


köpte lite mammakläder idag. jag har haft sån ångest varje dag nu för jag bara har några få plagg jag kan använda. känns mycket bättre nu! :) jag hittade massor fint faktiskt. en topp jag köpte ser ni bara färgen av på ena bilden, fick ingen bra bild så det fick va för idag :p är jätte nöjd med alltihop, allt är köpt på h&m.

imorse blev jag hämtad av mamma och åkte med till klocket, 13.10 var det dags för tandläkarbesök. allt såg fint ut som vanligt, jätte skönt! innan tandläkaren hann jag med att slå halvt ihjäl mig när jag skulle springa från bilen och hämta mammas glasögon hemma och samtidigt ta med mig två tegelplattor hon skulle ha hem. när jag vände mig ifrån bilen och skulle springa iväg så missade jag bomen som stod precis bakom mig och föll rakt över -.- blev skit skrajj att jag skulle slå i magen men som "tur var" fick ena knät ta smällen. har skit ont, kan inte böja knät.. väldigt onödig händelse tycker jag haha :p
på stan handlades kläderna, vi åt glass och sen solade vi allihop också :) var där med tette och jenny!

Polen


några bilder ifrån polenresan förra sommaren! idag dök dom äntligen upp, som vi har väntat haha. dock är det jätte många kvar som vi väntar på men förhoppningsvis kommer dom med upp snart :)

Cockerdag

idag har vi vart ute i sörping på cockerdag :) det var riktigt mysigt faktiskt, det har blåst kallt bara. nu är bonzo dödstrött efter att busat runt med massor hundar hela dagen :p

sweet sleep


Bonzo är helt död idag, det är nog efter vaccineringen igår. tyckte han var så söt när han låg o sov så knäppt på soffkanten/kuddarna så var tvungen att fota han lite :p och så blev det en bild på Pumba också <3

Halvars


två bilder från förra helgen när vi invigde halvars :) psst! alla bilder ifrån valborgshelgen och även dom här är snodda av tette, jag har bara redigerat dom lite :)

jag vill inte vara ledsen längre


har fixat och städat här hemma i stort sätt hela dagen. nu är alla kartonger upp packade och det mesta är på sin plats, det känns jätte skönt. jag trivs inte alls när det är rörigt och stökigt hemma. dock känns det fortfarande lite tomt, behövs lite mer tavlor, blommor, en byrå till hallen och så ska speglarna upp också sen är det nog klart :) eller oj haha ett köksbord till köket också xd vårt bord får inte plats i köket så vi har det som finbord i vardagsrummet och så får vi skaffa något mindre till köket :) men iaf, nästan allt vi redan har är iaf på plats.

nu sitter jag och tar det lugnt och funderar. är ganska ledsen för tillfället och trött på ett och annat, jag önskar bara att saker kunde vara bra. men det är väl bara att kämpa på.. frågan är hur länge man orkar. min ork har redan tagit slut. menmen, nu ska jag titta på lite kläder och möbler, försöka få upp humöret. vi hörs, puss & kram.

mama

nu har dom fått in lite nya mamma shorts på h&m, tycker dom är helt okej. det är ju inte några drömshorts men det kan man väl inte räkna med :p klänningen tyckte jag med var rätt söt!

sunny day

gick till tette igår och vi solade en kort stund på hennes balkong, sen ringde sandra och bodil och så åkte vi med ut på deras land :) det var så härligt att sitta där i solen och se hundarna rusa runt och njuta! underbar dag.


majtåget


i tisdags var vi och tittade på majtåget :) är inte alls intresserad av bilar men det är ett bra tillfälle att träffas och göra någonting tillsamans. Sofia kom dit med sin familj så vi fick ju träffa dom också <3 det vart en jätte mysig dag, tack alla!

valborg

blandade bilder från valborgs helgen :) tack alla fina människor för en underbar helg <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus