Hi again


Det här var Alicia idag efter att hon fick äta gröt medans jag diskade, detta blev resultatet haha. Dock så åt hon upp allt, förutom det som hamna i håret osv :p
Hej på er. Länge sen nu.. Jag går på praktiken, har vart på undersökning hos sjukgymnast och fått ett schema med stabilitetsövningar jag ska göra då alla mina leder är överrörliga och det är det som ligger bakom min värk. Om sex vexkor ska jag tillbaka och vi ska se hur det gått. Det var inte lätt att få höra att jag borde sluta med både yrket och dansen som jag alltid brunnit för.. Men jag hoppas att träning ska vara lösningen på mina problem. 

Alicia bara växer och växer, både på längden och som person och i färdigheter. Hon går, nästan springer, jätte bra och är stadig även i tjocka ytterkläder :) 

Jag har ångest för helgen som kommer... Då går jag hela lördag och halva söndagen på praktiken och jag har ingen aning om hur min kropp kommer att klara det. Det var redan ett helvete idag onsdag. 
Det tar ju ett tag innan kroppen blivit stark och stabil och tills dess kommer jag att få väldigt ont, väldigt lätt. Men jag vet att det blir bättre i alla fall!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback