JOBB!


nu drar jag alldeles snart och jobbar, håll tummarna för mig att allt går bra :) vi hörs, puss!

NOSTALGI


shit vad man kan sakna gamla tider ibland när man tittar igenom foton :) tack alla underbara människor för alla fina minnen <3

AND NOW IT JUST HURTS


hejsan, har vart hos tette och hälsat på lite. vi babblade på om allt möjligt som man sparat på i 12 dagar nu, det behövdes att bara få prata med någon. sen drog jag hem precis tills true talent började, har tittar på det och nu sitter jag ensam i ett mörkt vardagsrum med huvudet fullt av funderingar. ska väl gå och lägga mig snart, ska ju upp imorgon och tvätta och sen jobba kvällspass 16-21.. får se hur det går. håll tummarna för mig att allt går super :) vi hörs mer imorn, puss.

DON'T GIVE UP


hejhej. idag bestämde jag mig för att låta mitt hår vara lockligt, det enda jag gjort är att fixa till luggen lite :) måste sluta platta det, det sliter ju så otroligt mycket och jag vill spara ut mitt nu så då är det nog en ganska bra ide.
idag kommer tette hem och jag ska till henne sen runt 5-6 när hon kommer, tills dess vet jag inte alls vad som händer. blir väl bara hemma. vi hörs mer sen, puss.

OH RAINY DAY

nej det regnar inte idag men idag känns det som om allt är emot mig.. jag ringde nyss ett samtal och det slutade med att livet blev jävla mycket svårare för mig. jag vet inte vad jag ska göra just nu, varför ska den sista biten fattas när man kämpat med att sätta ihop alla dom andra ? vill bara begrava mig nånstans. det här är inte min dag... nu måste jag ta lite beslut och sen får vi se vilken väg mitt liv tar.

STICKAD RÖD

Lindex/199:-
skulle köpt en stickad tröja jag kikat in på h&m men den fanns inte kvar så ville mamma in på lindex och där hitta jag den här fina :) älskar den! mjuk och skön, blir perfekt sen när det blir lite kallare också. den är dock i storlek M för S var slut men det gjorde inget, tyckte den satt bra ändå.
fick inte med mig några skor hem idag heller, måste nog gå med tette på skojakt sen. så man kan få titta lite mer :)
imorgon kommer tette hem efter 12 dagar i polen, ska bli jätte kul att träffa henne igen. hon har faktiskt vart saknad!

WOHOO!

ringde nyss till ringdansens äldreboende där jag sommarjobbat och på onsdag blir det inskolning på kvällspasset :D är så glad nu, hoppas verkligen att jag får jobba lite sen. skulle vara underbart att börja dra in lite egna pengar :))))

WAITING


hej på er! sitter här i sängen och väntar på att tiden ska gå, ska åka med mamma och bella till ingelsta runt halv 3 och förhoppningsvis kommer jag hem med ett par skor. har vart och kikat in några redan men kunde inte bestämma mig så vi får se om det går bättre idag :) kanske köper en hårfärg också om jag hittar någon jag känner för.
nu ska jag fortsätta att vänta, vi hörs. puss

SOMETIMES IS LASTS IN LOVE BUT SOMETIMES IT HURTS INSTEAD


jennylina min beirut is here :) håret är klart nu också men det blev ingen skillnad alls, precis som min naturliga härfärg. men nu vet jag iaf hur jag ska beskriva min färg, hasselnötsbrun :p ska kanske färga i någon annan färg imorn eller nått, får se. eller så kanske det är meningen att jag ska ha min naturliga hasselnötsfärg xd vi får se.
puss

FÄRGAT HÅRET


äntligen är färgen i :p är väldigt nyfiken på hur resultatet blir! färgen ser jätte fin ut på förpackningen så jag hoppas det blir lika fint på mitt år :) vi får se, bilder kommer upp senare. puss

I DON'T WANT TO HAVE TO NEED TO FILL A HOLE, BUT I DO.


god morgon, sitter och väntar på att jimmy ska vakna.. lär väl dröja ett bra tag till. han lovade mig igår att hjälpa mig färga mitt hår idag. färgen jag ska färga till heter hasselnöt, ska försöka få någon bra bild sen och visa hur det blev :) mer än så har jag inte planerat idag, vi får se vad som händer. puss

I'LL WAIT FOR THE RIGHT TIME


två gamla bilder från förra sommaren, vad man förändras. men ändå inte.
hejhej, det blir en ensam kväll för mig idag. jimmy drog nyss iväg till en vän och ska festa, behöver dock lite tid för mig själv tror jag nog. har mått riktigt kasst idag, har väldigt svårt att äta och det  bara kryper i hela kroppen på mig hela tiden.jag hoppas att jag mår bättre imorn eller iaf snart. synd att jag inte gillar popcorn, det ligger en hel nypoppad påse på bordet som jimmy poppa precis innan han bestämde sig för att dra iväg :p
ne nu ska jag försöka hitta nått att göra här i ensamheten, har så mycket tankar och skit i huvudet så jag behöver hålla mig sysselsatt. vi hörs, puss

WE COULD HAVE HAD IT ALL


jag och tette när vi fyllde 6 xd haha ojojoj, snyggisar

blev en nice kväll igår här hemma med nice folk :) ska snart åka o handla o sen kanske det blir stan med jennylina min beirut. nicebajs. vi hörs mer senare, puuuuuuuuuss.

YOU'RE STILL WITH ME IN MY DREAMS

hejhej, dålig uppdatering ett tag nu. sry men har inte haft tid.. igår var jag med mamma och ias på ingelsta och sen åkte jag med mamma och bella till ikea och efter det åkte vi till elgiganten och jag köpte en dator. håller på och för över allt från skolans mac dit nu så är osäker på uppdateringen idag med tyvärr. men det är sånt som märks, vi hörs iaf :) puss

M&P

mina älsklingar <3

ON MY MIND

jag har så många frågor i mitt huvud just nu, frågor jag inte vet hur jag ska finna svaren på. jag vet inte var jag ska vara eller hur jag ska göra. jag har lastat min ryggsäck för länge nu, det är dags att lasta av lite. jag vet inte om jag kan göra det här, såhär. hur ska man veta när man inte vet. just nu är det bara för mycket som snurrar för att jag ska kunna tänka klart. eller så kanske jag redan har mina svar men bara inte vågar lita på att det blir bra. det är rädsla som styr mig.
I always knew this wouldn't go away.
sry om ni ser det här som ett "deppinlägg" men det är inte det de handlar om. jag är inte deppig, jag är förvirrad.

I DON'T HAVE ANY ANSWERS TO OUR QUESTIONS


TRUE TALENT

sitter och tittar på true talent, jimmy är ute på en liten biltur med simon som tog sitt körkort idag. grattis till honom :) ne nu ska jag fortsätta titta, riktigt bra program hittils! hörs, puss.

WE ALL NEED HUGS


THERE'S A FIRE

såhär ser jag ut idag med min nya fina tröja :) ingen aaaning om vad som händer idag, det är sånt som märks. vi hörs mer senare iaf, puss!

ROSTRÖD

H&M / 99:-
köpte den här fina idag, har velat ha nått i den här röda färgen rätt länge nu och så hitta jag den här och var bara tvungen att köpa :) love it! bilderna är inte alls bra och får inte fram färgen alls men ni får bättre bilder på den någon annan gång!

ON THE FIRST PAGE OF OUR STORY THE FUTURE SEEMED SO BRIGHT

hejsan, idag har jag vart ute och åkt med mamma och lillasyster i lite olika affärer. har haft ont i huvudet hela dagen och det bir bara värre hela tiden, antar att det är spänningar från nacken osv. hela min axel bara knacka till igår och det är efter det värken har kommit :( ska se om jag kan tigga till mig lite massagen är jimmy kommer hem så får jag se om det blir bättre :)
puss

SUNDAY

hejhej, idag är det en slappdag. riktigt skönt att bara vila ut ibland. vi har städat undan efter helgen men nu ska jag inte göra ett skit mer idag :p bara somna till CSI och ta det lugnt! så vi hörs mer imorn, puss på er. hoppas ni haft en bra helg :)

YESTERDAY


IT SHOULD NOT BE THIS HARD

hejhej, det vart en lång kväll igår. rolig men lång :p är iaf uppe nu och ska snart iväg till ica o köpa frukost, sen ska vi iväg till marknaden någon gång också. ska köpa massor brända mandlar höhö! :D

vi hörs mer sen, ska se om några bilder från igår är sevänliga och isf kommer det upp några här :p puss


ANIMAL

såhär ser jag ut idag och ikväll. lägger väl på lite mer smink sen bara :) blir lite fest här och sen drar vi ner på stan o kollar på kalle bah och raketerna :) jag och jenny ska hinna med en sväng på marknaden innan allt det också, brända mandlar.. muuuuuuums! har iofs redan ätit det idag, åkte ner en sväng med familjen för någon timma sen. är skit trött nu, somnade sent igår och gick upp tidigt idag :p ska sova en stund nu typ hade jag tänkt så jag orkar ha kul ikväll ;) puss


I USED TO SING ALONG


YOU'VE GOT MY HEART IN YOUR HAND

hejhej! har haft extrem huvudvärk hela dagen fram tills för typ en halvtimma sen, känner mig mycket bättre nu. kunde inte röra mig förut utan att det kändes som om hela huvudet skulle explodera, hade så igårkväll med och vaknade med samma skit. men nu är det borta och jag hoppas det håller sig. ikväll ska vi på rix fm med jenny och sen kolla på fyrvärkerierna. ska bli mys :) imorgon börjar marknaden och jag ska försöka hitta en fin liten drömfångare :D
försöker få hit mamma för mitt hår är jääätte snett, det är nog väldigt svårt att klippa mitt hår med alla lockar som står åt alla olika håll. men förhoppningsvis kommer hon hit snart och fixar till det :) funderar på att klippa av en liten bit till också, får se!

A BIT SHORTER

blev en bit kortare, eller mycket tycker jag :p syns inte så bra på bilderna men ni ska få se bättre imorn. puss

PUMBAAAA

<3

DANSTRÄNING NÄSTA

god morgon! sitter och äter frukost nu och ska ge mig iväg till dansträningen om ett tag :) är taggad!
efter det ska mamma klippa mig och sen ikväll gör vi förhoppningsvis någonting som har med augustifesten att göra :p vi hörs, puss

FODRAL

några olika fodralklänningar jag gärna skulle se hänga i min garderob :) alla från nelly! letar hela tiden efter en som den röda fast i svart, ääälskar ryggen. hittar dock ingen :/ säg till om ni vet någon!
ligger här i soffan.. har jätte ont i huvudet och är extremt uttråkad -.- ska väl lägga mig snart eller nått. puss

SOMETIMES WE ALL HAVE BAD DAYS

här får ni en liten titt på en finfin klänning jag köpte för ett tag sen men aldrig använt :p
blev ingen klippning idag.. vi tar det imorgon ist efter dansträningen. har dans vid 12, ska bli nice som alltid.
nu ska jag vara social med min pojkvän, vi hörs. puss

GOD MORGON!

god morgon :) gick upp för en timma sen, ska snart städa för sen kommer mamma efter 3 och ska klippa mig. blir nog lite kortare än vanligt.. har vart sugen på det länge men bara inte gjort det. blir ju inte kortare än axlarna asså men lite kortare än vanligt. vi får se helt enkelt! kommer visa bilder sen :) puss


LIKE A BIRD

har länge velat tattuera en eller flera fågelsiluetter och för ett tag sen hittade jag den här bilden och jag bara älskar det! vad tror ni, skulle det vara nått ? :) tror dock bara att jag kommer göra på en arm
ska tattuera mig väldigt snart tänkte jag :D fågeln kommer stå för frihet :)

LET'S JUST MAKE THE BEST OF IT

Hejhej! sitter och glor på TV och ska ner och tvätta om en timma.. vill inte änns tänka på den enorma tvätthögen jag ska springa upp och ner med och hänga upp helt själv -.- måste gå och handla sen också. huvudet värker idag också och jag är väldigt täppt i näsan, hatar att vara sjuk. vill bara ligga i sängen och göra absolut ingenting men det finns ingen tid för sånt :p måste städa idag också... snart äter hårbollarna upp oss! x)
två bilder från en av träningarna med monika, vi hade så kul :)

GOLDEN

snart så! <3

STRUSSJÖN

bildbomb från igår. taget av tette, redigerat av mig.

I WILL SURVIVE

jag och tetteraise
jag och jimmy väntar på att mamma ska komma och hämta oss o så drar vi ut och tältar med hela the crazy family. jag är sjuk och har ingen aning om varför jag egentligen tänker utsätta mig själv för en iskall natt ute i skogen. som tur är ska jag sova i bilen men den lär inte heller vara så varm. vi får se om jag överlever :p har blivit mycket värre över natten så jag mår ballebajs idag. va fan håller jag på med egentligen xd
vi hörs imorn, puss.

ETT FINT MINNE

är så enormt tacksam för att jag fick en sån underbar perfekt present ifrån min underbara pojkvän! <3

LOVE

usel mobilbild men fasan vad söta våra underbara katter är :D såhär nära trodde man aldrig att dom skulle bli i början :p älskar knäppisarna <3

SJUK

hejsan. mådde väldigt dåligt redan igårkväll när jag kom hem efter en hel dags träning men idag slog det till ordentligt. så det blir ingen mer uppdatering mer idag, som det ser ut just nu. men vi hörs när jag mår bättre, just nu vill jag bara trycka huvudet in i kudden och slippa känna huvudvärken.
puss

CAN WE STOP THE TIME

hejhej, dålig uppdatering sinaste dagarna I know. har haft dansträning både igår och idag, idag körde vi hela dagen. först från 10-13 och sen från 16-20. har så gryyymt ont i mina fötter nu för vi dansade barfota hela tiden. älskar att dansa barfota men det är inte lika skönt sen när man kommer hem. vi har haft jätte roliga träningar och gjort klart två nya danser från monika :) känns jätte kul! imorgon är sista träningen med monika, 10-13.
sitter hemma själv nu.. jimmy jobbar till 12 idag. har inte haft någon ork att äta sen jag kom hem och kommer nog inte göra det idag. är jätte hungrig men jag orkar helt enkelt inte. jag väntar till frukost :p
vi hörs mer imorn, här får ni en hemsk bild på mig och tette på puls haha vet inte riktigt vad som hänt med mitt hår. puss


SLEEPY DAY

idag har jag sovit i princip hela dagen. trist men jag behövde det verkligen! har vart dödstrött hela veckan och inte sovit alls bra men nu tog jag igen det :) veckan som kommer har jimmy semester så jag hoppas vi lyckas göra lite skoj och utnyttja sommaren :) vi hörs, puss.


LAST NIGHT

bilderna är tagna av tette m.fl. och redigerade av mig :p


ÅGELSJÖN

bilderna är snodda från tette

ON MY FINGERS

igår målade tette på mitt underbart fina nagellack jag köpte i polen :) färgen var mycket finare än jag trodde faktiskt, love it! märket heter miss sporty, vet dock inte om det finns i sverige.

(färgen är lite ljusare i verkligheten)


ÄNTLIGEN FREDAG!

nu drar vi till tette för lite middag och sen parteeey :D hörs, puss!

IT TAKES A LOT

hejhej! är dödstrött idag men dansträning och en simtur i ågelskjön ska orkas med idag också :) äntligen ska jag bada!!!! wohoooo.
har fått jätte svårt att somna på kvällarna och sen sover jag dåligt också när jag väl somnat. vet inte vad det beror på men det märks på mig att jag inte sover ordentligt :/ men förhoppningsvis  deckar jag i sängen av utmattning ikväll när vi kommer hem :p vi får väl se höhö
dansoutfit xd

CAN WE TALK

hej! har vart så grymt trött idag och är fortfarande.. idag ska jag lägga mig riiiktigt tidigt. har nyss sovit ett tag men va fasan hjälpte det höhö. ska titta lite på tv nu och sen gå o lägga mig. vi hörs mer imorn, förhoppningsvis med lite roligare inlägg och mer ork. puuuss
jag och tette på sakkis födelsedagsfest i maj!

MOT JOBBET!

nu drar jag till jobbet, vi hörs när jag kommer hem :) btw så pratade jag med dom där igår och är nu vikarie där, how awsome!!?? :D:D är så glad! men vi hörs sen, puuuuuuss.

ORDERED

 

beställde lite nytt från h&m innan vi stack iväg och firade jimmys pappa som fyller år idag :)

shorts 149:- / cardigan 199:- / stickad tjocktröja 149 :- / tröja 199:- / jeans 399:-


ZEBRA

såhär ser jag ut idag.
har vart skit trött hela dagen.. planerade att sova en stund när jag kom hem innan vi ska till jimmys pappa ikväll men det hann jag inte. blir att lägga mig så fort vi kommer hem sen så jag är pigg imorgon kanske. har inte vilat upp mig efter helgen än och det märks..
nu kom jimmy hem, dags att fortsätta med maten. vi hörs, puss.

LÖRDAGS

bilderna är från Tette!

LET'S GO!

idag börjar vi dansa igen :D längtar så mycket, fast det egentligen inte var så jätte länge sen vi dansade så känns det som evigheter. ska bli grymt kul att åka upp till danslokalen och köra igång igen iaf :) <3
här får ni lite svettiga bilder ifrån Polen(snodda av melissa, jag klippte dom och gjorde dom större. därför är vissa så suddiga):

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus