HALLOWEEN


tack alla för en rolig kväll! :D <3

VI SER ALLA BÄTTRE PÅ LÅNGT HÅLL

hej! usch vad det är tråkigt att packa -.- men nu är allt klart och står o väntar på att få flytta in i lägenheten imorn :p jag är så ivrig! jag vill flytta in redan nuuuuu, ikväll får jag nycklarna iaf och sen börjar vi tidigt imorn. ikväll är det ju halloweenparty som gäller o de ska bli skit skoj, jag får ta det lugnt bara så jag orkar upp imorn haha.
det är galet vad mycket saker man kommer på sig själv att ha när man packar o ser allt :p jag har över 3 kartonger fullproppade med kläder och flera kartonger proppade med massa skit saker som jag egentligen inte änns behöver haha. det blir att rensa ordentligt imorn när jag packar upp allt, ska slänga o ge bort massor med kläder och framförallt slänga bort saker jag inte har någon användning av :)
ne nu ska jag vila en stund, är skit trött.. trodde jag skulle få sova ut igår men nejnej. mamma väckte mig såklart klockan 8 och hade jätte bråttom med dagens göror. o idag fick jag också gå upp tidigt eftersom jag sov hos dawe o han skulle till skolan :p men sånt e livet, vi hörs. pusss

stickad tröja, h&m 149:-


I'M MELTING IN YOUR EYES


har fixat alla dagens måsten och nu ska jag snart iväg till stan med tette o jenny. efter det ska jag till david och så imorn är det packning som gäller, spring hit och dit med nycklar vilket irriterar mig något otroligt och i stort sätt förstör hela min fredagkväll som egentligen skulle bli awsome! imorn är det ju halloweenfest hemma hos tette och det ska bli skit skoj. men så blir det när man är snäll mot själviska människor. ajaaaaa, nu ska jag inte bli arg här igen haha xd vi hörs, pusss.

POLEN


lite bilder ifrån polenresan i somras, finns fortfarande massor med bilder vi väntar på att få se som aldrig tycks dyka upp men när dom dyker upp så dyker dom upp här dirr också :)

PUT THE LIGHTS ON






















lite jag önskar jag kunde lysa upp mitt hem med, den svarta taklampan är den jag fick av pappa :) ska ha den i köket och det kommer bli jätte fint! jag kommer ha levande ljus ööööverallt, det är så grymt mysigt. åååååh längtar så otroligt mycket o nu är det inte alls långt kvar ju :D bara imorgon kvar o så på fredag får jag nycklarna o på lördag flyttar jag in :D:D:D:D <3

FÖR ATT DU GÖR MIG LYCKLIG


hejjjj, dagen som startade ganska så dåligt slutade tillslut ändå bra. idag har jag jobbar från 16-21 och det kändes som en riktig mardröm imorse när jag vaknade torr i halsen, täppt i näsan, ögonen var svullna och jag var jätte hängig. men det gick riktigt bra och jag höll mig pigg enda tills sista timman framför tvn när alla var i säng. i tisdags jobbade jag kväll, igår jobbade jag delad tur(7-13.30 + 16-20) och så kväll idag. så jag är ganska så slut nu men imorn ska jag sova ut.
det som står på schemat imorn är bara att hämta nyckeln på malmstaden och så åka o titta till katterna. skönt!
vi hörs mer imorn, ska försöka få in nått lite roligare inlägg. tills dess får det duga med den väldigt snygga bilden(nmr 2) på mig ;) vi hörs, pussss.

FAMILY


i lördags åkte jag, tette och simon till linköping och hälsade på pappa, farmor och syster med familj hemma hos farmor. vi fikade hemma hos farmor och chilla en stund sen drog vi med bara pappa till ikea. jag fick en lampa, gardinstänger och gardiner. tack så jätte mycket pappa! det var en trevlig dag i linköping, tack alla :) <3

THE WAY YOU MAKE ME FEEL


hejsanhejsan, ikväll blir det mer uppdatering. slänger upp lite bilder från helgen och en dansvideo! så kika in ikväll ;) kommer vara upptagen de närmsta dagarna med jobb men jag ska försöka klämma in ett inlägg någon gång. vi hörs mer ikväll, pusss.

THERE'S NO PATH TO FOLLOW



EFTER REGET KOMMER SOLSKEN

hej, fan va dålig uppdatering här asså. förlåt så mycket, jag vill verkligen hinna med att blogga bättre men just nu är jag knappt hemma och därför blir det inte av. när jag flyttat blir det mycket bättre ska ni se :) nu är det inte långt kvar, nästa lördag flyttar jag in och jag längtar så otroligt mycket!
i helgen ska jag och tette till linköping och träffa vår pappa, det ska bli skoj. var alldeles för länge sen nu tyvärr.

jag kom nyss hem från jobbet och efter att jobbat tre dagar i rad är jag helt slut. plus att jag jobbade två pass igår.. min kropp värker överallt. varför ska man ha en sånhär skit kropp som är svag och värker redan i min ålder ? nu när jag jobbar märker jag verkligen hur skit den är -.- nu ska jag vila mig för senare är det dags för dans och det måste jag orka med. vi hörs, pusss.

EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT

kom hem för en stund sen efter 2 timmar i danslokalen tsm med tette o inez :) dawe, simon o sandra var också där men dom dansa ju inte hehe. vi började på inez dans till "världen är trött" och körde igenom min och tettes duett några ggr. alltid lika underbart att dansa! det kanske kommer upp en video på duetten senare, we'll see.
nu ska jag chilla resten av dagen iaf för imorn väntar jobb. det blev en rätt galen kväll hos tette igår så jag är väldigt trött xd haha, men jag hade massa skoj iaf. tack alla <3

min david

TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

ikväll blir det partay hos tetteraise :D nicebajs!!!!!

HÖST


BUBBLY

är hemma hos tette och hon fick exprimentera lite i fejjat på mig :p skojjigt.
nu är det helg, imorn blir det partaya. ska nog bli en bra helg det här :D pusss

JAA NI


hehehe

NO EXPRESSION

hehehe oj vilken söt bild! ^^
hejsan, shit vilken härlig träning det var. jag var helt skakig i hela kroppen av utmattning men fasan va nice de var :D älskar när monika är där och kan ge oss lite kritik! nu är jag dö trött, ska sova snart för imorn ska jag upp tidigt o jobba (y) vi hörs mer imorn, pusshej.

I'VE FOUND MY OWN WAY


hejsan, shit vad trååååkig bloggen är just nu. sryyyy men jag har inte haft någon tid :/ ska bli ändring på detta!
idag har jag vart på malmstaden och ändrat kontraktet till 1 nov, niicebajs. nu är jag hemma, väntar på att maten(kreps ;D) ska bli klar och sen ska jag upp till dansen :) vi hörs efter det, puuss.

YOU ARE MY HEAVEN


hejhej. jag har iiingenting planerat för idag, det känns lite wierd men skönt. ska väl slappa gärnet om ingenting dyker upp :) längtar så extremt mycket till flytten, är nervös också men allt ska nog gå bra. imorgon ska jag till malmstaden tsm med henne som bor i lägenheten nu så ska vi skriva om kontrakten till den 1 november ist för 1 januari :) awsome!!!

D

idag har det fotats tsm med tette och jenny, fler bilder kommer imorn :) ps david är bäst!

IKEA


det här inhandlades bla på ikea idag. köpte också massa köksgrejer, gariner, ljushållare och så :p hade ju planerat att köpa bordet i vitt men ångrade mig när jag såg borden höhö. på bilden ser färgen inte alls ut som i verkligheten. det är mkt mörkare, ekmönstrat. jag bara längtar till lugna kvällar i min mysiga lägenhet med massor levande ljus överallt ^^

IT'S LOVE


hejsan, jag har haft en skit bra helg. igår var jag som ni såg då i hamnen och titta och fota när dawe och två till målade, det var riktigt nice :) idag åkte jag till ikea tsm med dawe, tette och simon och handlade massor nödvändigheter till lägenheten. känns så skönt att ha allt klart nu, nu är det bara några få saker som fattas :)) efter ikea drog jag och tette direkt upp till dansen, det var en riktigt nice träning idag och vi fick mycket gjort. nu ska jag bara chilla resten av kvällen och hoppas på jobb imorn! men vi hööörs, puss.

DANSEN


bilder tagna av jenny, redigerat av mig :)

HAMNEN


<3


ha en bra fredag kväll!

LIKA SOM BÄR

här ser man både likheterna och olikheterna med oss så himla bra :p vi vart grymt lika på den här bilden, just för vi båda har väldigt lite smink och då ser ju ju bara ut precis som vi gör x) eller vad tkr ni ? vi är ju väldigt olika också men här ser man verkligen att vi är tvillingar!

MISS THEM


saknar mina älsklingar så otroligt mycket. snart får jag ha dom hos mig och jag längtar så otroligt mycket! :) <3
det här är när jag hälsade på dom för några dagar sen, dom kröp upp bredvid mig båda två och somnade så sött ^^

PEOPLE RUN IN CIRCLES


god morgon. vaknade för någon timma sen men ligger fortfarande kvar i sängen :p idag är det fredag, är väl egentligen inget spec med det. det blir en lugn myskväll för mig :) på söndag ska jag till ikea och köpa lite till lägenheten, får tyvärr vänta med massor av saker för pengarna räcker inte :/ men det kommer, det kommer!
vi hörs, puss.

MAD WORLD

en av våra nyaste danser, den ska ingå i vår föreställning med temat "världen är trött". den är inte finslipad än utan det finns fortfarande mycket kvar att jobba på men såhär ser den ut hittils. orkar inte förklara vad den handlar om riktigt men om någon verkligen vill veta så fråga på :p den är till hälften koreogreferad av oss själva.


I WILL KEEP ON WALKING


bilder från igår
usch idag mår jag inte alls bra, har sån extrem huvudvärk som bara vägrar försvinna. så vi får se om vi hörs mer idag.. annars imorn. puss

ISABELLA


min underbart söta lillasyster!

DEEP WATER

halsband-h&m/blus-cubus/byxor-h&m


WHITE

 

planerar att inskaffa till lägenheten :)))))

TIME GOES BY

hejsan, asså shit vad tråkigt och dött det har blivit här... men jag har ingenting att berätta. jag jobbar, vilar, sover. det är typ det jag gör och gör jag inte det så är jag inte hemma :o jag kan ju iofs berätta att jag allra senast kommer flytta in i lägenheten till nästa månad. kan bli tidigare då hon som bor där nu redan är på g ut :) längtar så otroligt mycket och tänker på flytten heeela tiden, det ska bli så uuunderbart att få bo där i den underbara lägenheten med mina underbara katter. går inte att beskriva hur mycket jag längtar. ska försöka ta mig till ikea så snart som möjligt också och köpa lite nödvändigheter, mamma tjatar hela tiden om att jag ska vänta tills jag flyttat in men varfööööör ? jag vill ha allt klart då, det är nog med styr med att bar flytta lix. då är det ju skönt att bara ha allt klart och slippa stå där och det fattas saker. nej förstår inte det där, jag tycker om att ha allt klart. varför vänta lix ? :p

menmennnnn, vi hörs. ska försöka hitta på nått kul att uppdatera om :) pussss


LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU.


hejhejjjjjj, har sovit hela dagen typ med vääärsta bakfyllan. jag blir aaldrig bakis, det är typ 2a eller 3e gången nu och fyfan vad dåligt jag har mått idag asså haha. ska fortsätta med en chillkväll hemma med chips o läsk, mums :p ska glo en film med småsyskonen och bara ta det lugnt. imorgon jobbar jag hela dagen så jag behöver samla lite krafter.
jag fick lite frågor om adipokill och ska självklart försöka ge ett bra svar :)
jag är inne på den... 3e veckan nu tror jag och har märkt bra resultat. jag har inte rasat i vikt men det beror nog på att jag inte tagit maxdoseringen utan jag har valt att ta det lite lugnt. den första veckan tog jag 1 tablett 2ggr om dagen, 2a veckan 2tabletter morgon och sen 1tablett på em. den här veckan har jag tagit 2,2. nästa vecka(från måndag) ska jag börja ta 3,2. jag har märkt hur min kropp reagerar på tabletterna och det har absolut inte vart några problem alls. jag har bara blivit väldigt varm och tappat hungern och sockersuget. men det är väldigt viktigt att man äter som vanligt trots att man tappar hungerkänslan. de tydligaste resultaten på mig syns på ryggen, nyckelbenen, benen och kärkekshandtagen. jag har självklart sätt resultat på magen också men jag har alltid putmage så jag blir aldrig nöjd ändå haha :p men det är tydliga resultat där också och nästa vecka blir det ännu mer.
jag är väldigt nöjd med tabletterna och rekomenderar dom absolut!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus