EMPTY WORDS


hejhej, jobb väntar från 4-8.. det är inte många timmar men jag är så himla trött och slut i kroppen. har mått illa i tre dagar nu och det tycks inte försvinna. men det ska nog gå bra ändå, efter det är det lite partay hos tetteraise. det var ett tag sen nu, ska bli kul! men men, vi hörs nog mer ikväll skulle jag tro. pusshej

YOU ALWAYS PUT A SMILE ON MY FACE

hejhej, idag skrev jag ut mig ordenligt och lämnade in datorn på skolan så nu är allt done där. känns jätte skönt! ska dock se till att komma till klassen någon dag och ta ett ordenligt hejdå. känns så nice att det är fredag imorn, dock har jag ångest inför söndagen.. jobbar 13 timmar då. en söndag lix.. kill me :o men jag får tänka på pengarna och på att jag faktiskt alltid har kul där sen endå :) nu ska jag vila en stund, vi hörs. puss


WITH MY HEART

sitter och myser i min nya fleece, känner mig sliten och hängig. har mått väldigt illa i två dagar nu och ska bara ta det lugnt nu resten av dagen och hoppas på att det känns bättre imorn. jag jobbar både imorn och på fredag sen är jag ledig lördag och jobbar 13 timmar på söndag. jag måste verkligen ha ork till jobbet. min blogg har vart ganska död i några dagar nu, det beror på att jag jobbat och vart hemifrån mycket. ska verkligen försöka se till att få liv här igen :)

mamma och bella sitter nere i köket och letar recept för äppelkaka, jag bara längtar tills dom får den klar :D så himla goott!!! heheheh


PLANS

lite grejer jag ska inskaffa till lägenheten sen ^^

MY OWN HOME


hejhej! är skit glad nu, kom hem för en stund sen efter att vart på föreläsning med mamma på hennes skola och sen var jag och skrev kontraktet på lägenheten :D:D:D ska ringa henne som bor där nu och se när hon vill flytta ut och är det tidigare så flyttar jag in då :) är så glaaaaaaaad, jag ska bo i min egen fina lägenhet med mina fina katter och bara må super! :D kan inte bli bättre!

IF YOU NEVER TRY YOU'LL NEVER KNOW

sitter och lyssnar på coldplay och påminns om hur jävla bra jag mår av deras musik, måste börja lyssna lika flitigt på dom igen. så underbart bra <3


ALWAYS IN MY HEART


lite bilder från träningen idag, blir så otroligt glad när jag tittar på sista bilden :) jag älskar er så mycket, när vi har kul så har vi verkligen det på riktigt.

BLACK & GOLD

 


CHILLINATION

blir en chilldag idag! ska sova en stund nu eftersom mamma ringde och väckte mig halv 9 imorse och jag är skit trött haha. vi somnade rätt sent igår och jag behöver verkligen sova.. jag är aaalltid trött. måste börja käka vitamin tabletter eller nått, har vitaminbrist. jag ser dåligt, är alltid trött osv. har någon annan samma problem och undrar varför så prova att käka mer vitaminer, oftast beror det på vitaminbrist :) ett tips sådär bara! men vi hörs, puuuss.


NEW IN


nytt till garderoben! några av plaggen köpte jag igår när jag var på stan, resten är beställt från h&m :) i stort sätt allt haffa jag på hm:s webbrea. är jätte nöjd med precis allting! eftersom h&m har så extrem lång leverans jämt så har jag ju hinnit samla på endel i beställningen så det blev massor med reaplagg, as bra ;)
röd tshirt - h&m 37:- rea
korallröd stickad - h&m 49:- rea
rosa tshirt - ginatricot 149:-
svart tshirt - h&m 35:- rea
skor - h&m 99:- rea
bikini - h&m ca. 60:- rea
puder klänning - h&m 49:- rea
mönstrad klänning - ginatricot 49:- rea
halsduk - monki 150:-
halsband - h&m 80:-
shorts - h&m 149:- rea

GIRLS NIGHT

hejhej! har inte hunnit uppdatera förän nu. efter jobbet var jag bara hemma en snabbis och sen drog jag ner på stan och träffa tette o jenny.. vi gick runt, handla lite och så käka vi o åkte hem till tette :) blev en impulsiv tjejkväll här med massor gott och skitsnack. jag och jenny har färgat håret och så ska vi sova här inatt :) en riktigt bra dag och kväll! vi hörs mer imorn ^^ puss


PUSS OCH GOD NATT


DET GÅR BRA NU

här är en usel bild på den ena tröjan jag köpte här om dagen(gina 49:-), den är guldspräcklig och har ett sånt där fint fall där fram. älskar den! bättre bild kommer när jag lyckats få någon :p

hejhej, det hann bli ett litet inlägg nu :) dagen har vart jätte bra och har gått väldigt fort. jag jobbade 9 timmar men det kändes som hälften :p imorn jobbar jag 7-13 och sen är jag ledig helgen. men nu ska jag sova, är skit trött. vi hörs mer imorn :) puss


I'M HERE TO STAY


god morgon! drar till jobbet om 45 min typ, den här dagen känns väldigt bra trots att jag ska jobba tills halv 9 ikväll x) men det är mysigt på jobbet på kvällspassen. det enda som känns jobbigt är att jag inte kan äta nån frulle typ för jag mår bara så illa :/ men jag försökte proppa i mig ändå, jag hoppas jag inte blir döhungrig på jobbet sen. inte förän min rast iaf. men det blir nog bra :) vi hörs förhoppningsvis när jag kommer hem, annars imorn. puss

MY LOVE

my love på tre pers från i söndags :p


DANCE YOUR FEET OFF


hejhejjjjj, kom hem från dansen för en stund sen. vi fick en plötslig önskan om att dansa på höstmarknaden i klocket centrum på lördag och javisst vill vi det. så vi(dom fyra som kunde) slängde ihop tre danser så gott vi kunde och så får vi se hur det går :p ni som bor i nrkp, kom gärna och kolla. tider återkommer jag med :)
dansträningen var nice iaf, kändes som vi gav varandra en liten push idag. vi snackade lite serious och sen körde vi gärnet!

I'M BLIND TO YOU


hejhej, kom hem för en stund sen. har vart på hc med mamma och bella lite och fick med två tröjor hem. det var massor rea på gina, ska visa er tröjorna ikväll när jag har kameran :p glömde den i danslokalen i söndags hehe.
dans ikväll och så imorn väntar ett långt arbetspass. är skit trött men ska bli kul med lite dans! vi hörs senare igen, puss.

MYSPLAGG


dom har fått in massor mys på h&m nu och jag vill bara haaaa, mysa runt i morgonrocken på morgonen! myyyys

PURPLE


hittade en gammal fining som jag aldrig någonsin använt. köpte den för flera år sen :p ska se till att använda den nu, älskar färgen och ärmarna(eller hur man ska säga) :) vad tycker ni ?

KEEP YOUR HEAD UP, DON'T LET IT BRING YOU DOWN


heejsan, är på lite bättre humör nu :p usch vilken morgon det har vart.. massor tårar och ångest. men ibland måste man släppa ut känslorna, lasta av sig lite. iaf jag! ska snart laga lite mat, är skit hungrig. vi hörs, puss.

...AND SOME BAD

god morgon.. allt känns som ett helvete idag och jag känner inget hopp för någonting typ. varför kommer dagar som den här, vad ska dom vara bra för ? det känns som om hur mycket man än försöker så backar allt bara bakåt hela tiden. jag orkar inte vara orolig hela tiden längre, jag vill kunna somna på kvällarna och sova gott hela natten. jag är trött på alla miljoner tankar och all oro som bara bubblar i mig. kan inte allt bara bli bra... jag gör ju mitt bästa hela tiden. jag får väl vänta på min tur eller nått. fan för livet just nu asså. sry för mitt super glada positiva inlägg men såhär känner jag idag, än sålänge. jag hoppas verkligen att det vänder för jag vet inte vart fan jag ska ta vägen just nu. vi hörs när jag är lite gladare igen, puss.


GOOD TIMES


har flätat håret men allt det kortare har åkt ur så nu ser det ut som jag har en kort page framifrån :) så såhär ungefär skulle ja se ut i det :p

sitter och chillar i sängen, har gjort det sen jag kom hem och ska fortsätta göra det tills jag somnar :p imorgon är det jobb igen och sen ska jag till malmstaden och skriva kontrakt på lägenheten :D:D:D ska se om jag kan flytta in tidigare också, kanske nov eller dec :) blir en bra dag imorn.

I DON'T WANT TO SAY I'M SORRY


hejhej, kom hem från jobbet för en stund sen :) trivs så bra där, har sagt det förut men säger det igen.. jag är så himla glad att jag haft sån tur och fick vikariejobb där!
idag händer absolut ingenting vad jag vet, ska väl bara ta det lugnt. det kan vara skönt ibland också. men vi hööörs, puss.

DRESSES

1 eller 2 till kryssningen i nov ? :D kan inte bestämma mig.. älskar båda men gillar ringningen lite mer på 2an men ryggen på 1an xd vad tycker ni ?

DREAMING AGAIN


hejhej, har inte vart hemma sen fredag em så därför ingen uppdatering men nu är jag hemma igen. jag sov hos inez och sakki inatt, vi käka uuuunderbar och efterlängtad thaimat och massor med godis och ostbågar igår. kollade på tre filmer.. jag tittade dock bara på två och en halv hehe. kom nyss hem från dansen, vi var bara fyra pers idag varav tre dansande. inte så himla kul när folk inte kommer men men..
ska chilla gärnet hela kvällen nu och bara ta det lugnt. imorn är det jobb som gäller så måste vara pigg :)
vi hörs puss

JEANS AND BAGS

jeans, bikbok 149:- / väska, H&M 199:-

.

tröja, byxor och halsband - H&M

KEEP IT COMING PLEASE


god morgon på er, gick upp vid 8 idag och ringde malmstaden direkt och gissa vad... jag ska dit och skriva kontrakt på tisdag :D:D:D:D lycklig tjej idag asså hhehehhe ^^ nu hoppas jag att allt runt om löser sig bara. har fortfarande en klump i magen men är så jääävla glad att jag fick lägenheten, den är perfekt!

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON


ååååh jag är så kär i lägenheten jag tittade på. fanns inga fel i mina ögon asså, nu hoppas jag så sjukt mkt att jag får den. ska ringa direkt när dom öppnar imorn och säga att jag vill ha den. alla som läser det här får hålla tummarna riiiktigt hårt för mig! är så nervös, har värsta klumpen i magen. men får jag den inte så finns det väl en mening med det. är så lätt att leva när man tänker att allt händer av en mening, love it hehe. tips till alla där ute, tänk alltid att allt har en mening ;) ne nu ska jag försöka lugna ner mig så jag kanske förhoppningsvis kan få lite sömn inatt. har fått så himla svårt att somna, har så extremt mycket tankar som snurrar. men vi hörs mer imorn, ska försöka komma med lite roligare uppdatering då :) puss

WISH ME SOME REALLY GOOD LUCK

hej! jobbade idag från 7-13 och det var lika roligt som alltid, trivs så bra där och jag är så himla glad att jag fick vikariejobb där. ibland har man sån tur :) ska åka och kolla på en lägenhet om en liten stund bara och jag hoppas verkligen att jag får den, ni får hålla tummarna för mig! ska försöka hålla igång uppdateringen här bättre, känner att bloggen blivit så tråkig. men vi hörs igen senare, ska se om jag kan få någon bra bild på ett par nya jeans jag köpte idag :) puss på er


HOWEVER FAR AWAY


hejsan, har nyss tagit tag i dagen och duschat osv. ska hälsa på mina katter när mamma kommer hem efter 4 o sen klockan 18-20 är det dans med monika. ska bli härligt som alltid. ska ringa och boka tatueringstid när dom öppnar kl. 14 :) det är vad som händer idag, vi hörs. puuuss

M&P


saknar mina älsklingar så det gör ont :( muuuuuuuuuuuu

SOON

åååh blev så glad när jag hittade den här bilden för en stund sen, jag ska ju tatuera mig i slutet av månaden och har för länge sen bestämt mig för en fågel på handleden men inte riktigt hur den ska se ut. men nu hittade jag den perfekta fågeln :D:D:D älskar hur vingarna är sådär fint suddade, exakt så ska jag ha! ritade den på armen så som jag ska ha den, kommer bli så GRYMT! längtarrrrrrrrrrr <3

vad tror ni ? :D


13/9

hejhej, sen uppdatering idag men jag sov länge o sen har jag bara slappat. ska hoppa i ett bad snart men tänkte uppdatera lite först :)
jag har fått lite önskemål på att uppdatera er om hur det går med mitt adipokillätande så jag tänkte uppdatera er lite mer om det...
...jag har märkt ganska mycket resultat redan faktiskt, mina byxor sitter inte åt någonstans längre. spec. inte i midjan :p sen har axlarna blivit kantigare, nyckelbenen synligare och mina redan utstickande höftben syns o känns ännu mer. så jag både ser och känner skillnad! jag har faktiskt inte varit så noga med varken kost eller motion biten.. tyvärr. mycket har hänt och händet just nu i mitt liv så jag har inte riktigt haft tid eller ork att tänka på det. självklart skulle det väl hända ännu mer om jag rörde mer på mig. just nu är det bara dansen som är 2-3 ggr i veckan. men jag är mer än nöjd med det som redan hänt. jag försöker att hålla mig borta helt ifrån godsaker i veckorna och äta regelbundet och ordentligt. man ska ju tappa matlusten lite grann och det har väl inte stämt sådär jätte bra på mig. vissa dagar har jag känt mig hungrig konstant men sen däremot mått illa när jag väl ätit. andra dagar är jag inte hungrig alls men så helt plötsligt slår det till och jag blir dödshungrig :p så det är lite olika.
iaf.. jag ska försöka uppdatera er lite bättre. jag rekomenderar verkligen tabletterna till er som vill ha snabba och enkla resultat :p jag har så dåligt tålamod och har försökt gå ner i vikt och få till figuren i några år nu så därför bestämde jag mig till sist för att ta lite hjälp. jag tycker absolut inte att man ska ta något sånt här som första alternativ eller bara för att utan försök först med bra kost och motion.. har ni väldigt svårt så är det här ett bra alternativ för lite hjälp på traven :)

haha oops, blev väldigt mycket. aja nu hoppas jag ni fick många svar iaf :D kram


STANDING ON MY OWN TWO FEET

hejsan, kom hem för en stund sen efter en runda på stan med jenny. vi käka lite burger o co och gick runt o glodde bara :p är skit trött men än är inte min dag slut. vi hörs mer senare igen, puss.


GOODMORNING


god morgon! vaknad för en stund sen och kände mig uttråkad direkt haha. men sen fråga jenny om vi skulle på stan och visst vill jag det ;D så ska iväg sen någon gång när vi båda är klara. blir nice. vi hörs sen, puss.

TIRED


hej på er. har vaknat för en stund sen, var vaken vid 11- ca.13 men sen somnade jag om i någon timma. förbereder mig för dansen nu, är så himla trött och har ont i huvudet men jag drar dit ändå. behöver få annat att tänka på för en stund :) vi hörs mer efter, har lite nytt att visa er tex. vi hörs sen, puss.
... idag ökade jag att ta två st adipokill på morgonen och 1 på e.m. får se hur det går, det har fungerat prima att ta 1,1 så det ska nog inte bli några problem. jag har redan märkt skillnad och byxorna sitter löst :p riktigt nice!

ME AND MY BEIRUT


YESTERDAY


MY HEART SKIPS A BEAT


såhär såg jag ut igår, det vart en superkväll med fint folk hemma hos tette. idag är jag så grymt trött, förstår inte varför. blir väl att sova tidigt, sov redan 2 timmar tidigare idag men är lika trött för det :p
ska redigera bilderna från igår så kommer dom upp om en stund, puss.

CAUSE THE PARTY'S IN MY HEAD!

hejhej, sitter hemma hos tetteraise med alla mina wonderfulla brudar! ikväll är det partaya (ovanligt... eheheh) och vi ska ha en dunderkväll. vi hörs mer imorn, då kommer bla massa snygga bilder på mig och jenny så håll utkik ;)
puss

tills imorn bjuds på dessa vackra bilder, tagna för någon timma sen då alla fortfarande var halvfixade höhö


NOWHERE TO GO

jobbet idag gick super, har fått 7 nya tider och den första är redan imorgon.
hörs!

I NEVER KNEW, NEVER KNEW.

skitliv. så känner jag just nu.. nu för tiden. försöker hålla humöret uppe men helvete asså. vet inte om jag orkar länge till, varför kan inte bara allt lösa sig nu ? varför kan jag inte få ha lite tur ?
jag har vart på en rolig dansträning ikväll iaf, dansen är det bästa.
imorgon är det jobb från 7-13.. opepp när allt är som det är. men det gäller att hålla sig uppe!
vi hörs mer imorn, puss på er. dom fina där ute.


DANCER


I CAN'T KEEP UP WITH YOUR TURNING TABLES


god morgonnnnn, idag är det dans. har inte vart där på två veckor. först pga sjukdom och så jobba jag förra veckan så ska bli underbart att äntligen komma dit! ska hämta ut nellypaketet också, blir nice.

THERE ARE MEMORIES MADE


drar till jobbet om en timma, nu måste jag laga mat och skynda på lite. fan vad jag inte har ork idag.. -.-
vi hörs mer ikväll, puss.

ADELE


min stora favorit just nu, hon har så himla bra texter och rösten ska vi inte änns prata om. shit, she's the best!!

FIRE TO THE RAIN


god morgon! ikväll är det jobb som gäller, 16-20. jag hoppas att tiden där går fort för jag har totalt tappat lusten för allt helt plötsligt känner jag. men det kommer väl tbx snart :) mitt paket från nelly med skorna har kommit, blir dock att hämta det imorn på vägen till eller från dansen då jag inte har tid eller möjlighet idag. vill ha dom nuuu :D
menmen, vi hörs. puss

SOFTAR

höhöhö, har inte tagit mig upp ur sängen än fast jag vakna 5 imorse. sov skit inatt så är väldigt trött, ligger nog kvar här ett bra tag till hehe.

ojojojo, coooolingen!!


TUMMENUPP

igår när jag, tette och jenny tog en liten mini sväng på hc lyckades jag hitta lite bra saker jag fick med mig hem. jag fyndade på gina och köpte nödvändigheter på h&m :)

linne - gina 29:- / armband - gina 19:- / torrshampoo - h&m 30:- / sunsilk volymshampoo - h&m 20:- / compact powder - h&m 50:-

MAKEUP


make up, hår och styling: tette
modell: jag

SO CLOSE BUT STILL SO FAR AWAY

bild från i fredags
hejsan. blev en sen uppdatering idag men har inte hunnit med. jag kom hem runt 12 imorse efter en rolig övernattning hos inez & sakina :D tack för allt skratt höhö! sen iaf så drog jag rätt så snabbt iväg igen till tette. vi gick på hc lite och sen drog vi hem till henne och hon gjorde en sminkning på mig och så fota vi :) bilder kommer upp senare när jag hunnit fixa med det.
imorn är det jobb som gäller och jag är så jääääävla trött, blir det att lägga sig tidigt ikväll så jag orkar med.
men vi hörs senare, puss.

YESTERDAY


AS WE SLEEP


såhär mysigt har jag det när jag sover, med mozart vid huvudet och pumba på benen :) älskar mina supermysiga älsklingar! <3

har glömt skriva det men jag började med tabletterna idag, jag jobbar mån-tis och jag vill inte börja med dom en jobbdag eftersom jag inte vet hur kroppen reagerar. tog första tabletten för några timmar sen, det känns bra hittils. jag är riktigt varm men det är ju så man blir av dom. jag har inte känt nått obehag iaf och det är ju super (y)

FUCKED UP



två gamla glada bilder! tycker om att sitta och titta igenom alla bilder som finns ibland och bara minnas :) det är fint!
idag är en slappdag till tusen, har inte änns tagit mig upp ur sängen än, men det blev ju en väldigt lång kväll igår och en ännu längre för pojkvännen. jag låter nog mig ligga kvar här idag. det kan väl inte göra så mycket :) bilder från igår kommer upp så fort kameran har laddat klart. puss

FIESTA

städar och fixar hemma hos tette innan folket kommer, det ska bli en nice kväll :) höööööres

MAKE UP

det här får bli kvällens make :) är dock ganska mkt mörjare irl

THE SCARS OF YOUR LOVE


god morgon! gick iofs upp för några timmar sen men ändå. idaag blir det stan med tettraise och sen ikväll partay hemma hos henne och simon. det blir nog en riktigt nice dag, jag är på bra humör och tänker fortsätta vara det :p beställde nyss ett par skor ifrån nelly och ett halsband fick också åka med, kan tipsa er om att går ni in och gillar en teliasida på fb så får ni 100:- att handla för på nelly.com. gå bara in här så står allt där :) riktigt nice!
vi hörs, puss.

ADIPOKILL

var nyss och hämtade ett paket med mamma. det var mina adipokill jag beställt fårn gymgrossisten.com , är väldigt nyfiken på om dom verkligen kommer funka men jag är nästan helt säker. tette har ätit dom här och på henne märktes det och jag har också än vän som äter dom nu. dom har också fått bra omdömen på gymgrossistens hemsida :)jag  ska börja på måndag, blir som en liten nystart för mig. från och med måndag är det inget slarv med maten som gäller, inga godsaker i veckorna och alltid regelbundna måltider. jag ska också röra på mig så mycket jag kan, försöka ta mycket promenader och träna mycket. jag är så ivrig på att sätta igång nu! sen ska vi se vad som händer med min kropp, jag kommer uppdatera er och kanske sen visa resultatet längre fram :p

apidokill är fettförbränningstabletter som bla. ska bränna underhudsfettet, dom ska tas på tom mage men äter man inte direkt efter man tagit dom så kan man bli väldigt skakig och börja må väldigt dåligt. därför kommer jag vara väldigt noga med att ta dom precis innan jag äter. om jag börjar må dåligt av tabletterna kommer jag naturligtvis sluta ta dom :) jag ska försöka att inte titta mig i spegeln på en vecka för att kanske tydligare se om det blivit någon skillnad hade jag tänkt hehe. nu längtar jag till måndag :DD


SEPTEMBER


hejhej, blev inget stan idag men vi bestämde att gå imorn ist. tette och jenny kom hit på deras hål och åt lunch med mig :p har nyss städat och min nacke är helt död nu, ont som fasan gör det. ska stretcha den lite och se om det blir bättre.
sitter i sängen med katterna nu och slappar, jag har inte fixat mig ett dugg än. ser ut som ett riktigt troll just nu haha :p får se vad som händer sen, ikväll ska det iaf göras hemmagjord pizza.. muuums! ;) höhö men vi hörs, puss.

JUST THROW ME AWAY


en tur på stan med syster hoppas jag på idag. och ett bra samtal. och så lite glada nyheter.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus