TELL ME WITH YOUR EYES

2180696_1253324_692_140499266.jpg" alt="" />

dags för lite danselidansdans. nicebajs! idag är det träning med min och inez grupp, nybörjargruppen(hatar att kalla dom det men vi fick inte byta namn så :p). men nu måste jag kila.. längtar så mycket till polski så det är inte sant!!! puuss

I DON'T KNOW WHY IT'S SO HARD

god morgon. idag är jag hemma.. jag skrev med min lärare nyss och vi ska försöka komma på någon lösning om hur vi ska få det att funka för mig med min skolgång. problemet ligger i att just vara i skolan.. jag hatar stället. jag vill inte dit. vi får se vad hon/vi kommer fram till när hon ringer sen.
äter frukost nu och sitter och funderar.. vad fan ska man göra med allt. nu måste jag fixa skolan iaf, har inget annat val om jag ska bli någonting här i livet. jag vill klara skolan det är inte det men jag klarar bara inte av att vara där asså.
men vi hörs senare igen, puss.

I'M HERE 2 DANCE

nu är det ca. en timma kvar tills jag ska upp till danslokalen och först träna mellangruppen, sen titta på i en timma och sen dansa i en timma. är inte så värst pepp idag faktiskt av någon anledning fast ändå är jag det. men aja, vi hörs. puuuss.
ny träningströja :) H&M, 149:-

 

 


WHAT'S LEFT

 

god morgon. dansträning ikväll, ses fram emot. hinner inte skriva mer än så nu för jag måste iväg. men vi hörs senare, puuuss.


I'M OVER MY HEAD


hejhej. ligger i sängen och funderar på vad det här livet egentligen går ut på, en sån fråga som ofta passerar mina tankar. jag har aldrig riktigt kunnat lista ut svaret. det blir väl vad man själv väljer antar jag. men det finns ju så många måsten.. och om man inte klarar av dom då ? vad händer då ? om man inte vill.
får se vad det blir av den här dagen. jag har rusat över någon slags gräns jag inte såg. jag har blivit ganska hemsk. men nu måste jag upp och se till att dom där måstena blir av, vad händer annars lix ? skit.
vi hörs sen, puss på er. jag ska visa lite nya kläder som kom igår :)

I TURNED MYSELF UPSIDE DOWN

helgen har vart blandad. vissa stunder har vart sämre och andra har vart väldigt bra. som igår när jag, jimmy, tette & simon tog pendeln till linköping för att fira vår systerdotter som fyllt 7 år. jag saknar min syster så mycket och hennes fina flickor! det var skönt att äntligen träffa dom igen :) och jag hoppas det inte dröjer länge tills nästa gång.
ska iväg och träna med mamma om några timmar. ska bli skönt! vågen visar iaf resultat efter all träning och jag hoppas det fortsätter så :p I'm happy! men nu måste jag äta något innan hela klocket hör min mage kurra. vi hörs se, puuuuss.

GREAT NEVER COMES WITHOUT BAD

god morgon!
sista dagen på praktiken idag.. känns jätte trist :( jag trivs så bra där och vill absolut inte tbx till skolan igen.
men men, jag får vara glad att jag haft en underbar vecka där iaf :) det har vart skit skoj!
dansträningen igår var nice, vi fick två nya till gruppen :D sakki och angelica. nicebajs. nu känns det verkligen som en riktig grupp och vi kommer nog komma mycket framåt nu. wohoo!
men nu måste jag fixa iordning mig, vi hörs efter praktiken. puuuss

inez min älskade systeryster :) <3


I JUST HAVE A LOT ON MY MIND RIGHT NOW

hejsan. är hemma på lunchrast nu, har stått ute i flera timmar och jag är helt frusen nu :/ menmen.. får skylla mig själv som inte har mer kläder på mig. xd
ska tbx till halv 1 som vanligt och då har jag lovat att rita lite teckningar höhö, bla. en regnbåge xd
ikväll är det dans med nybörjargruppen som gäller, sen hem till min älskade jimmy och sova där inatt.
men nu ska jag äta, vi hörs sen. puss :)


VÅRTECKEN

har vart ute i skogen, kom nyss hem. vi hittade massor av vårtecken.. massor av grönt gräs, knoppar, videung, blommor som är påväg osv. känns helt great att sett allt för nu vet jag att våren faktiskt är påväg :) naturen luras ju inte, bara vädret. var länge sen man var ute i skogen på det här sättet, det var faktiskt mysigt. jag gillar ju alltid att vara ute i skogen eller vad som helst men det är annat när man gör det på "barnnivå" :p eller hur man ska förklara.
det var nice iaf, nu är jag hemma och ska äta lunch. sen tbx till dagiset och efter det stressa till dansen för att träffa mer barn x) ska börja träna mellangruppen idag. har ingen aning om vad jag ska göra men det är sånt som märks.
vi hörs sen, puuss.

LET'S GO!

god morgon. ser ut att bli fint väder idag med :D vi ska på utflykt på dagiset idag om jag inte minns helt fel så jag hoppas verkligen det blir varmt och skönt. ikväll är det dans som gäller :) niiiceajs!
vi hörs senare, antagligen på lunchrasten. puss

myskväll på malwa för många år sen :p

SOMETIMES WE DON'T SPEAK THE SAME LANGUAGE

min dag har varit underbar hittils, vädret gör så himla mycket asså. hoppas verkligen att våren är här på riktigt nu. drar jag snart till jimmy. sover där inatt så vi hörs mer imorn :) puss, hoppas ni har det fint!

A SIGN

hejsan! är hemma på lunchrast nu, börjar igen halv 1.
vi har vart ute hela dagen.. från strax innan 9 till halv 12 -.- x) hade det inte blåst så mycket hade det vart skit skönt men det funkade ändå. alla barn vart helt geggiga för dom satt i vattenpölarna heela tiden. det var inte så super mysigt att hjälpa dom av med galonisarna sen kan ja ju säga xd jag såg två fjärilar, blev skit glad. det måste ju bara betyda att det är vår nu typ :D
mår bra idag, jag är pigg och positiv. älskar sånna dagar! ska nog ta och rensa lite i mitt rum sen efter praktiken, när jag är såhär pigg får jag alltid lust att rensa och fixa i rummet :) och det behövs.. det ser ut som fan här. lite kläder borde nog också rensas bort. problemet är bara att jag HATAR att slänga saker.. tkr det är skit jobbigt :p vene vf. det finns ju minnen i minsta lilla grej man har här hemma antar jag.
men vi hörs sen igen, puuuss.
har bildbrist just nu så ni får en härlig somrig bild ist :) älskar att se vita fåglar mot en knallblå himmel.

THAT EMPTY FEELING

god morgon :)
ska iväg till praktiken om typ en halvtimma, har längtat tbx sen igår xd men jag var sjukt trött i huvudet hela resten av dagen igår. men man vänjer sig nog och lär sig att stänga av lite och inte lyssna på alla ungar samtidigt :p
vet inte vad som händer mer idag.. ska försöka ta mig ut på en långpromenad tänkte jag. det behövs. ska börja gå på mornarna nu också, har så många dagar jag börjar sent så det ska nog inte bli några problem alls. plus att jag vet ju hur mycket bättre hela dagen blir efter en runda på morgonen :)
men nu ska jag fixa mig. vi hörs sen, puuss.

tette och anna i slutet av 9an. vill ha sommaaaar :D

POLSKI

i sommar åker vi ju till polen och jag längtar som faaaan! :p jag älskar att vara där, och vi ska till mitt favoritställe.. Wagrowiec! där har vi vart typ 3 ggr förut :p älskar det stället! det är underbart och maten är så himla god x)
här är lite bilder från en tidigare resa:


WHAT I WANT TO DO

hej igen. nu är jag hemma efter en underbar dag på valthornet. vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen.. jag har suttit och pysslat med massor småbarn från 2-5 år och det har vart jätte mysigt. längtar redan tills imorn :p det enda minuset med min dag är att jag frös som fan när vi var ute på gården, men imorn får jag se till att klä mig varmare :) puss

jag saknar tiden på haga.. :)


WHERE DID IT GO

hejsan! dansuppvisningen igår gick bra, stressigt som jagvetintevad som vanligt men det är en del av hela grejen lix :) men jag tycker det hela gick bra!
har ju sovit hos jimmy hela helgen, därav den dåliga uppdateringen. ska verkligen  försöka komma igång nu igen..
idag börjar min praktik på valthornets förskola :p ska bli kul! börjar halv 10 idag men ska få andra tider för veckan sen. men vi hörs när jag kommer hem :) puss
här är två bilder från uppvisningen igår. tänkte ta fler men det fanns ingen tid för det :( men här får ni två iaf!:

THERE'S A MESS

hejsan! jag är uppe tidigt.. som vanligt -.- xd jimmy vaknar alltid skit tidigt och jag vaknar alltid när han vaknar så :p idag vakna vi strax efter 7. inte så kul på en lördag men bättre än att sova bort dagen. fast några timmar till hade ju absolut inte gjort nått asså.. hehe.
idag ska jag upp till malwa vid 4 och träna lite inför uppvisningen imorn. jag och några till kände att vi behövde träna lite till så vi fixade en extraträning. hoppas ni har det bra, vi hörs. puss

jag i somras.


THE HARDEST PAIN COMES IN TEARS

god morgon!
dålig uppdatering IGEN jag vet... :( försöker få tid över men det finns ingen. eller det finns nog tid men inte tillfälle. eller hur man nu ska säga. ska försöka bättra mig iaf, något inlägg om dagen måste jag ju kunna få till :)
imorse när jag vaknade, gick ut i vardagsrummet och fick se att det var helt vitt utanför fönstret ville jag bara försvinna -.- asså seriöööst, det var fan värsta våren. knappt någon snö kvar förutom alla stora högar. nu är det fuckingbajs snö igen!!! blir skit arg... är inte snön borta snart flyttar jag fan till hawaii.
jag är rätt spänd inför uppvisningen på söndag. det känns som om jag fortfarande är osäker på vissa delar i vissa danser.. det kommer nog gå bra men jag vill inte göra fel. hatar att göra fel på uppvisningar :p inte för man bryr sig men vet man att man är osäker så är det jobbigt för då blir man nervös och det är inte så värst skojsigt. höhö
aja, vi hörs senare idag. puuuss
jag på kolmården i somras :p vill ha sommar, värme och massa kolmården x)

SUMMER

slapp och skön sommaroutfit! längtar så mycket till varma slappa sommardagar.

värme, sol, långa dagar och sena kvällar. cykla överallt och ingenstans. njuta av livet och bara må BÄST!


NEVER THOUGHT THIS COULD HAPPEN TO ME

god morgon!
om ca. 20 min drar jag iväg till skolan, idag ska jag och kelly tenta av första delen i engelska A. känns en aning nervöst men jag hoppas att jag klarar det. ni får hålla tummarna för mig :)
ikväll har jag extra träning med min och inez dansgrupp inför uppvisningen på söndag.
det är i hageby bibliotek klockan 15.00, inträde 50:- be there ;D
är på rätt bra humör idag men ändå känns nått konstigt x) får se hur dagen blir. nu ska jag fixa det sista och sen dra iväg. hade så bra, vi hörs senare. puuuuuss


BOYFRIEND FIT

 

till sommaren ska jag ta o köpa mig ett par "boyfriend fit" jeans från H&M :) tycker det är riktigt snyggt och skönt med lite större byxor. kommer bli grymt skönt att springa runt med i sommar :)

TAKE A WALK WITH ME AND TELL ME ALL YOUR SECRETS

hejsan!
har inte haft tid alls för bloggen de senaste dagarna tyvärr men jag hoppas det finns mer tid över den här veckan. iofs har jag rätt fullproppat eftersom det är föreställning på söndag.. usch, är faktiskt lite nervös över danserna för typ första gången x) brukar alltid bara vara nervös för ombytena men inte den här gången. men det ska nog gå bra.
ikväll är det afro som gäller med mamma, alltid lika kul och alltid lika svettigt :p man mår så bra efter passet!
vi hörs senare igen, puuss.

jag och inez för nått år sen. saknar dig syster <3

THIS IS ALL I EVER DREAMED OF

hejsan, ingen uppdatering på ett tag nu. sry för det! har haft fullt upp och ingen tid över alls vid datan, har inte vart hemma.
ikväll är jag hos tette och hon,jag och anna ska ha myskväll här. laga varm smörgåstårta, äta grönsaker med dipp och annat gott :) vi kollar nog på melodifestivalen sen också x) är inte så stort fan av det där men men :p
vi hörs säkert senare,  puuuuss.
anna, jenny, jag & tette. jenny kommer kanske förbi en stund senare med sin pojkvän, se till att komma nu min beirut ;D

HAIRHAIR

saknar mitt långa hår :( eller rätt så långt var det iaf.. aja det är bara att vänta tills det växt ut igen. jag klippte ju av det för att det var så slitet och nu har jag använt hårinpackning ett bra tag och ska fortsätta med det så förhoppningsvis kommer jag ha långt friskt hår till sommaren :) om jag inte får för mig att klippa av det igen xd det är sånt som märks.


IT IS ALWAYS RAINING

heeeeeej. känns inte som en så bra dag idag, för det första börjar jag skolan om 5 min men jag är inte där. jag sitter i sängen i stort sätt nyvaken. ska börja fixa mig efter jag skrivit klart det här inlägget och försöka komma iväg till nästa lektion. bättre det än inte alls.
jag har tagit på mig för mycket känns det som just nu.. jag är stressad hela tiden och mår bajs. jag har börjar gnissla tänder på nätterna vilket min käke inte alls pallar med så jag har skit ont hela tiden och kan knappt öppna munnen. måste nog ringa tandläkaren och be om nån hjälp för jag pallar inte med att ha såhär ont. det är jätte jobbigt när jag ska äta också..
men vi hörs senare, puuuuss.

GREEN

'blir så sur på att inte den här gröna färgen alltid syns -.- jag har olivgrönt längst ut och brunt inne dock syns det gröna mest i solen typ. jag älskar gröna ögon, varför kan inte mitt gröna synas och vara ljusare!!!??? :p

I'M SO EXCITED

hejsan, hoppar första lektionen idag för jag har grym huvudvärk.. hade det igår också :/ blir så trött på att det hela tiden är nått. jag vill faktiskt till skolan nu och när jag väl vill det ska jag må dåligt. typiskt. men jag drar till nästa lektion iaf och lägger mig och vilar en stund nu så det kanske går över. tog en tablett för en stund sen också.
ikväll är det dans som gäller, alltid lika underbart. snart är det ju föreställning :D jag hoppas bara att min astma blivit bättre tills dess.. vet inte vad jag gör om jag får problem uppe på scen!
men vi hörs senare, ha en fin dag. puuuss

SUNSHINE

mår superduper mega bra idag. beror nog mest på att det är så himla bra väder :D jag mår mycket bättre så fort det är sol ute. längtar så sjukt mycket efter sommaren!

NOTHING CAN STOP US NOW

gooood morgon!
gick upp väldigt tidigt idag märkte jag när jag insåg att jag inte behöver stressa alls, men det är ju bara väldigt nice att slippa stressa :)
idag ska jag göra första delen i avtentningen av engelskan, det kom jag på för typ en timma sen och fick en klump i magen. har inte tänkt på det alls och därmed inte pluggat nånting. tror inte och hoppas inte det behövs men skulle ändå känts en aning bättre. aja det ska nog gå bra! håll tummarna för mig :D
ikväll är det dans med min och inez grupp, vi fick slänga in en extraträning eftersom vi har så mycket kvar att göra inför föreställningen den 20e. Usch.. det har våran grupp med och jag känner mig jätte stressad. man vill inte gå upp på scen om inte allt sitter till hundra. men det löser sig de me.
vi hörs senare, puuss.


IT'S LIKE WISHING FOR RAIN AS I STAND IN THE DESERT

god morgon på er!
idag är det skola och träning som gäller för mig.. och jag måste vila ordentligt ikväll. ta det lugnt och försöka släppa allt som oroar mig. jag är på helspänn heela tiden och jag kommer snart inte orka med mer. jag önskar jag visste hur jag skulle göra för att kunna slappna av lite. jag har tusen saker som snurrar runt i huvudet på mig och jag kan inte slappna av en sekund. usch.. hatar det här.
en extremt rolig sak jag fick veta igår är att vi ska åka till Polen i sommar med dansen, asså ni fattar inte hur lycklig jag blev när jag fick veta det :'D jag trodde faktiskt inte att det skulle bli fler polenresor.. ever. men jovisst! ååååh det ska bli så GRYMT kul, jag längtar som tusan! nu gäller det bara att spara ihop pengar också :p
men vi hörs senare, puuuuuss.

ett år i polen, minns inte vilket xd hahah fasan va små vi var..

VIDEO

haha en av vargarna utför lite behov i början av klippet men man kan ju spola över det hehe x) dom gnäller och håller på precis som hundar. så fina!


NÄRKONTAKT MED VARGARNA

det var så grymt extremt otroligt underbart, att få klappa på och bli pussad av vargar! jag kunde knappt fatta att jag faktiskt satt där med två vargar runt mig, det var sjukt. och dom är var så himla fina! går inte att förklara hur amazing det var men här får ni lite bilder jag lyckades få ihop. det var jätte svårt att få bra bilder eftersom dom hela tiden sprang runt, men några bra tycker jag att det blev iaf :) och en snäll farbror som fotade mig med vargarna lyckades få en när Ludo(som den ena hette, den andra hette Moody) pussade mig. det kommer upp en video senare också.. när den laddat klart :) jag kommer aldrig någonsin glömma den här dagen!
Tack världens bästa älskling för världens bästa födelsedagspresent EVER!! du är bäst!!!! <33











WOLF

hejsan, idag är ingen vanlig dag för idag är det min träffa-vargarna-dag :D höhöh wohoo, 13.15 ska jag vara på kolmården och träffa vargarna :'D ni förstår inte hur lycklig jag är!
sääämst uppdatering den här helgen, jag vet och sry för det men jag har inte haft möjlighet. kommer med bilder och så från kolmården sen när jag kommit hem :) vi hörs då, puss på er.


TODAY


YOU JUST SOMETIMES NEED A PUSH

hej på er!
idag är inte min dag.. hittils iaf. jag vaknade som jag skrev förut och mådde bajs och det har inte blivit bättre. har spytt några ggr redan idag och jag har  skit ont i mina revben på höger sida.. förstår inte varför det aldrig bara kan bli bra. jag tog mig till skolan förut och lämnade in papper om individuella valen som var tvunget att inlämnas idag och så skrev jag i min praktikplats..
jag har fixat praktikplats på valthornets förskola idag iaf och det känns skit skönt. jag gick i skolan där från 6års till 3an, skolan stängde dock efter vi gått klart 3an och nu är det bara dagis sen dess.ska bli kul att vara där igen, se vad som ändrats och inte :)
nu ska jag vila lite så jag kanske blir lite piggare. vi hörs senare igen, puss.

snyggt, ohja! en gullig bild jag hittade


SPINNING AROUND, AROUND AND AROUND.

god morgon!
stressig morgon efter att legat kvar några minuter för länge i sängen.. blir nog lite sen idag men huvudsaken är ju att jag kommer dit lix. har sovit skit inatt och vaknade med världens huvudvärk. har legats och svettats som fan hela natten och nej usch... ingen bra natt.
men nu måste jag fixa mig. vi hörs senare, puss.
today might be a good day.



I WILL DANCE IN THIS RAIN


'har vart på VC nu och det gick bra, ska fortsätta ta inhalator morgon och kväll, inget mer.
ska färga tettes hår nu och sen drar vi iväg till dansen. nicebajs. vi hörs senare, puss.

GUESS I'M THE ONE RUNNING

god morgon
jag har iofs vart vaken i några timmar men aja :p idag ska jag till skolan om jag mår bättre tills dess. ska till vårdcentralen halv 3 idag och kolla hur dunder-kuren hjälpt. jag känner mig bättre men ändå inte.. jag vet inte riktigt. förkyldningen har ju försvunnit rätt bra som det känns nu men igår vad den allt annat än borta. efter det är det iaf dansträning och jag får ju se om jag kan vara med och isf hur mycket det blir.. det är sånt som märks. jag ska iaf självklart dit.
mer än så händer inte idag, eller jag måste ner till stan och ta ut mitt studiebidrag och köpa busskort. eftersom jag fyllt 18 nu så fick jag hem en lapp så jag måste hämta ut det den här ggn på banken men sen ändras det och går direkt in på mitt konto. nicebajs! då slipper jag ha mamma och pappa inblandade i min egen ekonomi alls. så skönt.
nu ska jag fixa klart mig så jag förhoppningsvis kan komma iväg. mår rätt illa just nu och har haft ont i huvudet sen jag vakna men det går nog över hoppas jag. vi hörs senare, puss.

bjuder på en sån där totalt ofixad bild med en totalt ofixad människa på. no make up at all och håret i en slarvig knut, slappt! det är inte ofta jag bjuder på sånna godingar.. ehehe

JEANS

den sitter jätte fint på, love it! den kommer nog användas flitigt i sommar :) (batteriet på kameran dog precis när jag skulle ta en bild så fick bli en dålig cam-bild ist men whatever :p)

kul..

jag hann inte änns enda fram till spårvagnen innan jag fick vända hem för jag kände att jag skulle spy om jag började hosta, vilket jag verkligen behövde. jag fick vända hem och så fort jag kom innanför dörren börja jag hosta och spydde ner hallmattan -.- kul... nej.
är trött på det här nu, jag vill vara frisk. kunna andas normalt och träna! blir skit förbannad på det här...
aja, ska hämta en påse hos tette så fort jag känner att jag kan gå ut utan att spy igen. fyfan.
vi hörs snart igen, puuss.

IF I COULD SKIP THIS PART

god morgon alla fina! idag är det skola och träning som står på schemat. skulle haft en kund att massera men hon är sjuk så vi får tyvärr skjuta på det. vi hörs senare idag, ska försöka få nån bild på nya jeansjackan och sådär.
vi hörs, puuuss.

jag absolut älskar min mascara, rekomenderar den starkt! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus